Reakcia zadanej na flirt
Re: Reakcia zadanej na flirt
to hej, ale svoje emocie si necham pre seba, hlavne ked viem ze su neopodstatnene. urcite by som sa nestrapnil (pred sebou) tym ze by som partnerke vycital ze niekde bola, nebodaj jej to este zakazoval.
Co Ti poviem, dvíha mi to ego, ale nevyhľadávam to. Tance a chatovacky ma bavia len S mojím milým, inak je to také prázdne. Prišla som sem kvôli vzdelaniu, mám 2 krát toľko predmetov ako ostatní. .moji spolubyvajuci by vedeli rozprávať, aká je so mnou "zábava ". Kým sa ostatní chystajú na party, ja píšem V pyžame úlohy. . Spomínaná akcia boli športové hry A potom ta grilovacka - hneď na začiatku roka nám vysvetlili tunajsiu mentalitu, ako si ľudia držia odstup A je ťažko sa skamaratit S tunajšimi. Takže to malo pre mňa osobne iný kontext ako pre väčšinu ľudí, keď počujú slovo "chata".kayko napísal: To nie je smutne, to je proste pud, ale tak ako sa chlapi nedokazu vzit do koze zenskej s perfektnou sebakontrolou, tak zeny sa nedokazu vzit do koze chlapa s plnymi gulami...
Suhlasim, nie vsetky zeny su sliepky, ale nie vsetky sliepky su curvy... No dama vie sama, kde su hranice, sliepka sa pre istotu opyta, aby nabuduce vedela, kolko sa moze jej frajer dozvediet a kolko treba zatajit![]()
Verim, ze ti to vydrzi a ze ta tie tance a chatovacky omrzia, lebo tolko flirtovania a navrhov by jedna len tak neustala.
To, že chalani sa nebránia, keď im baba skočí do postele, beriem ako fakt. Keď cítim, že niekto odo mňa priamo niečo očakáva, tak ho S humorom zrusim. Ale keď je tam obojstranný rešpekt, sympatie bez flirtu, tak by som bola fakt blbá, keby som sa kvôli tomu izolovaná od sveta. Okrem jedneho tanca tam nebol ziaden flirt, ani naznak. Btw. Podvadzanie začína V hlave A nie na chate.
Presne tak! Z času na čas padne veľmi dobre, keď ti zloží kompliment opačné pohlavie trebárs aj takouto formou. Odmietneš síce, no poteší ťa to, pretože si materiál, o ktorý je záujem.kathleen napísal:... dvíha mi to ego, ale nevyhľadávam to.
A prospelo by to mnohým, potom by tu nevypisovali indivíduá bez štipky sebavedomia také voloviny, že: ale vnútri teba tie pocity zostávajú, takto začína nevera a podobné kekeciny
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Prestal som to citat na 2. strane - zaujima ma len jedna odpoved:
Uz ta stihol plesknut alebo este pockate do decembra, a bude to romanticky predvianocny vecierok, kde sa opustite obidvaja?
A inak typicka zena - dokazovanie si a zyvsovanie ega. Len akosi zabudate, ze to vieme aj my. Dufam, ze chalanisko ti da lekciu. Nic v zlom.
Uz ta stihol plesknut alebo este pockate do decembra, a bude to romanticky predvianocny vecierok, kde sa opustite obidvaja?
A inak typicka zena - dokazovanie si a zyvsovanie ega. Len akosi zabudate, ze to vieme aj my. Dufam, ze chalanisko ti da lekciu. Nic v zlom.
p4ra
nechapem vobec, o com pises. netusim, co myslis tym "plesknutim", ale vyznies ako magor. nic v zlom.
ja mam harmonicky vztah a ked ta stve rovnopravnost muzov a zien, je to tvoj problem. ja si nic dokazovat nepotrebujem, ale zjavne mas ty nejaky problem s opacnym pohlavim. otvor si svoju temu
nechapem vobec, o com pises. netusim, co myslis tym "plesknutim", ale vyznies ako magor. nic v zlom.
ja mam harmonicky vztah a ked ta stve rovnopravnost muzov a zien, je to tvoj problem. ja si nic dokazovat nepotrebujem, ale zjavne mas ty nejaky problem s opacnym pohlavim. otvor si svoju temu
To je problem, ze to p4ra cele necital. Plesknutim myslel, ze ta dostane do postele. Z jeho pohladu ide o to, ze on hlada lahke obete a na zaklade toho sudil aj teba.
problem je, ze to necital, ale jasne vie, ze som typicka zena.
haha, jasne
lebo bezne spim s ludmi zo skoly, ktorych poznam mesiac
keby ste ma poznali, tak by ste vedeli, ako daleko od reality je ta samotna predstava. nejdem tu rozoberat svoj intimny zivot, ale predstavte si light-verziu Sheldona z TBBT 
btw, jedna z moznosti je, ze posobim prilis naivne a nevyrazne - teda "lahka obet". ale to by ste fakt isli po spoluziacke, co sedi vedla vas v skole?? podla mna to je uplne divne.
haha, jasne
btw, jedna z moznosti je, ze posobim prilis naivne a nevyrazne - teda "lahka obet". ale to by ste fakt isli po spoluziacke, co sedi vedla vas v skole?? podla mna to je uplne divne.
