Reakcia zadanej na flirt

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Reakcia zadanej na flirt

Príspevok od používateľa aacid »

baldorex napísal:Chlapci, snažíte sa robiť z toho extrém.

Proti normálnemu kontaktu tu myslím nikto nemá že.... Len je trošku za hranicou ísť pozerať hviezdičky, chodiť na byt a chatičku ako jediné 2 baby... Keďže vieme že tieto veci nerobia z kamarátstva ale kvôli zásunu... To že dievča sa hrá, alebo je naivná a robí sa že nevie vo co go ju vec druhá...
to uz sme raz riesili tu, kde je ta hranica? kto ju stanovil?
to ze chlapec chce zasunut, to je predsa jeho vec, nie jej. jedine co je dolezite je ako to mysli ona, ak je to nevinne, potom moze byt na chate s 20 chlapcami co by ju najradsej pretiahli a je to uplne v poriadku.

no a heker... rozmyslal som chvilu ci treba pisat ze sa jedna o ironiu ci sarkazmus, viditelne som mal.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Že to píšeš ironicky som samozrejme pochopil.

Hranicu nech si určí každý sám, rád ťa uvidím ako s úsmevom pošleš priateľku na chatu so samými chalanmi :).
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

hovori sa tomu dovera. vztah je zalozeny na dovere. pokial tomu druhemu nedoverujes, mas problem.
melonSVK
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa melonSVK »

Aj ked s aacid-ovymi nazormi vacsinou nesuhlasim, teraz ma pravdu. Pokial ta zena nechce podviest, tak ta nepodvedie ani na chate kde je 100 chlapov. Pokial ta chce podviest, podvedie ta aj v praci na WCku cez obednu prestavku. Toz tak. Ale to je uz iny problem.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

kathleen napísal:haha. Zigmund Frojd je horsie ako magor? :)

stale si stojis za tym, ci ma o 8 rokov mladsi spoluziak "stihol plesknut"? to vazne? nuz, az taka mlada nie som. mala som aj kamaratov, o ktorych som mala zaujem ja, ale oni ma odmietli. (vid stare temy) takze uz ma zivot naucil.

pozri, ja neriesim, ci ma dotycny chce do postele alebo na intelektualne debaty. ja mam hranice jasne a zvysok ma nezaujima. ty riesis kazdu babu, co sa s tebou bavi, ci by ti dala alebo nie? ak hej, tak to mas asi dost nudny zivot. mna nezaujima, kto kazdy by ma chcel do postele. az tak si to ego dvihat nemusim.

btw, hovori ti nieco vyraz "partnerska vernost"?
Narazal som na to, ze uz som bol pomenovany vselijako a nerobi to so mnou nic, takze smelo do toho. Pre hlupaka kazdy hlupy. - toto samozrejme nebolo mierene na teba osobne, len konstatovanie.

Ja si za nicim nestojim - bola to otazka, ktoru si poprela, tym padom je to pre mna tato otazka uzatvorena. Co sa bude diat casom, tak to uvidime. Nebola by si prvy, ani posledny clovek, ktory ma hranice, ale z nejakeho dovodu ich prekrocil. Nie, neriesim kazdu babu, s ktorou diskutujem, ci by mi dala alebo nie, ale asi ako kazdy chlap (ktory je aspon k sebe uprimny), ked vidim, resp. komunikujem s pritazlivou zenou, tak mi cez mysel prejde, ze aka by asi bola v posteli. Je to normalne. Narozdiel od vacsiny nemam problem to otvorene povedat a na nieco sa hrat. Moj zivot je celkom pestry, myslim, ze by si bola prekvapena.

Partnerska vernost - nieco ako: Zili spolu stastne, az kym neumreli.? - jaj, lebo uz to nebolo vyslovene milionkrat na tejto planete a cuduj sa svetu, nieco islo sideways. Ja nehovorim, ze ty ho musis zrovna podviest, alebo ze byt verny/a je to najhorsie na svete. Len ty sa tu (v tejto teme) prezentujes, ako svatuska, muzikant. Ale pritom s tym chalanom si travila cas na miestach, ktore pre mna OSOBNE nie su v sulade so zadanou zenskou, napr. spominana chata. Mne osobne by sa nepacilo, keby moja priatelka ide na chatu s inym chalanom. Ako niekto pisal, ludia sa podvadzaju nie preto, ze je to chata - robia to aj vo vchode panelaku, ale preto, ze sa jedna o prilezitost, zvedavost a v neposlednom rade mnou spomenute zvysovanie ega. A ked uz teda mas tie hranice a za ne sa nechystas ist, tak jedine, co robis je to, ze pleties chalanisku hlavu - uzivas si pozornost = zvysujes si ego.

Ale hej, to je len moj nazor, s kt. nemusis a vlastne viem, ze ani nesuhlasis. :wink:
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

p4ra ja mam pocit ze ty citas nieco ine nez ona pise.
ona nesla "na chatu s chalanom", ona isla na chatu kde bolo viac ludi a medzi nimi bol aj ten chalan... co je na tom zle?

s tym pletenim hlavy trochu suhlasim, ale zase treba uznat, ze to nie je zodpovednost baby aby neplietla chalanovi hlavu. je to jeho hlava, iba on si ju moze popliest.
on vie ze ona ma frajera, pokial mu nedava nijak najavo naklonnost (tu pozor, jedna vec je co ona robi, druha vec je ako si to on vyklada, ale to je zase jeho problem, nie jej) tak ak sa namota je to cisto jeho problem.

tvoje nazory mi pridu strasne primitivne, mam strasne pocit ze este chvilu budes tvrdit ze zeny si mozu za znasilnenie same, pretoze sa obliekaju neslusne a pletu muzom hlavy.

no a posledna vec, na zvysovani si ega nie je absolutne nic zle, naopak to prospieva telu aj dusi :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Na chate boli len dve baby a viacero chalanov. Myslim, ze citat stale dobre viem. Pre teba na tom nie je nic zle, pre mna, a zopakujem to este raz, OSOBNE to nie je v poriadku. Mozem mat aj svoj nazor, ci musim ist so stadom?

