Politika
Re: Politika
Ano cital. Je to presne opacny extrem. Vyraz anti-rasista je trefny, ide o propagaciu extremizmu z "tej druhej strany". Vo vela bodoch v tom clanku sa nachadzam ale nepriznam, ze by som bol rasista. A nesuhlasim ze rasisti maju byt ludia, ktori aktivne nebojuju proti rasizmu. Ten clanok na mna posobi ako vytvor nejakeho zapaleneho aktivistu. Preco nie, nech su taki aktivisti ale je to trosku odvaha odsudzovat pol sveta podla svojho nazoru.
hughito napísal:Super článok o tom, že istý rasizmus je v každom z nás.
http://poleblog.sk/metamorfozy-rasizmu/
ked to poviem ja, tak su pindyMuslimovia nie sú „teroristi“ od narodenia, vedie ich k tomu ich náboženstvo, ktoré je s našou kultúrou nekompatibilné.
nie, takto nie, aspon u mnaNech sú všetci príslušníci odlišných komunít zdraví a šťastní, ale inde, nie medzi nami, nie s nami, najlepšie schovaní za vysokým múrom.
pokojne nech tu ziju, ale musia sa prisposobit majorite
toho sa dotyka aj veta predtym
ano, pretoze europska civilizacia sa dohodla na tom, ze tyranie zvierat je trestne, nevidim dovod, preco by sme kvoli par jednotlivcom alebo mensinam menit nase presvedcenie, ktore je objektivne spravnejsie ako to ichv supermarketoch akceptovať halal a košer potraviny sa vníma ako obmedzovanie slobôd väčšiny.
Tu je velmi zaujimava a pre mna racionalna analyza video s nehodou Lipsica - https://dennikn.sk/blog/co-je-sokujuce- ... ej-nehody/
Odporucam pozriet video a aj precitat tento clanok, mozno zacne clovek trosku inak rozmyslaj v tejto veci.
Odporucam pozriet video a aj precitat tento clanok, mozno zacne clovek trosku inak rozmyslaj v tejto veci.
Krempaská o ataku na jej osobu + analýza súčasnej politickej situácii na Slovensku a v strednej Európe (celkom trefné).
http://www.nytimes.com/2016/10/13/opini ... .html?_r=1
Krempaska, to je ten smeracky superman, ktory sa vzdy na verejnosti a v mediach objavi vo chvili, ked SMERakom tecie riadne do topanok, aby velmi prihodne strhla pozornost od korupcnych skandalov SMERakov na seba? Krempaska je takym fyzickym stelesnenim v ludskej podobe Ficovho aktualne suverenne najoblubenejsieho vyroku, ktory podla mna pouziva asi aj ked nema s milenkou dostatocnu erekciu, ze nevenujte sa tomu, nerieste toto, mame ine starosti, "lebo predsednictvo EU". Hm, by ma zaujimalo, ci jej tiez priamo vyplata chodi od SMERu na jej sukromny ucet v slovenskej banke a ci takyto prijem zdanuje ako ine herecky svoje honorare (dan z vykonu slobodneho povolania).
To, čo píšeš, nevieš nijako dokázať. Je to len tliachanie. Presne táto pasáž je o tebe:
Kód: Vybrať všetko
These parties have capitalized on the widespread hatred of the social democrats to vilify the government and label anyone who doesn’t agree with them enemies.Re: Politika
ako objektivny clanok to moze byt, ked ho pisala ona?hughito napísal:Krempaská o ataku na jej osobu + analýza súčasnej politickej situácii na Slovensku a v strednej Európe (celkom trefné).
//edit 21:20: clanok som si precital, na viacerych miestach hrubo zavadza az klame, clanok je tendencny, nehodny publikacie
oz kovo vo svojej krase http://finweb.hnonline.sk/ekonomika/841 ... dbory-v-sr
Čiže najprv automatické odsúdenie, následne si to odobril aj prečítaním. Môžeš dať aspoň jeden príklad toho hrubého zavádzania?beardie napísal:ako objektivny clanok to moze byt, ked ho pisala ona?
//edit 21:20: clanok som si precital, na viacerych miestach hrubo zavadza az klame, clanok je tendencny, nehodny publikacie
citam asi 90 % toho, kto tu co prida ak je to tema, ktora ma zaujima, nevyjadrujem sa k vsetkemu (heh)
ako blog dobre, v serioznom casopise to absolutne nema miesto
skoda, ze nepovedala, na zaklade coho ju takto obvinil...He yelled into the microphone that we were agents of Smer-Social Democracy. He called us despicable provocateurs and accused us of money laundering.
nepovedala, preco nemoze opozicia robit svoju pracuThe opposition has failed to deliver on reform, and instead limited its activities to stunts and political theater, like the anti-corruption rally.
