Za popieranie holokaustu dostal tri roky
Re: Za popieranie holokaustu dostal tri roky
Nechcel som citovať prebratú lživú a primitívnu propagandu, ktorá sa o tomto prípade vyskytla v česko alebo slovensko jazyčných médiách.
"Inkriminujúci" rozhovor.
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2016, 23:07)
Svetový židovský kongres sa podielal na vytvorení novej webovej stránky, vanovanej monitorovaniu online video materiálu od tzv. "popieračov holokaustu".
Adresa je http://stopholocaustdenial.org/
Zaujímavosťou je, že napr. na podstránke o "Konečnom riešení" je ako ilustrácia "eliminácie európskeho židovstva", použitá fotografia, pravdepodobne, mŕtvych nemeckých (civilných) obetí po spojeneckom bombardovaní.
"Inkriminujúci" rozhovor.
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2016, 23:07)
Svetový židovský kongres sa podielal na vytvorení novej webovej stránky, vanovanej monitorovaniu online video materiálu od tzv. "popieračov holokaustu".
Adresa je http://stopholocaustdenial.org/
Zaujímavosťou je, že napr. na podstránke o "Konečnom riešení" je ako ilustrácia "eliminácie európskeho židovstva", použitá fotografia, pravdepodobne, mŕtvych nemeckých (civilných) obetí po spojeneckom bombardovaní.
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
https://dennikn.sk/553396/vyrok-kotlebo ... okurature/J. Smatana napísal:Ak poznáte niekoho, kto považuje Kotleby za nejakú alternatívu Smeru, alebo "systému", tak ho, prosím, informujte, že Kotleby sú vítanou súčasťou smeráckeho mocenského systému, vrátane príslušnej justičnej ochrany, aj keď sa jedná o popieranie holokaustu. Keby to tak nebolo, Mazurek by zažíval to, čo whistleblower Rybanič.
To sú zas také závery.. mne to príde dosť smiešne.Kotleby sú vítanou súčasťou smeráckeho mocenského systému, vrátane príslušnej justičnej ochrany, aj keď sa jedná o popieranie holokaustu.
To je celkom iný problém. Avšak, ja som rád. Som proti tomu, aby sa ľudia trestali za nejaké výroky, nech sú hocijaké.
-
Waagbistritz69
King
aj ja som proti tomu, aby sa ľudia súdne trestali za výroky.. adekvátnym trestom by mohlo byť napríklad to, keby sa vďaka všeobecnej informovanosti hintaké pavedecké bulšity spochybňovali aj samé, ale od toho máme ešte ďaleko. a myslím, že to porovnanie s Rybaničom je docela k veci, k tomu smerovalo tvoje "To je celkom iný problém"?
hlavne, vrámci tohto fóra je celý tento prípad určitým mementom pre karmahoničov a iných honičov, čo ešte mienia vyplakávať alebo sa odmietať vyjadrovať kvôli tomu, že popieranie holokaustu je trestné (de iure..)
hlavne, vrámci tohto fóra je celý tento prípad určitým mementom pre karmahoničov a iných honičov, čo ešte mienia vyplakávať alebo sa odmietať vyjadrovať kvôli tomu, že popieranie holokaustu je trestné (de iure..)
Ale Amerike sa treba páčiť tak máme zákony ktoré popieranie holokaustu vidia ako trestné.
Na jednu stranu ste radi,ze cestujete do každej prdele a ešte by ste chceli mať aj výhody anarchie pretože si otvoríte hubu všade a bez dôsledkov?
Ja súhlasím a tým ,že by sa veci z minulosti nemali naďalej živiť, ale k tomu nedonutis nikoho.
Rovnako ako nedonutis nikoho nemať (ne) patričné výroky.
A ak už ich dakto má tak musí rátať s tým ,že bude za to akokoľvek trestaný.
Bohužiaľ sme súčasťou spoločnosti v ktorej takéto výroky hoc sú aj názorom jednotlivca trestné sú.
