Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
Chalani je tu nejaky moviemaker alebo pozna niekto niekoho? Potreboval by som edit na jednu akciu je to par sekundova akcia 
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Aky edit mas na mysli? Jednoduche zostrihanie, ci aj nejake efekty? Kolko sekundova akcia?
Nove Inferno v bete 
Vyzera to pekne trosku taka nostalgia z cs 1.6 ma pri tom chytaUN2552 napísal:Nove Inferno v bete
Mne sa to tiez paci
krasne spravena mapa.
-
Thommas
Addict
Pozerá niekto Epicenter: Moscow? Je to Gaming Paradise v2.
Co ja viem to BO2 je riadna blbost mali spravit normalne BO3 a nie ze potom sa vypadava na zaklade toho kto prehral viac kol 
-
Shamway
Professional
Preco? Nemoze sa vypustit ani jedno kolo, kdezto na BO3 mozes vypustit celu mapu...
-
Thommas
Addict
Ideálne by to bolo s 2x 5 tímami, nebolo by 4x 3-3.
Fakt sa pýtaš prečo? Lebo to nezáleží iba od skóre tak isto ako výkon hracov nenajdes v skóre. Záleží od mapy akú hras od strany na akej zacinas. Ak by všetko rozhodovala tretia náhodná mapa kde by sa začínal knife round tak by to bolo spravodlivé. A ďalšia vec je divák pre diváka je oveľa lepšie pozrieť si napínavý rozhodujúci zápas než blbu remízu.
-
Shamway
Professional
Neviem o co je to takto nespravodlivejsie...Oba timy maju rovnake startovacie podmienky, kazda strana sa da vyhrat 15-0...Takto mali sancu aj slabsie timy (HR) no nevydalo...Rovnako aj NaVi museli hrat na 100% aj za stavu 3-12 aby nahodou neposadili NiPakov na kona... Uplne v pohode format...
Lebo to ze vyhras o jedno kolo viac z teba nerobi lepsi tim
tak isto ako z teba nerobi lepsieho hraca ak mas o 1 kill viac nez tvoj spoluhrac 
Čaute,
hrávam mm už nejakú dobu a čím ďalej tým viac ma to štve, keď dostanem do týmu rusáka a podobnú háveď
Rozmýšľam preto nad Eseou alebo Faceitom. Chcem sa vás, čo máte skúsenosti aspoň s jedným z týchto dvoch opýtať, ktoré je lepšie a čo sa viac oplatí.
Faceit free som hral, ale neviem v čom je premium iný.
Okrem toho, nemá niekto náhodou invite code na Eseu? Rád by som si to vyskúšal pred tým ako si to kúpim.
Ďakujem
hrávam mm už nejakú dobu a čím ďalej tým viac ma to štve, keď dostanem do týmu rusáka a podobnú háveď
Rozmýšľam preto nad Eseou alebo Faceitom. Chcem sa vás, čo máte skúsenosti aspoň s jedným z týchto dvoch opýtať, ktoré je lepšie a čo sa viac oplatí.
Faceit free som hral, ale neviem v čom je premium iný.
Okrem toho, nemá niekto náhodou invite code na Eseu? Rád by som si to vyskúšal pred tým ako si to kúpim.
Ďakujem
Treba hrávať hry, kde majú Rusáci svoj vlastný mimo EU server. 
viete ako nastavit obraz ako to ma hiko? ma to nejake vyblednute celkom dost vidi aj v tme.
niekde som nieco cital o vibrancegui len to je tusim len pre nvidiu.
niekde som nieco cital o vibrancegui len to je tusim len pre nvidiu.
-
Shamway
Professional
Neviem ci sledujete Major, no ked nie urcite odporucam zapnut zapasy aspon NaVi...Hraju momentalne asi najlepsie CSko v historii...Radost pozerat
Pozeral som vcerajsi hunt, bola to docela nuda no, mohli by trosku ubrat nech je to trosku napinave
Inak forma top. Dufam ze ju udrzia, co som mal moznost ziskat zakulisne info tak guardo hovoril ze niekedy to je s rusakmi dost o hubu, vsetko ok, zrazu skrat vsetci sa pohadaju a necalluju, maju v pci, aj na Majori, proste cyka blyet a Slavmode.
Inak forma top. Dufam ze ju udrzia, co som mal moznost ziskat zakulisne info tak guardo hovoril ze niekedy to je s rusakmi dost o hubu, vsetko ok, zrazu skrat vsetci sa pohadaju a necalluju, maju v pci, aj na Majori, proste cyka blyet a Slavmode.
-
Shamway
Professional
Jop, strasne dobre sa tento major tipuje
ja mam zatial 7/7 a z jedneho eura momentalne 50 euro vo vacku 
Kto dneska?
Navi, Gambit, Vp a SK?
Navi, Gambit, Vp a SK?