Red Dead Redemption 2
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2 will release worldwide in Fall 2017 on PlayStation 4 and Xbox One systems.
An epic tale of life in America’s unforgiving heartland, the game's vast and atmospheric world will also provide the foundation for a brand new online multiplayer experience.
Watch the Red Dead Redemption 2 Trailer at 11AM Eastern on Thursday, October 20th here on Facebook, at rockstargames.com, as well at the official Rockstar Games YouTube and Twitch pages.
rockstargames.com/reddeadredemption2
Ach jaj, žeby zas bez pc ?
An epic tale of life in America’s unforgiving heartland, the game's vast and atmospheric world will also provide the foundation for a brand new online multiplayer experience.
Watch the Red Dead Redemption 2 Trailer at 11AM Eastern on Thursday, October 20th here on Facebook, at rockstargames.com, as well at the official Rockstar Games YouTube and Twitch pages.
rockstargames.com/reddeadredemption2
Ach jaj, žeby zas bez pc ?
-
lukostrel77
Star
Re: Red Dead Redemption 2
Dufam že bude na pc,ved xbox 360 som kupoval kvoli jednotke,velmo dobrá hra to bola
-
lekoklatik
VIP
Skvela sprava. Tesim sa 
Mne neprekaza ze to asi nebude na PC. Ani prvy diel nebol. Na ovladaci sa mi to hralo aj tak skvelo.
Ale ak by ste chceli, tak niekto urobil peticiu tak mozete podpisat.
Mne neprekaza ze to asi nebude na PC. Ani prvy diel nebol. Na ovladaci sa mi to hralo aj tak skvelo.
Ale ak by ste chceli, tak niekto urobil peticiu tak mozete podpisat.
-
p4ra
Redeemer
Tesim sa na to velmi.
Ved to s ovladacom nema nic spolocne, ja na PC hram len na gamepade, ak je nutne mierenie tak lava ruka analog a prava mys, dokonca aj pri FPS, k WASD by som sa uz nevratil, ani kvoli HL3 (OK tak kvoli HL3 anolekoklatik napísal:Mne neprekaza ze to asi nebude na PC. Ani prvy diel nebol. Na ovladaci sa mi to hralo aj tak skvelo.
Tu peticiu podpisem.
-
lekoklatik
VIP
Vraj bude velky doraz kladeny na multiplayer - http://www.psu.com/news/32152/red-dead- ... ajor-focus
Mne sa to vobec nepaci. Teda pokial tym nebude ochudobneny singleplayer, tak je mi to uplne jedno.
Mne sa to vobec nepaci. Teda pokial tym nebude ochudobneny singleplayer, tak je mi to uplne jedno.
lekoklatik : Pokial ten MP bude ladeny vo forme GTA online-u tak sa s tym vobec nemusia zbytocne srat,lebo to bude vypadavat servery jedna radost...Normalne si v pohode beham po Los Santos a naraz nemam ziadneho hraca na mape,dakujem pekne za stabilne sluzby R*...Radsej poriadny pribeh nech spravia a nech vydaju aj PC verziu.Navyse tie Loadingy do Onlinu je nieco fakt strasne,stiham vypit aj 2 kavy aj sa poriadne vysrat 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Vyzerá to perfektne, od čias PS2 prvý krát rozmýšľam že kúpim PS4/Xbox... 
je to pecka, odporúčam všetkým fanúšikom 1ky a westernu. len asi jediná vec, ktorá ma veľmi mrzí, je absencia cz titulkov, keďže v hre je z časti zahrnuté aj rozhodovanie hráča, čiže niekedy ide aj o to, ako danú situáciu budete riešiť, resp. čo vykonáte. mám odohraných nejakých 6-7h, ale kvôli nie veľmi dobrej znalosti AJ sa na to asi vykašlem, a počkám na dúfam, že do 2r pc verziu aj s češtinou. čo už no, keď niekto kašle na hráčov, a chce sa hlavne nabaliť, a je skúpi investovať menšiu sumu do tvorby prekladu. veď čo je to pre niekoho ako rockstar, ktorý zarába "ťažké" milióny, aby dal malú čiastku na spomínaný preklad. hanba im!
A nie je aj toto dostatočný dôvod na to si tú angličtinu zlepšiť?
Myslím si, že pri troche snahy by sa to s anglickými titulkami dalo zvládnuť a pochopiť celý dej hry.
Myslím si, že pri troche snahy by sa to s anglickými titulkami dalo zvládnuť a pochopiť celý dej hry.
-
Bad.boy
Medium Professional
Skor hanba tebe ze ako mlady clovek na konci roku 2018 tu anglictinu stale neovladas. Uc sa ju cim skor, bez nej sa nepohnes 
ze hanba im... hanba ti ze neovladas minimalne jeden cudzi jazyk 
Troška si rypnem alebo ako sa hovorí nazor na zamyslenie.
Lebo popravde sa čakalo viac.
https://venturebeat.com/2018/10/29/red- ... pointment/
Lebo popravde sa čakalo viac.
https://venturebeat.com/2018/10/29/red- ... pointment/
-
lekoklatik
VIP
Wau.
Este tam chlap zabudol napisat ze si v hre nemozes vyprat oblecenie
//lol, tak to uz ozaj mysleli na vsetko
-
jorg22
Medium Professional
Oblecenie sa ti vycisti ked sa pojdes okupat do vane.
Myslím, že skôr sa len snažil povedať, že je to nafúknutá verzia toho istého čo to je od San Andreas. Viac, ale okrem grafiky nijak lepsie.lekoklatik napísal:Wau.
Ako určite je to topova hra, ale vrcholom podobných hier bol zrejme Witcher 3 a človek by čakal , že sa bude aspirovat na nejaký krok dopredu. Celkove generácia PS4 a X1 je strašne slabo na tom v inováciách herných mechanik.