viz nasa predchadzajuca diskusia, kto vladne posledne roky Europe?These parties have capitalized on the widespread hatred of the social democrats to vilify the government and label anyone who doesn’t agree with them enemies.
klamstvoIn the Czech Republic, public discourse is poisoned with anti-refugee, anti-Muslim sentiment, despite the fact that there are virtually no refugees in sight.
vzhladom na to, ze sa to osvedcilo nielen v Madarsku, ale i v Macedonsku a Srbsku, Rakusko ide robit to isteAnd in Hungary, Prime Minister Viktor Orban, the leader of the Fidesz party, has built a fence to keep out refugees
ano, konkretne imigracna kriza je sposobena iba Europou zastupovanou Junckersom a Merkelovou, nikym inymEven mainstream parties now are talking like the far right, stirring fear against refugees or blaming the European Union for people’s problems.
kedy sa stalo naposledy nieco podobne?Local groups of far-right activists organize small “vigils” around particular Roma settlements or refugee shelters, claiming that they are protecting the rest of society.
ako blog dobre, v serioznom casopise to absolutne nema miesto
Mohol by som ísť citácia po citácii, ale nie som Krempaská a nemám takú potrebu tu do krvi obhajovať jej text. Z toho čo si rozobral si podľa mňa nepreukázal žiadne hrubé klamstvá a zavádzanie, len dopĺňaš nejaký kontext, reps. vlastný pohľad na udalosti.
nevyjadris sa ani k tomu, ze udalosti tykajuce sa Krempaskej pisala sama Krempaska?
je to podla teba objektivne?
//
/2/este ku Krempaskej a Igorovi: http://www.ta3.com/clanok/1092583/romsk ... olano.html
je to podla teba objektivne?
//
..., ktory je podstatny pre pochopenie suvislosti a ktore bezny citatel NYT nemoze mathughito napísal:si podľa mňa nepreukázal žiadne hrubé klamstvá a zavádzanie, len dopĺňaš nejaký kontext, reps. vlastný pohľad na udalosti.
/2/este ku Krempaskej a Igorovi: http://www.ta3.com/clanok/1092583/romsk ... olano.html
Ale to je len tvoj subjektívny postoj, ako už nekritického apologéta pravice, ideologicky neobjektívneho človeka, vychádzajúceho primárne z Denníka N (čo je médium na úrovni Extraplus).ktory je podstatny pre pochopenie suvislosti a ktore bezny citatel NYT nemoze mat
Uvedomuješ si vôbec toto, či už ani nie?
A to vôbec netvrdím, že treba súhlasiť s nejakým článkom na 100%, ale blabotať tu apriori o hrubých klamstvách a zavádzaniach, to je dosť odveci.
Ešte odporúčam sa obrátiť na .týždeň/Kordu, ďalší zdroj objektívnych informácií. Vidieť všade agentov a tajné služby, to je to pravé orechové. A samozrejme Krempaská je top agent Fica.
http://www.tyzden.sk/nazory/34979/pre-k ... na-sluzba/
Pozna bežný čitateľ NYT kontext, ktorý som doplnil? Odpovedz ano/nie
Ak píše Krempaska o útoku na svoju osobu, tak to apriori nemôže byť objektívne, nikdy nebude nestranna
K jej "analyze" som doplnil vysvetlenie pre tých, ktorí nemusia chápať súvislosti, ci s nimi súhlasís je mi v podstate celkom jedno, ak ich nevieš vyargumentovat, tak si v tejto diskusii prehral
Denník N čítam síce denne, ale nie je to primárny zdroj dat, keďže je pozitívne zaujatý voči imigracii, ktorú je osobne vnímam veľmi negatívne
Ešte niečo k mojej osobe?
Ak píše Krempaska o útoku na svoju osobu, tak to apriori nemôže byť objektívne, nikdy nebude nestranna
K jej "analyze" som doplnil vysvetlenie pre tých, ktorí nemusia chápať súvislosti, ci s nimi súhlasís je mi v podstate celkom jedno, ak ich nevieš vyargumentovat, tak si v tejto diskusii prehral
Denník N čítam síce denne, ale nie je to primárny zdroj dat, keďže je pozitívne zaujatý voči imigracii, ktorú je osobne vnímam veľmi negatívne
Ešte niečo k mojej osobe?
To by si mohol napísať na všetko, či si "bežný čitateľ" čosi uvedomuje alebo neuvedomuje. Tebe najviac vadila formulácia:Pozna bežný čitateľ NYT kontext, ktorý som doplnil? Odpovedz ano/nie
The opposition has failed to deliver on reform, and instead limited its activities to stunts and political theater, like the anti-corruption rally.
