rozchod po 5 rokoch

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
baldorex
Addict
Addict

Re: rozchod po 5 rokoch

Príspevok od používateľa baldorex »

Ideš na to dobre, máš vyplnený deň, večer si ľahneš do postele sám a celé sa to na teba zrúti, deň čo deň, večer čo večer...poznáme to viacerí.

Okrem toho čo robíš, sú ešte veci čo nerob. Určite nemysli na veci ako si ju zhnusiť...najlepšie je ignorovať všetky pocity k nej. Nerieš či niekoho má, či chce mať, či to už začalo počas vášho vzťahu.

V tejto chvíli je to úplne jedno, akurát si stále otváraš ranu.

A ešte jedna vec, celkom dôležitá. Aj keď je to teraz posledné po čom túžiš. Okamžite si naraz novú babu, kľudne aj viac.

Mne osobne toto pomohlo asi najviac z osvedčených rád :)
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa energy00 »

Novu babu, no urcite nie na vztah. Maximalne tak na "stretka".
baldorex
Addict
Addict

Veď áno, tak som to myslel. Nepíšem že nájdi si nový vzťah :), ale novú babu, kľudne aj viac...:)
Filip87
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Filip87 »

Tak nová baba mi možno bola, ale to je workoholička ako sviňa. Takže tam je málo času z jej strany, sem - tam si napíšeme a to je všetko. No ani nemám moc času si hľadať novú "kamarátku" keď mám tak nabité dni. :)

Niekde som čítal že by si mal mať tak nabité dni aby si rozmýšľal že kde natrepeš potom dievča do tvojho harmonogramu. :)

Aj dnes idem cvičiť, tam ma to prejde a potom zase začne keď prídem domov.
baldorex
Addict
Addict

Veď ti to píšem hore. Darmo budeš mať vyplnený deň, keď budeš večer plakať do vankúša.

Ser na babu workoholičku a hľadaj. Už vidím ako začínajú výhovorky z tvojej strany "to sa nedá"...nemám veľa času...tak si ho urob :)
Filip87
Medium Star
Medium Star

No skúsim napísať niektorým na ktoré som zanevrel počas toho čo som mal vzťah.

Najhoršie je na tom to že by som to s ňou aj ešte raz vyskúšal, lenže akosi mi neodpovedá a ignoruje ma.

A sere ma to, jej slová pri rozchode ako je jej ťažko ako sa s toho bude minimálne polroka spamätávať a podobné reči boli asi iba kamufláž aby ma moc neranila. :(
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

prezivam prave podobnu zalezitost aj ja, ale uz viem ako na to ale aj tak je to narocne a chce to len cas, najlepsie co môzes urobit ako pisu chalani je ju vôbec neriesit a nepremyslat nad tym ze co keby a preco, ako, zaco, je to strasne tazke ale to ti len prehlby myslienky k nej...dalej treba komunikovat co najviac s babami a hladat nove znamosti, odporucam kludne aj internetove zoznamky ako tinder a badoo, tam su vsetci tak isto to znamena bud po rozdchode alebo proste hladaju zabavu, vztah, sex, mas tam velku sancu uspiet, dva, tri dni pisania a môzes sa s nou stretnut osobne a uvidis ci budu sympatie atd ...a dalsia vec, mat vyplnenu kazdu minutu dna, a cas uz ostatne zariadi
Filip87
Medium Star
Medium Star

A aký dlhý si mal vzťah? Rozišla sa priateľka s tebou, alebo ty s ňou.
miso2911
Medium Star
Medium Star

