Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Yos
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Yos »

Lights Out - Celkom solidny horor s dobrym napadom, klasickymi lakackami, peknou hereckou. No aj tak mi tam nieco este chybalo. 7/10
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Imperium - Daniel Redcliffe vo filme o white power 8/10

Polednice - cesky horor. nie zle, ale je tu nutkanie porovnat so zapadnou tvorbou. 7/10
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Avengers Civil War - strasne som sa nudil, film bez hlavy a paty, ani nehodnotim
Warcraft - prijemne prekvapenie, celkom sa mi to pacilo napocudovanie
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Minuly vikend som sa konecne dostal ku Suicide Squad. Podla mna to bola dobra komixovka. DC sa stale ma co ucit od Marvelu, podla mna, ale podobne, ako ludia nadavali na BvS, tak aj na toto, a podla mna nepravom. Bolo to dobre spracovane, Jared zahral Jokera podla mna velmi dobre. Uplne inak, ako bol stvarneny u Nolana, a to je v poriadku. Ale film ako taky podla mna ukradla Margot Robbie. Zahrala svoju postavu BRAVURNE, kostym genialny a celkovo vymakana postava. Za mna 4* resp 8.0.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Tiez ten Warcraft, ale nejaká extra pecka to nebola.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

The Shallows--- Mělčiny
http://www.csfd.cz/film/64155-melciny/prehled/
neviem nikde som to tu necital ... akurat som to dopozeral napinave je to dost ! naozaj taka pohodicka .... samozrejme ten zralok je az moc akcny a velky ale to nevadi vzdy lepsie jak nejaky Cckovy horor kde zraloci zabijaju v obchode a pod hluposti ....
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Hardcore Henry najviac prepnuty film co som videl od cias Lobstera :D Kazdorocne sa v Rusku preda 100000 bejzboliek, ale tak maximalne 50 lopticiek, to aby si pochopil co je rusky sport :D :D :D ja ten film milujem :D 8/10
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

MP4, to tocili GoPro kamerou?
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

heker napísal:MP4, to tocili GoPro kamerou?
Pri natáčaní používal štáb takmer výhradne kamery GoPro Hero3 Black Edition.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

MP4-27 napísal:Hardcore Henry
Človeče, ani nehovor, som kukal na to s otvorenou hubou, že WTF?! :sok:

Niektoré scény sú veľmi dobre zvládnuté, asi najviac sa mi páčila prestrelka v tej starej budove, kde bol aj s Jimmym, to je perfektná akcia. Na môj vkus možno trochu veľa vrážd na jeden film :D ale o to tu predsa ide... Každopádne, čo sa originality týka a akcie, tak hodnotím na výbornú :) .

M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

MP4-27 napísal: Pri natáčaní používal štáb takmer výhradne kamery GoPro Hero3 Black Edition.
pri tej otazke som si len pokyval hlavou, ze uhm, jasne, profi film natoceny goPro kamerou. a ono je to pravda :D
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Naposledy som videl tieto filmy:
http://www.csfd.cz/film/412644-busanhaeng/prehled/ - Asi najväčšie prekvapenie za posledný rok. Ázijské filmy ma väčšinou nezaujímajú, ale pri tomto ma zaujal dej a efekty boli super zvládnuté. Kórea nakopala zadok americkým zombie filmom :smt033 U mňa 8/10

http://www.csfd.cz/film/342062-tchiao-j ... g/prehled/ - Ďalší ázijský film, resp. z ázijských štátov a herecké obsadenie špičkové :D Po dlhšej dobe som videl Jackieho a Jonnyho spolu v bláznivej komédií. Niektoré scénky stáli za to, Johnny ako vždy komediant prvého rangu a kaskadér v jednej osobe. Pre mňa jednorázová oddychová akčná komédia - 7/10

http://www.csfd.cz/film/376160-ve-jmenu-krve/prehled/ - Starý dobrý Mel, ako old gang member a badass. Celkom to išlo dokopy, zahral to dôveryhodne a dcéra tiež šikovná :twisted: Tiež oddychová akčná záležitosť, na ktorú sa dalo pozerať a vďaka krátkej minutáži film ubehol rýchlo. 7/10

http://www.csfd.cz/film/418341-imperium/prehled/ - Na tento film som sa relatívne tešil, hlavne na dej a zápletku. Prepnuté nacistické hlavy, násilie, drogy a Harry Potter...ale Daniel nesklamal a z Harryho sa stal vierohodný nácek. Film sa rozbiehal trochu ťažkopádne, ale na konci to malo grády. Musím poznamenať, že som čakal trochu viac, ale dráma hodná tých minút. 6/10

http://www.csfd.cz/film/79389-marauders/prehled/ - Bruce, Bruce, Bruce...podľa traileru to mala byť akčná jazda, namiesto toho len priemerný béčkový film, pri ktorom som skoro zaspal. Kto sa nudí a nemá čo nové pozerať a chce sa nudiť, tak odporúčam. 4/10

http://www.csfd.cz/film/409222-sousedi-2/prehled/ - pocity zmiešané, ani neviem čo som čakal od tohto filmu. Chcel som vidieť po dlhšej dobe nejakú komédiu, ale skôr som si chuť pokazil. Americká tupá hovadina, s teen obsadením a začínam mať pomaly averziu na Efronove komédie (alebo jeho humor), ktorých je čím ďalej, tým viac. Niektoré scény fajn, na niečom sa dalo zasmiať, ale pre mňa nič moc. 4/10.
VoLTE
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa VoLTE »