Fakt je ten, že tá "opozícia" bola prednedávnom vo vláde, nič zásadné neurobila a sama sa rozpadla. Dopustila to, že Fico mohol vládnuť sám. Ani po tejto samovláde nenastala taká situácia, aby sa "opozícia" dostala k moci a robila reformy. To, že opozícia je do značnej miery limitovaná je evergreenom slovenskej politiky (apriorné zamietanie opozičných návrhov). Čiže - osobne nevidím na Krempaskej formulácii nič zavádzajúceho alebo klamlivého. Samozrejme, môžeš mať na to iný pohľad a vykladať si to rozdielne.
A kto o tom má písať? Tí útočníci? Tomu moc nerozumiem.Ak píše Krempaska o útoku na svoju osobu, tak to apriori nemôže byť objektívne, nikdy nebude nestranna
Migrácia ti vadiť môže, ale zbytok žerieš aj s navijákom.Denník N čítam síce denne, ale nie je to primárny zdroj dat, keďže je pozitívne zaujatý voči imigracii, ktorú je osobne vnímam veľmi negatívne
-
Solo_Kamen
King
https://slobodnyvysielac.sk/relacia/v-p ... 8568b84963
EDIT: priamy link:
V Paríži sa dohodli, že sa dohodnú . Doplnené o vysvetlenie niektorých klimatických procesov v odpovediach na otázky poslucháčov, hostia nie sú popierači globálneho oteplovania, takže hádam s touto reláciou nikto nebude mať problém.
EDIT: priamy link:
V Paríži sa dohodli, že sa dohodnú . Doplnené o vysvetlenie niektorých klimatických procesov v odpovediach na otázky poslucháčov, hostia nie sú popierači globálneho oteplovania, takže hádam s touto reláciou nikto nebude mať problém.
hughito:
som rad, ze vies, co mi vadi najviac
ta opozicia tam bola v roku 2011, ak si si nevsimol, teraz je rok 2016
dalej, z aktualnych opozicnych stran bola vtedy vo vlade SaSka a OLaNO, pricom druhy menovany subjekt v medzicase vymenil polovicu svojich clenov
dalsi bod, opozicia bola v tomto pripade limitovana (dovod, preco sa vobec tie protesty zvolavali) nezvolanim schodze, co by malo byt proti Ustave, to tiez nenapisala
inak, anti-corruption rally nie je stunt, ale ma byt hlavnou ulohou opozicie, obmedzovanim a zosmiesnovanim takehoto konania upieras peniaze sebe a svojmu okoliu, to, ze to Krempaska nechape je dost smutne, hlavne vzhladom na jej pracovnu aktivitu
v skratke, iba debil bude hanit opoziciu za zverejnovanie korupcie
som rad, ze vies, co mi vadi najviac
ta opozicia tam bola v roku 2011, ak si si nevsimol, teraz je rok 2016
dalej, z aktualnych opozicnych stran bola vtedy vo vlade SaSka a OLaNO, pricom druhy menovany subjekt v medzicase vymenil polovicu svojich clenov
dalsi bod, opozicia bola v tomto pripade limitovana (dovod, preco sa vobec tie protesty zvolavali) nezvolanim schodze, co by malo byt proti Ustave, to tiez nenapisala
inak, anti-corruption rally nie je stunt, ale ma byt hlavnou ulohou opozicie, obmedzovanim a zosmiesnovanim takehoto konania upieras peniaze sebe a svojmu okoliu, to, ze to Krempaska nechape je dost smutne, hlavne vzhladom na jej pracovnu aktivitu
v skratke, iba debil bude hanit opoziciu za zverejnovanie korupcie
na blog si to moze pisat sama, do seriozneho clanku treba nestrannu osobu, ze to musim vysvetlovat prave tebe...A kto o tom má písať? Tí útočníci? Tomu moc nerozumiem.
pokojne konkretizujMigrácia ti vadiť môže, ale zbytok žerieš aj s navijákom.
Neviem či vôbec vieš, čo vlastne Krempaská a spol. kritizovali.. zdá sa, že nie. Potom je ďalšia diskusia zbytočná.inak, anti-corruption rally nie je stunt, ale ma byt hlavnou ulohou opozicie, obmedzovanim a zosmiesnovanim takehoto konania upieras peniaze sebe a svojmu okoliu, to, ze to Krempaska nechape je dost smutne, hlavne vzhladom na jej pracovnu aktivitu
najskor kritizovali formu, nie obsah, potom si uz len robila reklamu
Čo viem, tak kritizovali samotnú vec, zneužívanie občianskeho protestu ako takého politikmi.
Ďalšia vec - hovorí sa tomu permanentná kampaň, ktorá sa začína prakticky už po voľbách. Navyše, keď pravičiari žijú/žili v dojme, že po predsedníctve koalícia padne.
Ďalšia vec - hovorí sa tomu permanentná kampaň, ktorá sa začína prakticky už po voľbách. Navyše, keď pravičiari žijú/žili v dojme, že po predsedníctve koalícia padne.