Prezidentské voľby 2016 v USA
Re: Prezidentské voľby 2016 v USA
Trump prvýkrát vedie v predvolebných prieskumoch pred Clintonovou
http://www.ta3.com/clanok/1088043/trump ... novou.html
http://www.ta3.com/clanok/1088043/trump ... novou.html
Žiadny prejav si nevidel tak tu nemudrujmumbojumbo napísal:Navyse je to idiot. Staci si pozriet jeho prejavy. Protireci si hned v nasledujucej vete. Clintonova definitivne vyhra. Bude to v zaujme ludstva.
Clintonová je bábka bankárov a iných oligarchov a bude ďalej plniť ich globalistické záujmy. Áno dá sa povedať, že je čitateľná.
Trump to nebude mať jednoduché, stačí už len to, že nie je za masové prisťahovanie cudzincov a dá sa povedať, že tým je aj odpísaný. V niektorých oblastiach sú už imigranti vo väčšine.
To bude priam zázrak, keď vyhrá Trump. Ešte naňho vytiahnu nejaké špiny, Clintonová je schopná vyhrať aj cez mrtvoly.
To bude priam zázrak, keď vyhrá Trump. Ešte naňho vytiahnu nejaké špiny, Clintonová je schopná vyhrať aj cez mrtvoly.
nie som stupenec Clintonovej, ale co rozprava za nezmysli Trump je cista hanba, ani americania nie su taki naivni aby ho nakoniec zvolili
-
yoggy
Ja nie som stupenec ani jedneho, ale celkom by ma pobavilo, keby vyhral TRUMP, ako v tom zmysle, ze sa robi taka masivna anti-kampan a nakoniec to aj tak vyhral 
Nikto si nevie vybrať medzi jedným alebo druhým kandidátom a pritom existuje i tretí...
-
yoggy
A ake su predpoklady, ze sa ten treti vobec dostane nad 10% (?)... ja si myslim, ze ziadne, kedze momentalne mame 2 silnych kandidatov a ludia maju co vyberat 
-
mirak2
Hardcore addict
nulove. pri systeme akym sa voli prezident v usa (ktoremu stale uplne nechapem) nema sancu nikto iny ako giant douche alebo turd sandwich
-
Solo_Kamen
King
si mi pripomenul toto
Predpokladám, že hovoríš o ekonomike a obchode..gogo956 napísal:nie som stupenec Clintonovej, ale co rozprava za nezmysli Trump je cista hanba, ani americania nie su taki naivni aby ho nakoniec zvolili
Trump je úspešný kapitalista, máš pocit že by mal pri vedení štátu, práve v tejto oblasti, zlyhať?
beardie napísal:Nikto si nevie vybrať medzi jedným alebo druhým kandidátom a pritom existuje i tretí...
https://www.theguardian.com/us-news/2016/sep/28/gary-johnson-cant-name-foreign-leader-aleppo-moment
https://www.washingtonpost.com/news/mon ... -happened/
Zaujimavy clanok, v podstate urobili datovu analyzu nad twitterovym svetom okolo prezidentskej debaty.
Zaujimavy clanok, v podstate urobili datovu analyzu nad twitterovym svetom okolo prezidentskej debaty.
Držím palce Hilary Clinton držal som palce Bearnimu Sandersovi. Trump je rasista, xenofob, islamofob,nenavistny patriachalny myzogín.
-
Solo_Kamen
King
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Trump to dufam urcite prehra, nevie poskladat ani suvislu vetu.
Osobne tu v SF nepoznam absolutne nikoho kto by mu fandil.
(minule tu z baru vyhodili dvoch tipkov lebo mali jeho tricko
)
Osobne tu v SF nepoznam absolutne nikoho kto by mu fandil.
(minule tu z baru vyhodili dvoch tipkov lebo mali jeho tricko
-
Solo_Kamen
King
To je také demokratické....awtt napísal: (minule tu z baru vyhodili dvoch tipkov lebo mali jeho tricko)
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Američan, to je ako umytý a oholený Rus. 
-
mirak2
Hardcore addict
ked ti niekto nahodny bude vykrikovat na ulici, ze vsetkych mexicanov a arabov posle tam odkial prisli a postavi na hranici 3 metrovu stenu, tak to bude tiez sloboda slova? uplne to iste mam tu v Rakusku, kandidat na prezidenta Hofer je cielom ovela vacsej satiry ako jeho oponent, pretoze je to rovnaky kreten ako Trump. s tym rozdielom, ze Hofer je extremne inteligentny a treba vyssiu davku iq, aby clovek videl, co je zac.Solo_Kamen napísal:
To je také demokratické....Sloboda prejavu tušim už neni v móde ani v tých júesej.
-
Solo_Kamen
King
to, že niečo také vykrikuje znamená, že je kretén, mohol by som ti teraz kludne zaplniť celú stranu fóra odkazmi na šialených SJW fanúšikov Clintonovej, ktorí by najradšej strielali bielych policajtov, hlásali nenávistné veci voči bielym, zatvárali chlapov za to, že pozdravia ženu atd atd. O kolko väčšiu váhu by to malo, než to, čo si sem napísal?