Dúfam že Europa ziska medailu, zatiaľ to môže za Kanadou skončiť hocako
MS v hokeji 2016
Re: MS v hokeji 2016
Prečo by sme si tam nezahrali, nemecky pohar je pre hokejove krajiny druheho sledu (alebo slabsie vybery silnejsich krajin). Cez MS tu väčšina nadáva že to je nuda, v podstate už prevláda názor že nech to všetko čo najskôr skončí
na svetový pohár som ešte asi nepočul jedno zlé slovo. Chápem že finančne je výhodné robiť MS každý rok, pre čo najviac krajín (viac televíznych práv, fanúšikov...).IIHF to ma určite lepšie rozpočítané ako ja v svojej hlave. Ale priznaj že atraktivita by sa zlepšila keby na MS chodilo 8 alebo 10 mužstiev, menej zápasov, jeden rok by sa organizoval turnaj pre ženy a ďalší pre mužov, čím by sa zatraktívnil aj ženský hokej. Nepoznám kolektívny šport kde by sa robili MS každý rok.
naši ako Hossa, Gáborik, Halak by si zasluzili určite nejaky uspech na medzinarodnej urovni
To si nemyslim, hokej sa dost vyrovnava, no vacsi problem ako pocet krajin je podla mna prave to, ze tam chybaju hraci z NHL, ktori su blokovani, napriek tomu tam niektori volni su a napr. Rusko tam ma vzdy vsetky volne hviezdy, aj ine krajiny, ale stale to je malo.gorsche napísal:Cez MS tu väčšina nadáva že to je nuda, v podstate už prevláda názor že nech to všetko čo najskôr skončí
Tam su aj medaily? V programe je len semi a 3 finalove zapasy o pohar.gorsche napísal:Dúfam že Europa ziska medailu, zatiaľ to môže za Kanadou skončiť hocakonaši ako Hossa, Gáborik, Halak by si zasluzili určite nejaky uspech na medzinarodnej urovni
tak to som nevedel s tým pohárom. Naši asi zas vyjdu naprázdno 
Paradny hokej medzi USA a Svedskom. Ceresnickou na torte bolo este predlzenie.
test, to bol zápas Švédsko - Severná Amerika, USA má vlastný tím
Ale predĺženie bolo veľmi slušné. Tu je celý zostrih...
Obávam sa, že dnes rusi finov porazia a mladíci z USA nepostúpia čo bude veľká škoda, lebo pre mňa predvádzajú spolu s kanadou najkrajší hokej a doprial by som im celkové vitazstvo
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Fini pre mna velke sklamanie turnaja hlavne po vydarenom roku na MS vo vsetkych kategoriach
Je to fakt velmi atraktivne ked hraju 3 na 3... to predlzenie bolo paradne!Pilifo napísal:test, to bol zápas Švédsko - Severná Amerika, USA má vlastný tím![]()
Aký mladíci z USA?.. to je zmes americanov a KANADANOV v tom Severoamerickom teame.
Ale vidieť, ze Kanadský a Americký hokej, je ešte o niečo v pred ako Europsky.
Zatial produktivitu ovládaju Kanadania a Americania a z Europanov - Nor Zucarello Aasen, čo je premna prekvapenie aj ked nespochybnujem jeho kvality, ale sú tam aj väčšie hviezdy z Europskeho kontinentu (švedi,fini,rusi,atd)
Ale vidieť, ze Kanadský a Americký hokej, je ešte o niečo v pred ako Europsky.
Zatial produktivitu ovládaju Kanadania a Americania a z Europanov - Nor Zucarello Aasen, čo je premna prekvapenie aj ked nespochybnujem jeho kvality, ale sú tam aj väčšie hviezdy z Europskeho kontinentu (švedi,fini,rusi,atd)
tak našim a vlastne všetkým to veľmi prajem.. celý život títo hráči väčšinou bojovali o postup do štvrťfinále alebo dokonca o udržanie v divízii a teraz za pár dni sa postavia Kanade. Podľa mňa čudný ale aj najväčší príbeh SP
-
guess.whoo
Redeemer
nemozem sa zbavit pocitu, ze tie muzstva nejdu na doraz. hovorim hlavne o subojoch, cistenie priestoru pred brankarom, dohravanie na mantinel..je mi jasne, ze sa nechcu kvoli SP zranit, ale neviem do akej miery ma toto hrac v hlave ked sa koncentruje na hru. Ani Europania ani Svedi vcera nedavali svoje maximum.
