Pilifo napísal:
Alebo to mal poctivec, ktorý riešil veci preventívne

Ak máš na hovno vstreky a vieš o tom, tak s tým môžeš relatívne v pohode jazdiť, ale zarábaš si tým akurát tak na väčší prúser a môže dôjsť až k prepáleniu piestov, takže v takom prípade v podstate kupuješ nový celý motor. A možno tie vstreky menil pred 25k km, jazdil na tom rok a potom zistil, že už chce nejaké novšie auto, tak toto predáva. Výmenu všetkých tých vecí, ktoré sú tam spomínané, beriem skôr ako plus a nie mínus, keďže nový majiteľ to má aspoň z krku a nemusí sa tým trápiť

no neviem ci poctivec, pozeram KO toho auta, minimalne volant ma meneny (co moze, aj nemusi nieco znamenat)
dalej, nemam uplne presne info, lebo google neporadil moc dobre, ale interval vymeny rozvodov pri tom motore by mal byt 120, alebo 180tkm (google radil tieto dve cisla), ani jeden udaj nesedi na vymenu rozvodov pri 270tkm, takze "vymenu rozvodov" ktoru uvadza by som teda neriskoval
btw, ziadne z tych veci sa neznacia do servisnej knizky (vstreky, dvojhmota, alternator, cerpadlo) tak ako to tvrdi ze ma zapisane....
a nakoniec
to, ci tie veci boli, alebo neboli menene na 99.9% nezistis bez dokladneho rozobratia, ktore nikto nespravi, takze majitel ti moze narozpravat hocico