-
guess.whoo
Redeemer
ak je hot tak hocikedy
-
p4ra
Redeemer
kathleen, dal som si tu namahu a precital som si to vsetko, a napriek tomu si stojim za tym, co som napisal vyssie. Aj ked pre teba som magor. To je v poriadku. Bol som uz aj horsie. Po novom aj "Zigmund Frojd". A okrem toho si maximalne naivna, ked tak citam tvoj posledny prispevok. Ale samozrejme je to dane aj tym, ze si stale mlada studentka. Zivot ta nauci.
heker, ty vies o mojom pohlade? Odkedy byvas v mojej hlave?
heker, ty vies o mojom pohlade? Odkedy byvas v mojej hlave?
Myslím že toto to pekne vystihujekathleen napísal:
Naivita vs chlap
Ktorý chlap si povie, tá ma nepriťahuje lebo je spolužiačka...
P4ra, mas tam uvedene - Bydlisko: V tvojej hlave.

-
guess.whoo
Redeemer
ine je chodit so spoluziacku alebo fiknut erazmacku ak sa da 
Jj, tiež mi to isté napadlo
. Byť potom so spolužiačkou XY rokov v triedne, ak to nedopadne najlepšie, to je nahovno... ale pomilovať babu, ktorú o pár týždňov už pravdepodobne nikdy neuvidím? No tak to by som si mile rád odtrpel, keby to náhodou nebolo vončo...
.
haha. Zigmund Frojd je horsie ako magor?p4ra napísal:kathleen, dal som si tu namahu a precital som si to vsetko, a napriek tomu si stojim za tym, co som napisal vyssie. Aj ked pre teba som magor. To je v poriadku. Bol som uz aj horsie. Po novom aj "Zigmund Frojd". A okrem toho si maximalne naivna, ked tak citam tvoj posledny prispevok. Ale samozrejme je to dane aj tym, ze si stale mlada studentka. Zivot ta nauci.
stale si stojis za tym, ci ma o 8 rokov mladsi spoluziak "stihol plesknut"? to vazne? nuz, az taka mlada nie som. mala som aj kamaratov, o ktorych som mala zaujem ja, ale oni ma odmietli. (vid stare temy) takze uz ma zivot naucil.
pozri, ja neriesim, ci ma dotycny chce do postele alebo na intelektualne debaty. ja mam hranice jasne a zvysok ma nezaujima. ty riesis kazdu babu, co sa s tebou bavi, ci by ti dala alebo nie? ak hej, tak to mas asi dost nudny zivot. mna nezaujima, kto kazdy by ma chcel do postele. az tak si to ego dvihat nemusim.
btw, hovori ti nieco vyraz "partnerska vernost"?
jedna vec je pritazlivost a druha vec je mat s niekym styk. nemyslis?baldorex napísal: Myslím že toto to pekne vystihuje
Naivita vs chlap
Ktorý chlap si povie, tá ma nepriťahuje lebo je spolužiačka...
ked chces fiknut erazmacku, ides na erazmus-party a zbalis niekoho za/na jednu noc.guess.whoo napísal:ine je chodit so spoluziacku alebo fiknut erazmacku ak sa da
cele 3 mesiace. mne uz bolo divne s nim tancovat sladak, ked som vedela, ze sa uvidime v skole. jedna vec su sympatie, druha vec fyzicky kontakt. sympatie su motivujuce, ale pudy potlacaju racio. spoluziak je ako kolega a pri kolegovi musim vypnut pudy a zapnut racio. asexualne racio.bindo011 napísal:Jj, tiež mi to isté napadlo. Byť potom so spolužiačkou XY rokov v triedne, ak to nedopadne najlepšie, to je nahovno... ale pomilovať babu, ktorú o pár týždňov už pravdepodobne nikdy neuvidím? No tak to by som si mile rád odtrpel, keby to náhodou nebolo vončo...
.
Lenze treba mat na pamati ze my to axexualne racio mame velmi male 
a co to znamena v praxi? ze ked ma niekto zavola na chatu a ja s nim nechcem spat, tak mam automaticky odmietnut?
presne, ak mas frajera, tak mas sediet doma na zadku a v ziadnom pripade neprichadzat do kontaktu s inymi muzmi.
Chlapci, snažíte sa robiť z toho extrém.
Proti normálnemu kontaktu tu myslím nikto nemá že.... Len je trošku za hranicou ísť pozerať hviezdičky, chodiť na byt a chatičku ako jediné 2 baby... Keďže vieme že tieto veci nerobia z kamarátstva ale kvôli zásunu... To že dievča sa hrá, alebo je naivná a robí sa že nevie vo co go ju vec druhá...
Proti normálnemu kontaktu tu myslím nikto nemá že.... Len je trošku za hranicou ísť pozerať hviezdičky, chodiť na byt a chatičku ako jediné 2 baby... Keďže vieme že tieto veci nerobia z kamarátstva ale kvôli zásunu... To že dievča sa hrá, alebo je naivná a robí sa že nevie vo co go ju vec druhá...
To je veta, ktora fungovala 50 rokov dozadu? Ked ty niekde si, tak tvojej priatelke zakazujes ist na kavu, niekde von alebo hoci aj na diskoteku, lebo bez teba nemoze ist? To mi je tvojej priatelky uprimne luto.aacid napísal:presne, ak mas frajera, tak mas sediet doma na zadku a v ziadnom pripade neprichadzat do kontaktu s inymi muzmi.
-
ROKI49
Medium Professional
hold nie kazdy ma ten dar pochopit ironiu