Velmi silne citanie, pozoruhodna je hlavne ta sugescia, ze ho kontroluju a na zaklade jeho uteraku napusteneho octom nad nim cielene zacali "chemtrailsove prelety" http://orgo-net.blogspot.sk/2011/05/oct ... achne.html
//autoeditácia príspevku (11 Okt 2016, 7:05)
A dalsi
harrison314 napísal:Ked som uz nasiel tuto temu...
Podarilo sa niekomu zvas vysvelit priaznivcovi chemtrails, ze su to obycajne kondenzacne stopy?
Nastastie nikoho takeho vo svojom okoli nemam. A keby nieco, tak mam pripraveny argument s pouzitim FlightRadar24: zobrazuje sa tam takmer kazde lietadlo a ak by zastanci chemtrailov spolupracovali, tak by mohli lahko skontrolovat dane lietadlo po pristati na cielovom letisku. Tym by sa ukazalo, ze ide o bezne lietadlo s pasaziermi. Na internete sa totiz casto ohanaju fotkami interierov lietadiel s nadrzami.
A ak by to nepomohlo, tak je tu este vyssie spomenuty argument s tym, ze "chemtrails" pozname od zaciatku letov vo velkej vyske (bombardery v 2. svetovej vojne) a je nezmysel tvrdit, ze pred 20timi rokmi tu neboli:
harrison314 napísal:Ked som uz nasiel tuto temu...
Podarilo sa niekomu zvas vysvelit priaznivcovi chemtrails, ze su to obycajne kondenzacne stopy?
Britskí vedci zistili, že presvedčiť konšpirátorov argumentáciou je takmer nemožné. Je to asi ako naučiť jesť opicu príborom. Chce to strašne veľa času a aj keď sa to podarí, tak to funguje iba chvíľu a keď na opicu nedávate pozor, tak ten príbor po čase aj tak odloží, banán hodí o zem podupe po ňom, oští ho, vzniknutú hmotu rozotrie po dlážke a zje banánovú šupku. Lebo je to tak pre ňu jednoducho prirodzenejšie. Ak to však napriek tomu skúsite, väčšinou narazíte na toto:
- podpora rôznymi autoritami, ako: to je predsa už dávno známe, že... / je veľa odborníkov, ktorí to tvrdia... alebo mám kamárata, ktorý má kamaráta a ten tam bol
- tvrdenie, že niektoré konšpiračné teórie sa v minulosti ukázali ako pravdivé, čo má asi vyvolať dojem, že nakoniec budú pravdivé všetky, alebo čo...
- obvinenia zo zaujatosti / brainwashu mainstreamovými médiami
- „chalan, ty si dobre mimo"
Nie chemtrails ale GeoEnginering a Climate Engineering
Nehovoriac o tom že to potvrdzuje aj Kristen Meghan
Ak ani po tomto sa váš názor nezmení tak vás už nepresvedčí nič.
Navyše tu máte jedného psychopata ktorý tvrdí že to je skor: "It´s not a moral hazard it´s more like Free-riding on our grand kids"
3:52
A tu je ďalšia dobrá novinka:
Ako chceš zosumarizovať 4 a pol hodiny prednášok? Nehovoriac o tom že sú tam aj zábery ktoré treba vidieť a ktoré sa doplňujú s tým čo prednášajúci hovorí.
Nájdite si na to čas.
Nejde o to pozerať sa na videá, ale sa informovať a vzdelávať, je to obsiahle téma preto to nejde zosumarizovať do niekoľkých viet a preto sú tie videá dlhé.
Abstrakt alebo resume musis vediet napisat aj z vedeckej prace, ktora ma 1000 stran. Ked mas temu tak dobre nastudovanu nebude ti robit problem nieco napisat.
vies si predstavit ako by to dopadlo, keby niekto vlozil do databazy svoju 1000 stranovu studiu bez abstraktu? to by nadvazujuci vyskum skoncil na tom, ze vsetci musia precitat komplet pracu, aby zistili o co v nej ide. a tak sa to nerobi.
" Ked mas temu tak dobre nastudovanu nebude ti robit problém niečo napisat."
Nemám ju tak dobre naštudovanú, geo engineringom a climate engineringom sa zaoberám max 1 mesiac.
Rovnako tak by som to ani nenapísal pretože pozrite sa napríklad (len príklad) vám napíšem že tam mohli robiť rozbory dažďovej vody v ktorej nakoniec našli 100 násobne prekročené limity určitých nebezpečných látok ktoré sa v prírode nevyskytujú vo voľnej forme. Musia ich najskôr vydolovať potom z toho čo vydolovali, dostanu tu látku
Uveríte? Nie. Musíte si to vidieť sami.
Tragédiou obce bola stavba hlinikárne v jej bezprostrednom okolí v r. 1953. Splodiny zastaranej výroby znemožnili život najprv včelám, dobytku, stromom a následne sa zhoršoval zdravotný stav obyvateľov, rapídne klesala odolnosť detí. Čierny popol prikrýval dedinu, ľudí i prírodu. (Napr. v r. 1981 továreň vyprodukovala 7188 ton popolčeka, 800 ton fluorovodíka, 9 ton arzénu, 17 ton ortuti). Vláda ČSSR v r. 1960 rozhodla uznesením č. 188 o likvidácii obce a 31. júla 1969 ju vyškrtla z mapy Slovenska.
alebo: http://style.hnonline.sk/veda/61146-des ... prostredia
takze svinstvo je v dazdovej vode aj bez "klimatickeho inzinierstva"
z odborneho hladiska by ma ale zaujimalo, ake maju vysvetlenie na prekonanie globalnej cirkulacie ovzdusia. teda, ze sa sajrajt z peniny severnej Ameriky prepravi na Slovensko