Ak nemať výroky o holokauste prečo potom dakto stále rieši a komentuje tak vďačnú tému akou je komunizmus.
Lebo polovica z Vás ešte ani v guliach nebola a druhá polovica má vysokoškolské vzdelanie?
Spýtajte sa robotníka na dôchodku kedy mu bolo lepšie. A aj jeho potom treba súdiť za výroky?
Nie, nie je Vám dobré asi nič , a prečo? Pretože v danú chvíľu vám vyhovuje aj napriek tomu ,že ste si toho vedomí vždy iné.
A našťastie beztrestnosť neexistuje.
Som spokojný s tým čo je a čo mám no s nostalgiou spomínam na to čo bolo. Lenže "cúvať" sa nedá, aspoň v čase ešte nie .
A teraz karmujte. Budem rád ak tam bude čo najviac červenej. Pretože názor mení iba blázon a ja ho tak ľahko nezmením.
Na jednu stranu ste radi,ze cestujete do každej prdele a ešte by ste chceli mať aj výhody anarchie pretože si otvoríte hubu všade a bez dôsledkov?
Ja súhlasím a tým ,že by sa veci z minulosti nemali naďalej živiť, ale k tomu nedonutis nikoho.
Rovnako ako nedonutis nikoho nemať (ne) patričné výroky.
A ak už ich dakto má tak musí rátať s tým ,že bude za to akokoľvek trestaný.
Bohužiaľ sme súčasťou spoločnosti v ktorej takéto výroky hoc sú aj názorom jednotlivca trestné sú.
Ak nemať výroky o holokauste prečo potom dakto stále rieši a komentuje tak vďačnú tému akou je komunizmus.
Lebo polovica z Vás ešte ani v guliach nebola a druhá polovica má vysokoškolské vzdelanie?
Spýtajte sa robotníka na dôchodku kedy mu bolo lepšie. A aj jeho potom treba súdiť za výroky?
Nie, nie je Vám dobré asi nič , a prečo? Pretože v danú chvíľu vám vyhovuje aj napriek tomu ,že ste si toho vedomí vždy iné.
A našťastie beztrestnosť neexistuje.
Som spokojný s tým čo je a čo mám no s nostalgiou spomínam na to čo bolo. Lenže "cúvať" sa nedá, aspoň v čase ešte nie .
A teraz karmujte. Budem rád ak tam bude čo najviac červenej. Pretože názor mení iba blázon a ja ho tak ľahko nezmením.
problem terajsieho znenia zakona je, ze sa nevymaha jeho dodrzovanie
preto mozme byt radi, ze existuje tak slobodna krajina, v ktorej niekto moze otovrene porusit zakon a aj tak sa mu nic nestane. pritom nemusi byt ani politik.
za posledny rok-dva mohli poslat za mreze mnozstvo ludi, ktori spochybnuju gulagy a stalinske zlociny vsobecne a nikomu sa nic nestalo.„Kto verejne popiera, spochybňuje, schvaľuje, alebo sa snaží ospravedlniť holokaust, zločiny režimu založeného na fašistickej ideológii, zločiny režimu založeného na komunistickej ideológii alebo zločiny iného podobného hnutia, ktoré násilím, hrozbou násilia alebo hrozbou inej ťažkej ujmy smeruje k potlačeniu základných práv a slobôd osôb, potrestá sa odňatím slobody na šesť mesiacov až tri roky.“
preto mozme byt radi, ze existuje tak slobodna krajina, v ktorej niekto moze otovrene porusit zakon a aj tak sa mu nic nestane. pritom nemusi byt ani politik.
Slobodna krajina znamena ze sa tam mozu porusovat zakony? To je zaujimava definicia. Podla mna zakony, ktore sa v praxi vymahaju len tazko alebo vobec su zle nastavene zakony a myslim ze vacsina pravnikov by s takymto vyrokom suhlasila. Taketo maskarady len oslabuju pravnost statu.