No my sme to mali strasne zamotané, chodili sme spolu rok a dva roky sme sa potom este naťahovali ale s tym ze ja som ju lubil stale velmi. Ona som sa dozvedel to skoncila kvoli jej kamosovi s ktorým si zacala ale spávala zaroven aj so mnou. Ja som to po roku zistil tak sme to skoncili uplne to nase stretávanie ale ona o dva mesiace napisala ze asi sprsvila chybu atd. Tak som jej dal sancu lebo som debil a pol roka sme to este ťahali ale teraz v lete sme to ukončili a ona sa odsťahovala domov na stredne Slovensko (ja som z ba) kde je aj ten chalan. No a teraz som zistil ze oni dvaja zase spolu chodia. Takze si nas prehadzovala jak ponozky. A teraz mam zase ten dost zly pocit a neviem ju vypustiť z hlavy aj ked baby okolo seba mam a jedna je do mna zalubena ale stale ju porovnávam s touto a to tak nejde. Sex mozem mat s troma babami ale so mnou to uz nic nerobi a stale aj tak myslim na hentu. A ja ti Radim co mas robit :D
Filip87
Medium Star
Medium Star

No poviem ti že to znie ako z telenovely. :) a ak smiem vedieť koľko máte rokov? To dievča očividne nevie čo chce. Vypusti ju z hlavy, také dievča si nezaslúžiš!
miso2911
Medium Star
Medium Star

Presne to sa snazim aj ked ja nie som taka povaha ze mam v p*** takze mi to ide dost tazko. A ja mam 26 a ona 24. Celkom ma zožiera tato situácia lebo nonstop na to myslim a uz mi to fakt vadi ale casom to prejde to viem
Filip87
Medium Star
Medium Star

To nejde o to či si taká povaha, alebo nie. To je proste najlepší spôsob. Mne to ide tiež ťažko. U mňa to bolo iné, náš vzťah sa dostal do veľmi veľkého stereotypu. A neprejavovali sme si dosť lásky, tak to nejak opadlo.
miso2911
Medium Star
Medium Star

chapem, tak si z toho zober ponaucenie a treba ist dalej, tiez som prezil to co ty 5 rocny vztah s prvou frajerkou a tiez to bol stereotyp, dostaval som sa z toho az pokial som si nenasiel hentu :D to je kolobeh kks :D
Filip87
Medium Star
Medium Star

Len človek v mojom veku už má aj čas na deti a založenie rodiny. :)
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Filip87 napísal:... v mojom veku už má aj čas na deti a založenie rodiny. :)
Netreba sa nikam ponáhľať... ako ja hovorím: Radšej byť sám, ako založiť "rodinu" s niekým, s kým to potom stroskotá.

Pozrite sa, chlap môže mať deti kedykoľvek, to by nebol ani tak problém... žien bude stále dosť, dovolím si tvrdiť, že 80 % z tých, ktoré sú dnes zadané, budú v 30tich slobodné mamičky. Stále tu budú vysokoškoláčky, ktoré prakticky ešte v 25ke len začínajú real život... 35-ročný a 25ka to je do pohodky. Takže času je dosť, nie je sa kam ponáhľať, netreba stresovať. Kopec mladých dneska tlačí na pílu, chcú rýchlo zbúchať rodinu a byť zahojení. Opak je pravdou... Čo nemá pevné základy sa zosype ako domček z kariet.

Možno by stačilo len si toto uvedomiť a vlastne zistíš, že ti nie je až tak zle, si slobodný, kopec času pred sebou, nemusíš sa naťahovať pre p*čoviny vo vzťahu, ktorý nie je to pravé orechové... V podstate šťastný človek a ak máš aj kde smočit vocas, tak úplný luxus... :D . Príde aj láska, aj všetko, len netreba byť netrpezlivý a silou mocou chcieť všetko hneď teraz :) .
miso2911
Medium Star
Medium Star

to mas pravdu ale clovek chce vzdy to co nema :D
Filip87
Medium Star
Medium Star

Tak vieš to sa niekomu hovorí keď má priateľku, a podobne. :)
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

to mas pravdu ale clovek chce vzdy to co nema :D

ja už nemám priatelku trištvrte roka a po posledných nedávnych "pletkách" ktoré trvali asi dva týždne som sa rozhodol, že chcem mat minimálne do marca od žien pokoj :P
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Práveže ja to hovorím z pohľadu chalana, ktorý skúsil jedno aj druhé a ako hovorím, radšej byť sám, ako byť silou-mocou zadaný. Treba sa naučiť aj to, vedieť byť sám. Vedieť sa naučiť podporiť samého seba, podržať samého seba, byť sám sebe oporou v živote...

