Reakcia zadanej na flirt

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Reakcia zadanej na flirt

Príspevok od používateľa wladas »

Pilifo napísal:Mi chcete povedať, že by ste si neužili tanec s ženskou, ktorá vás priťahuje, aj keď máte jasne stanovené hranice a viete, že nič viac ako ten tanec by ste s ňou neurobili, pretože ste zadaní? Toto smrdí pokrytectvom :sly:
Jednoznacne tanec :smt059
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

bindo011 napísal: Javatar, kiež by sa dalo napísať: Väčšina chlapov má v sebe toľko charakteru, aby ani len nepomysleli na to, riešiť zadanú. :D
je vlastne smutne, ze sa to berie za normalne, ze muzi dobiedzaju do zadanych, kym nedostanu svoje.. a naopak, ze zeny su naivne koristi, co necitia zodpovednost za stastie partnera a nevedia sa kontrolovat. ja na zaklade svojej intuicie predpokladam, ze ludia su charakterni, inak by som nikomu neverila. tak ako moj priatel doveruje mne, nech uz ma akykolvek dovod.

napisala som tu par provokativnych prispevkov, ze "este pojdeme na ryby", akoby to malo mat nejake pokracovanie.. ale jedine mozne pokracovanie je, ze spoluziak zostane moj spoluziak, kamarat s par zazitkami a mozno do buducna kontakt v Lotyssku a ja budem dalej pracovat na mojej a spolocnej buducnosti s mojim terajsim, jedinym a najlepsim priatelom. (dneska som hladala lety a ideme spolu na vylet koncom mesiaca :oops: juchuu)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

zeby ste boli akurat vy dvaja ti jednorozci, ktori budu len dobrymi kamaratmi bez akehokolvek zaujmu o cosi viac z jednej ci druhej strany?

taketo kamaratstva neexistuju
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Mne ten vylet pride, len ako tvoje vnutorne uspokojenie, ze ste v pohode (ako ty s priatelom)... Ale stale tam su vycitky ci pocit previnilosti(z tvojej strany), takze "nie ste" v pohode :D Pokial mate dobry vztah, tak by som mu to povedal, pri najhorsom sa na tom zasmeje a v podstate nebudes pred nim nic tajit, uz len to ze mu to povies, tak vzbudis u neho doveru, ze fakt ti moze verit :) A vas vztah to moze prehlbit... pokial by to nevislo, tak stale je tu ten druhy :P
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

ved ja som to mojmu priatelovi uz davno povedala! :) ta tema nebola o tom, ci mu to mam povedat, ale o tom, ci som sa mala v danej situacii lepsie zachovat.

dakujem za vase hlboke psychoanalyzy (v zmysle: "podla seba sudim teba"), ale mozte si ich niekam strcit :) zmierte sa s tym, ze nie vsetky zeny su sliepky a nepodsuvajte mi veci, ktore si domyslate.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak to ti byva. Pamatam si na daku temu v tejto casti a 90 percent osadenstva chlapov, ktori prispeli do tej temy, tak tu dotycnu mali za sliepku. Ale to je tak ked sa do temy zapojili ludi, pricom jeden prezentuje nazor, ze deti a svadbu nechce, dalsi fyzicky kontakt so zenou nikdy nemal a tak podobne.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

yoggy napísal:Mne ten vylet pride, len ako tvoje vnutorne uspokojenie, ze ste v pohode (ako ty s priatelom)... Ale stale tam su vycitky ci pocit previnilosti(z tvojej strany), takze "nie ste" v pohode :D Pokial mate dobry vztah, tak by som mu to povedal, pri najhorsom sa na tom zasmeje a v podstate nebudes pred nim nic tajit, uz len to ze mu to povies, tak vzbudis u neho doveru, ze fakt ti moze verit :) A vas vztah to moze prehlbit... pokial by to nevislo, tak stale je tu ten druhy :P
WTF? Aké pocity previnilosti? Prečo by mu o tom mala nutne povedať? Veď sa nestalo nič strašné, k čomu by sa mala "priznávať" :roll:
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Presne tak, ja by som tiež nechcel vedieť že moja frajerka chodí chalanovi na byt a na chatu ku krbu :).
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja som sa vyjadroval k tomu tancu. To mu má osobitne explicitne vymenovať, s kým všetkým tancovala, odkedy spolu chodia?