Ja som zas videl novych ghostbusters, chcelo sa mi grcat od zaciatku az do konca.. :P
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Vcera som bol v kine na Snowden. Vzhladom na to, ze cely pripad poznam a sledujem odkedy vysiel na povrch, tak som mal dost velke ocakavania. A som rad, ze sa naplnili. Film jasne ukazuje, ako vlastne Snowden zacal svoj zivot IT profesionala, ako sa dostal k NSA, CIA, jeho karieru, ako aj jeho sukromny zivot s priatelkou, s kt. to prave vdaka povolaniu nemal nikdy lahke. Film aj pre laikov vysvetluje, o co cele ide, za co bojuje, a preco sa rozhodol tak, ako sa rozhodol. Na konci je trosicku, ale naozaj nie prehnane americke filmove klise, ale to je v poriadku a patri to k filmu. Herci, ktorych vybrali do toho naozaj zapasovali a uveril som tym postavam. Film ma nieco cez 2 hodiny, ale ubehne velmi rychlo, a clovek z IT odvetvia (teda aspon ja) si praje, aby sa tej teme venovali este hlbsie a viac, ale to by bola stopaz aj 4 hodiny. Urcite odporucam.

CSFD: 4*
IMBD: 8,0
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Perfektný poľský film zo súčasnosti, ale s historickým pozadím. Je to o vyrovnávaní sa s minulosťou, príklad zapadnutej poľskej dedinky, voľne inšpirované skutočnými udalosťami.

http://www.csfd.cz/film/328834-dozvuky/prehled/

8,5/10

//autoeditácia príspevku (16 Okt 2016, 17:13)
Anthropoid: najnovšia filmová adaptácia o atentáte na Heydricha. Historicky to nebolo úplne presné, ale film samotný bol super. Určite odporúčam.

http://www.csfd.cz/film/405971-anthropoid/prehled/

8/10
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Captain Fantastic - tomuto hovorim prijemny pekny film. http://www.imdb.com/title/tt3553976/?ref_=nv_sr_2

Dont Breathe
partia zlodejov sa chce okradnut vysluzileho slpeho vojaka ale nejak sa to vykmne z ruk.Menej obvykly napad,napatie skoro cely film avsak aj tu sa dostalo standartne hororove klise... http://www.imdb.com/title/tt4160708/?ref_=nv_sr_1

Bad moms tato sracka je snad pozeratelna iba pre frustrovane matky 3/10
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja som mal zase cas pozerat nejake horrory v poslednom case. postupne tak ako som pozeral tak aj stupala kvalita podla mojho nazoru:

The Bay - klasika, nevazime si dostatocne prirodu, do jazera sa hadze bordel, z toxickeho bordelu zmutuju zvieratka a tie sa potom vysantia na prilahlom mestecku. tentoraz sa jednalo o velmi male zvieratka, takze to vsetko vyzera ako infekcna nakaza. samozrejme found footage, lebo inak to dnes uz nejde. 5/10

Alien Abduction dalsi found footage, tentoraz o mimozemstanoch. zaciatok dobry ako vzdy, potom je to uz len utekanie tmavym lesom a plakanie do kamery. 5/10
The Witch pekny dobovy film z obdobia kolonizacie. na to ze sa v celom filme viac menej nic nestane tak som si to celkom uzil. film pri ktorom dufam ze bude pokracovanie. 7/10
Green Room nie je ani tak horror, ale napatia je tam az az a krvi tiez dost. mlada punkova skupina sa ocitne v nespravnom case na nespravnom mieste, obklopena nackami a potom je to uz len cista vyvrazdovacka. no a hlavneho nacka hra kapitan pikard :D ten film nie je nijaka extra kvalita ale ako celok som si to velmi uzil. 8/10

(don't breathe mam tiez v plane, prave vcera som sa rozhodoval medzi nim a green room)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Bad Moms - trochu prehnane, nie velmi vtipne taka tupa komedia. 5/10

Mr. Church - drama, celkom prijemny film, trochu pomaly, ale nenudilo. 7/10

Sausage Party - Seth Rogen komedia, cize sa to dalo cakat. Nebolo to extra vtipne, prehnane, f*ckovanie v kazdej vete nedavalo zmysel. Stale dokola to iste a velmi sa to snazilo tlacit tu svoju ideu. Film ako keby ho robil 16 rocny clovek. 5/10

Independence Day: Resurgence - taky film o nicom. Cely cas sa k niecomu zchyluje a nakoniec to skonci za par sekund. Nic moc 5/10
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Dostal som sa vcera ku Sausage Party. V prvom rade som rad, ze som nesiel na to do kina. S ohladom, ze kino ma tu vyjde skoro 20 EUR, potesilo ma to. Nie, ze by to bolo take zle. Zasmial som sa viackrat, ale proste nebolo to pre mna osobne hodne kina. Klasicky satiricky animak, ktory sa obuva do homosexuality, vztahov medzi Izraelom a Palestinou. Oslavuje sa v nom Den Nezavislosti, a vsetko je to zabalene do rozpravky o tom, ako si nazivaju potraviny. Netreba od toho cakat vela, ale ani neurazi.

CSFD: 3*
IMBD: 6,0
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tiez som si dal Bad Moms (kvoli manzelke). nastastie tam hrala hlavnu rolu Mila Kunis..vlastne ani neviem o com to poriadne bolo, sledoval som len ju :D
Napísať odpoveď