Som zadaný, to je pravda, ale to nič nemení na tom, čo píšem. Presne to isté by som napísal, aj keby som sám. Ja som totižto pochopil, že kunda ťa v živote nespasí a keď chceš dávať lásku (ozajstnú lásku), tak v prvom rade sa musíš naučiť mať rád sám seba - a to aj so svojimi chybami. A práve v tom je čaro období, keď frajerku nemáš. Naučíš sa mať rád samého seba. Ohromne ťa to v živote posúva, teda neviem ako vás, ale mňa to vždy veľmi zocelilo, uvedomil som si, čo som robil zle, uvedomil som si, kde mám medzery, čo by šlo urobiť inak, čo chcem a naopak, čo nechcem.

Problém je, že vo svete je rozšírený názor: Si sám, nemáš priateľku, takže si vadný. Z každej strany človek cíti tlak, hentí sa pretŕčajú spolu, tamtí... všetci sú tak zaláskovaní a šťastní. Ale hovorím vám, nie je to tak :) . Zdanie klame... Veľa párov nie je šťastných spolu, absolutne sa k sebe nehodia, nemajú nič spoločné, len sú spolu a to je celé, aby mali s kým byť. No ak je toto výhra, tak to ďakujem pekne, to si budem naozaj radšej honiť... Viem to, lebo aj ja som býval taký, chodil som s babami len aby nejaká bola, hlavne, že dobre vyzerá, šak čo, že sme totálne nekompatibilní...

Chalani, veď si uvedomme, nájsť tú svoju vysnívanú, to trvá. Tie rozprávkové kktiny ako princ prejde pol sveta, zdolá hory, nástrahy a nakoniec, po tom všetkom, ťa ešte čaká zabiť hladného draka (pravdepodobne metaforické vyjadrenie svokrovcov :D ), to vlastne ani tak nie sú kktiny, len životný príbeh mnohých chlapov zabalený do nejakého príbehu, kde musí hrdý princ čeliť nástrahám života a mýtyckým príšerám, ktoré predstavujú opäť nejakých životných súperov.

V takýchto situáciách - keď chlap nevie kudy kam, práve v takýchto situáciách je potrebné viac než inokedy byť oporou sám sebe a nezložiť sa. Naozaj nie je dôvod zložiť sa... Prečo, lebo si momentálne sám? No a čo, tak som sám. Lebo život stratil s odchodom frajerky zmysel? No tak to by si sa mal zamyslieť nad svojimi prioritami a nájsť si aj iné životné ciele, než len mať rodinu. Rodina, láska, milujúca priateľka či manželka sú nepochybne krásne veci, ktoré môže chlap v živote vybudovať a práve preto by som nerezignoval a ani si moc nelámal hlavu tým, čo bude. Voľačo už bude... Treba sa zahojiť, treba sa poučiť, treba odpustiť - ako sebe, tak aj exfrajerke, nech už bola akákoľvek a potom sa treba pohnúť vpred a naďalej veriť v to, že raz to klapne. A aj keby jedného dňa budeš skapínať voľakde sám, tak aspoň s pocitom, že som pre to, aby som dosiahol to, čo som vždy chcel urobil všetko, čo bolo v mojich silách. A to si myslím, že stále stojí za to...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja som to napriklad uplne prestal riesit, zijem pritomnostou, polovicku to sice pomerne serie ( ta ista s ktorou som si zacal pri zakladani tejto temy ), sme spolu cez dva roky, zatial je to okej, ja sa viazat, ale este nechcem, zrejme po mojich skusenostiach z minulosti, uvidime co bude dalej, rozhodne sa uz kvoli zene, ale opustat nemienim, vzdy ked som trpel a myslel ze je koniec sveta s tym ze ostanem navzdy sam prisla nova dalsia ina, povahovo uplne, vyzorovo detto a vzdy som si nasiel nieco co ma na nej fascinuje a co je na nej pekne :wink:
Napísať odpoveď