Zapas nebol zly, ale urcite to nebola uroven top hracov jednotlivych vyberov. To iste predviedli Rusi v prvych dvoch tretinach kym som nezaspal
Zapas nebol zly, ale urcite to nebola uroven top hracov jednotlivych vyberov. To iste predviedli Rusi v prvych dvoch tretinach kym som nezaspal
To iste hovorili komentatori na CT sport. Ale po turnaji si hadam nikto na to nespomenie a ludia o nom bufu hovorit ako o turnaji kde europa hrala finale. Najväcsie nasadenie asi vidno na olympiade. SP ma velku nevyhodu ze je pred zaciatkom sezony tak su vsetci specialne opatrni. No a vraj sa vcera hlasovalo a ze hraci z NHL by mali na OH startovat
-
guess.whoo
Redeemer
nasralo ma to o to viac, ze som si daval budik ze uvidim klasicku bitku medzi kanadou a rusmi a namiesto toho bolo krasokorculovanie. nikto okrem Šaniho nesiel extra do tela, ani ziadna hromadnejsia bitka ci aspon dlhsie strkanice, ktore k tomuto suboju patria
inak stávkove kancelárie kľudne mohli vypísať kurzy na to, či sa Gáborik zraní
. Nestihne ani začiatok sezóny a mal by chýbať 8 týždňov. No neviem či poznam väčšieho smoliara na zranenia.
Uz len Rosicky vo futbale ho tromfne 
-
guess.whoo
Redeemer
tak ten predsa taha spartu za titulom. musi byt fit

Kanada teda vyhrala SP a podcenovaná Europa ziskala striebro..ja som spokojný.
Europu tahali za uspechom slováci.
Europu tahali za uspechom slováci.
zaslúžene druhá. Na zápas sa oplatilo privstať, aj keď nemal taký náboj ako iné finálové zápasy, hokej to bol stále parádny. Ďalší SP by mal byť bez výberov Európy a SA a o tie 2 miesta by si to mali krajiny rozdať v kvalifikácii. Takže rátam že o 4 roky by ešte mohli vydržať tak Gáborik (keď nebude zranený
), Sekera, Halák, Tatar a zvyšok Jurčo, Pánik, Reway...
noo radšej asi ten výber Európy
-
guess.whoo
Redeemer
o 4 roky urcite nebudeme mat na to aby sme postavili vlastny vyber. ja by som prijal vyber CS lebo aj terajsi turnaj ukazal, ze aj Cechom dochadzaju sily.
muzstvo mladikov by som privital aj o 4 roky, hrali atraktivne a rychlo. ich hra sa najviac podobala (okrem kanady) na play-off alebo derby zapasy NHL.
fakt zvysne zapasy nemali take tempo, nasadenie a taky feeling ako PO zapasy NHL ako som uz spominal. cely SP je podla mna zle nacasovany. Hraci by sice uz mali mat kondicku a pripravenost pre NHL ale urcite maju niekde v podvedomi na mysli to, ze ak sa zrania tak mozu prist o celu sezonu a o velke peniaze.
Olympiada je na tom lepsie co sa tyka urovne, lebo ma vacsiu vahu ako SP hlavne pre Europske krajiny
muzstvo mladikov by som privital aj o 4 roky, hrali atraktivne a rychlo. ich hra sa najviac podobala (okrem kanady) na play-off alebo derby zapasy NHL.
fakt zvysne zapasy nemali take tempo, nasadenie a taky feeling ako PO zapasy NHL ako som uz spominal. cely SP je podla mna zle nacasovany. Hraci by sice uz mali mat kondicku a pripravenost pre NHL ale urcite maju niekde v podvedomi na mysli to, ze ak sa zrania tak mozu prist o celu sezonu a o velke peniaze.
Olympiada je na tom lepsie co sa tyka urovne, lebo ma vacsiu vahu ako SP hlavne pre Europske krajiny