Lenze bohuzial tak to je.
z pohladu bezneho jedlotlivca je to sloboda, lebo mu na nu za porusenie zakona aj tak nikto nesiahne.
Tak potom najslobodnejsia krajina na svete je asi Somalsko, lebo tam pravny stat nefunguje uz vobec. Nemyslim si vsak, ze by z toho boli Somalci az tak velmi nateseni.
to je pravda. len tym padom na Slovensku stracaju na validite staznosti na "diktaturu neoliberalnej politickej korektnosti". lebo okrem par skupin, ktore si z toho robia srandu neexistuje ziaden iny postih.
co pre stat ako celkovo je tragedia, ked je na rovno so Somalskom
co pre stat ako celkovo je tragedia, ked je na rovno so Somalskom
Jednoducho posielať ľudí do väzenia za to, že niečo popierajú a spochybňujú je mimo - a deje sa to dennodenne, pri pive a pod. Ak to urobí politik (v podstate Mazurek), má sa na to adekvátne reagovať, polemizovať s ním, pozvať ho do médií a do konfrontácie s odborníkmi. Tam sa potom ukáže, že je to len hlúpy idiot.
Možno je Lipšic naozaj naivný idealista, ale systém dobre vie prečo si nemôže slobodu prejavu v týchto veciach dovoliť. Jednak je to príbeh o "unikátnosti zločinov nacizmu", ktorý by to nabúravalo a s tým aj spojená faktická neschopnosť v mnohých otázkach reálne oponovať/vyvracať revizionistické argumenty.
Toto je ale dôvod žijúci len vo vašich hlavách.spojená faktická neschopnosť v mnohých otázkach reálne oponovať/vyvracať revizionistické argumenty.
-
Waagbistritz69
King
to sa ukazuje (žiaľ stále len tomu, kto to vidieť neodmieta) aj bez odborníkov. a aj tí to často berú tak, že v takejto konštelácii by mu len dali zbytočne nejakú legitimitu tým, že ho vôbec považujú za vhodného partnera do diskusie..hughito napísal:Ak to urobí politik (v podstate Mazurek), má sa na to adekvátne reagovať, polemizovať s ním, pozvať ho do médií a do konfrontácie s odborníkmi. Tam sa potom ukáže, že je to len hlúpy idiot.
Pred pár dňami bol Robert Faurisson v Paríži odsúdený na 4 mesiace a pokutu 4000€ (+5000€ pre žalujúcu stranu) za prejav “The Victories of Revisionism” v roku 2006.
Súdny proces začal na podnet (štátom financovanej) organizácie hájacej židovské záujmy vo Francúzku, LICRA (Ligue Internationale Contre le Racisme et l'Antisémitisme).
Profesor Faurisson má 87 rokov.
Súdny proces začal na podnet (štátom financovanej) organizácie hájacej židovské záujmy vo Francúzku, LICRA (Ligue Internationale Contre le Racisme et l'Antisémitisme).
Profesor Faurisson má 87 rokov.
- Prílohy
-
- faurisson_court 2016.jpg (22.32 KiB) 1734 zobrazení
Poznám aj tento argument.. potom zostáva variant ignorancie v zmysle, na idiot netreba ani reagovať, lebo v podstate nie je načo. Ale určite netreba kriminalizovať, hoc aj takéto výplody, je to len kontraproduktívne.Waagbistritz69 napísal: to sa ukazuje (žiaľ stále len tomu, kto to vidieť chce) aj bez odborníkov. a aj tí to často berú tak, že v takejto konštelácii by mu len dali zbytočne nejakú legitimitu tým, že ho vôbec považujú za vhodného partnera do diskusie..
Hitler dal zavražiť 6 milionov židov! A Tiso dal vyviezť zo sovenskeho štátu do táboru smrti 70 tisí židov!! Vám ludom hrabe ktorí popierate tieoto fakty??!