Akurát hovoriť to štýlom, že "boli sme v klube a tam som tancovala s XYZ a strašne som si to užívala", mi príde dosť nevhodné. Stačí spomenúť, že bola na party v klube. Nič, za čo by sa mala pred sebou hanbiť, sa tam ale nestalo. No a už vonkoncom nie, keď s tým týpkom kathleen nechce nič viac riešiť.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

baldorex napísal:Presne tak, ja by som tiež nechcel vedieť že moja frajerka chodí chalanovi na byt a na chatu ku krbu :).
to znamena ze asi jej moc nedoverujes, ze?
baldorex
Addict
Addict

To bola čistá irónia.

BTW z toho príspevku si usúdil že mám frajerku? Ja že som opísal všeobecnú situáciu :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja to tiez beriem vseobecne, pokial niekomu vadi ze sa jeho partner stretava s osobami opacneho pohlavia, problem je podla mna v nedostatku dovery, v nicom inom.
baldorex
Addict
Addict

Stretávať sa rovná sa chodiť pozerať hviezdy, ísť na byt a na chatu ako jediné 2 baby?

Asi máme iné kritériá na pojem stretávať sa s inými ľuďmi....:)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

to znamena ze 2 baby su pozvane na chatu, je to v poriadku. ale pridu tam, zistia ze su jedine 2 baby, tak teraz musia ist prec? keby tam boli 3 baby uz je to v poriadku? alebo ake pocty su uz ok? musi to byt viac bab ako chalanov? keby isli na chatu kde je 15 bab a jeden chalan, je to ok?
baldorex
Addict
Addict

Jedna z nich skončila v posteli, či nie? :)

Ja nemám problém s ničím, len tak medzi riadkami mám pocit, že hore opísané "stretnutia" mi skôr pripomínajú rande ...A to už vnímam inak. :)

Ísť pozerať hviezdy a potom ísť na byt, to bez bočných úmyslov chlap naozaj nerobí :).
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

skoncila, ale ta slobodna, nie?

suhlasim s tebou, chlap ma skoro vzdy bocne umysly, ale to je uplne jedno predsa ak doverujes svojej priatelke, tak pre mna za mna tam moze byt 15 chlapov co maju bocne umysly, pokial ju neznasilnia, tak sa nic nestane a tym padom ma to nemusi vobec trapit.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

kathleen napísal: je vlastne smutne, ze sa to berie za normalne, ze muzi dobiedzaju do zadanych, kym nedostanu svoje.. a naopak, ze zeny su naivne koristi, co necitia zodpovednost za stastie partnera a nevedia sa kontrolovat. ja na zaklade svojej intuicie predpokladam, ze ludia su charakterni, inak by som nikomu neverila. tak ako moj priatel doveruje mne, nech uz ma akykolvek dovod.
To nie je smutne, to je proste pud, ale tak ako sa chlapi nedokazu vzit do koze zenskej s perfektnou sebakontrolou, tak zeny sa nedokazu vzit do koze chlapa s plnymi gulami...

Suhlasim, nie vsetky zeny su sliepky, ale nie vsetky sliepky su curvy... No dama vie sama, kde su hranice, sliepka sa pre istotu opyta, aby nabuduce vedela, kolko sa moze jej frajer dozvediet a kolko treba zatajit :psssst:
Verim, ze ti to vydrzi a ze ta tie tance a chatovacky omrzia, lebo tolko flirtovania a navrhov by jedna len tak neustala.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

zalezi ako velmi ti na tej frajerke zalezi. ak ti je volna tak ta to trapit nebude, ak ti na nej zalezi tak mi nehovor, ze ti nenapadne co by sa mohlo na takej chate pri konzumacii alkoholu stat
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

jasne ze napadne, ale pokial tej osobe doverujes, tak vies ze nic nespravi a tym padom mozes vsetky tieto napady hodit za hlavu.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no ved ano, ale nech doverujes a milujes ako chces nenecha ta to chladnym proste
Napísať odpoveď