4KA - dalsi mobilny operator
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: 4KA - dalsi mobilny operator
cize 14e za 10gb +100min/sms nie je ziadny extremny zazrak kedze tych 10gb clovek vyuzije len v meste
Ako si sa dostal k sume 14€?guess.whoo napísal:cize 14e za 10gb +100min/sms nie je ziadny extremny zazrak kedze tych 10gb clovek vyuzije len v meste
Rozdiel je v tom, ze su tie volania/sms - 100 jednotiek a v tom, ze ked to neminies, tak ti to zrejme prepadne, oplati sa tym, ktori minu priblizne tych 10GB+100 jednotiek.dasti555 napísal:Aký je rozdieľ medzi tým či si kúpim 1GB vždy keď ich miniem alebo jednorázovo 10GB za 10€ .. okrem toho že tam mám asi volania "zdarma"?
Ak niekto minie napr. polovicu, teda 5GB+50 jednotiek, vyjde ho to na 7€ a nikdy mu nic neprepadne, takze ten novy balik je dost nevyhodny.
Inak pre viac GB sa do konca roka viac oplati 100GB balik za 5€, 100 jednotiek vyjde na 4€, takze spolu 9€, nevyhodou je ze na ten internetovy balik je nutny 2-simkovy mobil, kedze tam nejde volanie, navyse od buduceho roka sa zvysuje cena na dvojnasobok. Naopak vyhodou je to, ze ked sa prevola menej, napr. 50 jednotiek, tak je cena len 5+2=7€ - a samozrejme o 90GB dat viac.
Na môj andoride píšu že sa minúty prenesú do ďalšieho mesiaca. Ak sa to nevyužije.
-
Maxpayne
Light Professional
neprenesie
Minúty a sms sa prenesú.
Nebyť toho smutného pokrytia internetom, bol by to super "paušál" za 10€.
Nebyť toho smutného pokrytia internetom, bol by to super "paušál" za 10€.
Aké je pokrytie v porovnaní s Tesco Mobile?
Také ako v o2, všade mám 3G internet.
Tu by som mal v BA miestami lte, miestami nič, alebo by som si dokúpil balík giga plus pre úžasný 2G internet...
Tu by som mal v BA miestami lte, miestami nič, alebo by som si dokúpil balík giga plus pre úžasný 2G internet...
Tesco Mobile = O2Hensym napísal:Aké je pokrytie v porovnaní s Tesco Mobile?
- pokrytie u O2 je LTE v BA/KE a ostatné ako píše kolega by malo byť 3G
- 4ka LTE v oveľa viacero lokáciach, ostatné len 2G a to 2G (ak nemáš GIGA PLUS) sa účtuje
Avšak pozrime sa na ceny...
4ka:
4G GIGA - LTE only, 1GB dát, 1 mesiac za 1€
GIGA PLUS - 2G only, 1GB dát, 1 mesiac za 4€
O2/Tesco:
4G (BA,KE) a 3G zvyšok slovenska, 500MB dát, 1 mesiac za 5€
Ani jedno nie je ideálne - osobne by mi 500MB dát nestačilo na mesiac, no záleží čo a koľko robíš, je to len na nejaké chaty a občasný web, tak vieš si spríjemniť to O2 s
Ale stále je to 5€ mesačne...ak si z mesta, kde je pokrytie, tak LTE/1GB/mesiac/1€ je luxusNáš tip: Nechcete sa obmedzovať? Chceli by ste si prenášať nespotrebované dáta do ďalšieho obdobia? Nastavte si automatické navýšenie balíčka bezplatnou SMS v tvare NAVYSOVAT A na číslo 99222. S touto službou si prenesiete svoje nespotrebované dáta do nasledujúceho obdobia a v prípade, že prečerpáte objem balíčka pred koncom jeho platnosti, bude vám automaticky navýšený o ďalších 500 MB len za 3 €. Automatické navýšenie si deaktivujete zaslaním SMS v tvare NAVYSOVAT D na číslo 99222.
fun fon 200mb denne za 0,4€. Orange siet čiže skoro všade minimalne 3G v mestach LTE.
Alebo využiť tesco denný internet s akciou 100% kreditu navyše.DropDead napísal:
Avšak pozrime sa na ceny...
4ka:
4G GIGA - LTE only, 1GB dát, 1 mesiac za 1€
GIGA PLUS - 2G only, 1GB dát, 1 mesiac za 4€
O2/Tesco:
4G (BA,KE) a 3G zvyšok slovenska, 500MB dát, 1 mesiac za 5€
250mb dát za 0.50€/deň po akcii stojí 0.25€.
Na mesiac je to teda cca 7 GB za 7.50€ a 3G "všade".
4ka má 4G iba niekde a všade drahé 2G...ani len celá BA nie je pokrytá...
Len doplním, že O2 už rozšírilo svoje 4G pokrytie do ďalších miest, avšak na počet miest so 4G pokrytím vo 4ke sa to stále nedá porovnávať.DropDead napísal:Tesco Mobile = O2
- pokrytie u O2 je LTE v BA/KE a ostatné ako píše kolega by malo byť 3G
- 4ka LTE v oveľa viacero lokáciach, ostatné len 2G a to 2G (ak nemáš GIGA PLUS) sa účtuje
Treba pozerať miesta, v ktorých sa pohybuješ.... ja keď behám po KE a okolí, O2 a jeho LTE je v pohode, avšak prídem na pár dní do LM, hneď prehadzujem dáta na 4ku..
https://www.o2.sk/internet/mapa-dostupnosti-sluzieb-o2
Ako píšem, záleží od Vašej lokality - ja mám 95% času signál v KE - za 1GB za 1€ je to dokonalosť, no len v mestách - 2G je v rámci toho balíka v mestách zdarma (to sa myslím zmenilo od začiatku, predtým kedykoľvek padlo LTE šiel roaming...dokonca aj keď roaming v nastaveniach bol vypnutý...mne to teraz napríklad nefunguje
)
...samozrejme, ak niekto často cestuje, tak 4ka nie je dobrým riešením ale komu sa chce za neustály net platiť viac ako ečko...
...samozrejme, ak niekto často cestuje, tak 4ka nie je dobrým riešením ale komu sa chce za neustály net platiť viac ako ečko...
http://androidportal.zoznam.sk/2016/10/ ... s-volania/ ojoj toto je top ponuka
Pekne, ešte nech zrušia debilné kredity a dajú faktúry a už začnem reálne uvažovať o prechode. 
Ktovie kolko "nekonecnych" dat v tom je, mali radsej napisat jasne vysku FUP, kym bude malo zakaznikov tak to vyrazne limitovat nebudu, ale co neskor.
Inak nekonecny balik v Polskom Telekome je za 7€, aj ked je tam len 1GB dat.
Inak nekonecny balik v Polskom Telekome je za 7€, aj ked je tam len 1GB dat.
Aký je rozdiel zaplatiť cez internet faktúru vs kúpiť kredit?brm napísal:Pekne, ešte nech zrušia debilné kredity a dajú faktúry a už začnem reálne uvažovať o prechode.
Ak chceš platiť faktúry ručne cez internet, tam nie je žiadny rozdiel... ale zvyčajne pri faktúre sa dá nastaviť inkaso a tam už ten rozdiel je.. 
Och inkaso, faktúry mimo kontroly
. To nie je pre mňa
Ak sa nevieš kontrolovať, potom súhlasím, kredit je pre teba tá správna voľba.. [emoji14]
Nie, ide o úhradu bez kontroly, nemám rád automatické platby.