Android aplikacie
Re: Android aplikacie
Zdravím,
moja SD karta ktorú mám v telefóne mi už je malá. Existuje aplikácia, ktorá umožňuje preniesť celý obsah vrátane nainštalovaných aplikácií na novú objenejšiu SD kartu?
Za radi vopred ďakujem.
moja SD karta ktorú mám v telefóne mi už je malá. Existuje aplikácia, ktorá umožňuje preniesť celý obsah vrátane nainštalovaných aplikácií na novú objenejšiu SD kartu?
Za radi vopred ďakujem.
Cez PC alebo notebook s čítačkou pamäťových kariet jednoducho skopíruješ cez Prieskumníka alebo iného správcu súborov. Máš to najrýchlejšie a najjednoduchšie.
Ak máš v mobile dostatok voľného miesta v internej pamäti mobilu, môžeš použiť mobilného správcu súborov (Total Commander atď.) na to isté.
Ak máš v mobile dostatok voľného miesta v internej pamäti mobilu, môžeš použiť mobilného správcu súborov (Total Commander atď.) na to isté.
Nepoznáte aplikáciu, v ktorej môžem nastaviť nejakú akciu na home button?
Teraz keď ho podržím, tak sa otvorí Google, no chcel by som aby sa otváral foťák.
Ďakujem
Teraz keď ho podržím, tak sa otvorí Google, no chcel by som aby sa otváral foťák.
Ďakujem
Tak skúsil som, ale dá sa nastaviť iba na dvojité stlačenie, nie na podržanie. Takže hľadám ďalej...
Každopádne ďakujem za snahu.
Každopádne ďakujem za snahu.
androidak: ked si stiahneš Greenify a otvoríš nastavenia, otvorí sa ti skryté menu v androide, kde si to môžeš vypnúť alebo nastaviť na inú aplikáciu
bohužial to vypadá tak, že tá aplikácia to asi musí podporovať (Google som si odinštaloval preto neni v tom zozname dole)
bohužial to vypadá tak, že tá aplikácia to asi musí podporovať (Google som si odinštaloval preto neni v tom zozname dole)
Spixy ďakujem, ale už som našiel aplikáciu, HomeBot a tam sa dá všeličo nastaviť. Len som musel odinštalovať Google, asi bol primárne nastavený, lebo keď som hocičo nastavil, stále sa po podržaní otváral Google.
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Adroidak, predvolená aplikácia sa dá zmeniť, HomeBot to má aj v popise:
Settings > Apps > Advanced > Default apps > Assist & voice input
Edit:
Keď HomeBot nainštaluješ, v hornej časti píše "HomeBot is not enabled....", klikni na Enable a presmeruje ťa to do nastavení...
Settings > Apps > Advanced > Default apps > Assist & voice input
Edit:
Keď HomeBot nainštaluješ, v hornej časti píše "HomeBot is not enabled....", klikni na Enable a presmeruje ťa to do nastavení...
Pozna niekto nejaku aplikaciu, kde nahadzem slova/slovne spojenia (1 na riadok) a zoradi mi to abecedne? Kludne aj nejaka pokrocila s viac moznostami, ale hlavne tuto jednu potrebujem.
Word, Excel alebo obdobne apky?
No tieto appky zrovna dost laguju na mojom low-ende tak radsej nieco menej narocnejsie 
Eset, nezaregistrovanu verziu
-
Sarger
Guru wannabe
Náhodou sa niekto nestretol s appkou pre android/win, ktorá mi dovolí kompletne prefiltrovať kontakty a jednoducho ich upraviť? Najlepšie by bolo vykonať do v PC a následne exportovať do MT.
No pokiaľ máš uložené kontakty ako Google contacts, tak si ich môžeš upravovať normálne cez Google
jj.. kontakty google je najlepšia "aplikácia"..
https://www.google.com/contacts/u/0/#contacts
https://www.google.com/contacts/u/0/#contacts
.....a funguje to aj v mobile cez ten odkaz co dal brm.
Aj v mobile si môžeš ten odkaz spustiť, ale práca s kontaktami je potom masaker. V mobile sa už lepšie pracuje s defaultnou aplikáciou Kontakty..
Na triedenie a filtrovanie kontaktov je určite najlepším riešením PC + Internet + vyššie uvedený link.. synchronizácia Google kontaktov je predpokladám samozrejmosť.
Na triedenie a filtrovanie kontaktov je určite najlepším riešením PC + Internet + vyššie uvedený link.. synchronizácia Google kontaktov je predpokladám samozrejmosť.
-
mirak2
Hardcore addict
aku klavesnicu pouzivate? mam GO, ale zacinaju mi liezt na nervy reklamy v stahovacom menu a nad klavesnicou samotnou, tak hladam nejaku alternativu (nie som ochotny kupit si pro/premium a zatial som ju nenasiel ani cracknutu)
-
ja_som
Star
Ja používam Chrooma https://play.google.com/store/apps/deta ... makeyboard
a kúpiť Pro mi problém nerobí, takže mám Pro
a kúpiť Pro mi problém nerobí, takže mám Pro
Však Swiftkey..