To, ze moje nazory ti pridu primitivne - no, co s tym narobim? Nic, a ani sa nebudem snazit. Zi a nechaj zit. A porovnavat to v rovine s cim si to porovnal je absolutny nezmysel. Samozrejme, ze znasilnenie nema nic spolocne s tym, ako sa zena oblieka. Je to absolutne dno chlapa, ktory sa k niecomu takemu dokaze podujat, ako aj napr. zdvihnut na zenu ruku, ale to tu rozoberat nebudem.

Ja nikde netvrdim, ze sem-tam zvysit si ego je zle.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

pred par rokmi sme boli ako partia na brigade v mnichove. bola s nami aj spoluziacka, ktora mala dlhorocny vztah a ani naznakom som nespozoroval, ze by mala zaujem o niekoho ineho. bola vsak v novom prostredi a jeden vecer jej zacal "dvorit" jeden chalan.

vypili sme niekolko piv, par poldecakov a zrazu jej nebolo. mysleli sme si, ze sla domov spat. na druhy den sa zobudime a ona nikde. ozvala sa nam az vecer ked sa vracala z CR kde bola kupit tabletku "po" kedze v DE je len na predpis. ked sme sa nasledne o tom bavili, tak ona si ani nepamatala ako sa dostala k nemu na izbu a do postele a kedze nemala zaujem s nikym nic riesit vysadila anti na tie mesiace.

pribeh len na margo toho, ze cloveku staci prave to zvysovanie ega, vacsie mnozstvo alkoholu a chalanovi mala prilezitost a pruser je na ceste. partner jej moze verit kolko chce, ona si moze verit kolko chce pokial sa nestane prave to, ze si clovek vypije viac, ako dokaze zniest.

ona tiez dovtedy nebola nikdy taka opita, tiez si nikdy nepripustala, ze by sa jej to mohlo stat ale stacil mesiac-dva bez sexu na ktory bola zvyknuta a pudy su pudy
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Guess a ako to dalej dopadlo s tym jej dlhorocnym priatelom?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

v maji maju svadbu. povedala mu ako to naozaj bolo a neklamala mu v nicom. vtedy spolu boli nejakych 5 rokov, teraz je to uz tusim 9. neviem o tom, ze by sa to z jej strany opakovalo
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

To je fakt v prdeli. Po toľkoročnom vzťahu by to bolo ťažké, ale mám taký pocit, že ja by som to rozdýchať nevedel.

Ak ženská nevie kontrolovať svoje pudy v podnapitom stave, tak potom mám tŕpnuť vždy, keď by išla niekam sama a dúfať, že ju niekto neopije? No ja by som takúto ženskú za manželku teda nechcel...
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

aacid ti vysvetlí, že je to o dôvere :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Normálne svojej frajerke samozrejme nezakazujem sa stretávať so svojou partiou a kamošmi, pretože jej dôverujem.

Ak by však tú dôveru zničila týmto spôsobom, nemyslím si, že by som jej bol ochotný dať druhú šancu.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Ja beriem kazdu taku situaciu ako skusku v ovladani. Zatvarat sa nema zmysel a ked raz budem niekomu slubovat vernost, tak si chcem byt tym slubom aj ista.

A ak mate pravdu, ze niekomu motam hlavu.. tak dotycneho v skole takmer ignorujem a sadam si inam na prednaske. A ked uz diskusia o skole a politike niekde v jedalni je flirtovanie, tak ja uz neviem potom.
Keynatu
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Keynatu »

Wow, toto citat mi dalo zabrat. Toto je ukazkovy pripad naivity.

Zhodou okolnosti sa v tejto teme vyjadruju ludia ako aacid, ktory je podla mna kandaulista (sorry, ak som si to zle vylozil, ale pride mi, ze nemas problem ak sa manzelka na jednu noc vyspi s niekym inym) a celkovo typ ludi, ktori maju nazory a pohlady daleko, daleko za normalom. Ja proti tomu nic nemam, nech si kazdy zije ako chce, pokial tym neublizuje inym.

Avsak drtiva väcsina chlapov by taketo veci asi len tak neakceptovali - keby moja partnerka chodila pozerat hviezdy s nejakym "kamosom", isla s nim na chatu pit atd. tak to by bol ohen na streche.

Argument typu, budem parafrazovat "ale ved ja som si chcela len dvihnut ego, vedela som, ze mu nic nedovolim" mi pride tak absurdny, ze ani neviem ci sa nejedna o trolling :lol: . Co tu bude dalsie? Zavola si tu niekto hole zeny nech sa pred nim vrtia, lebo vsak on dopredu vie, ze nic aj tak s nimi riesit nebude a je to v poriadku? Chapete, ze ta hranica nieje az v bode "zasunul som do nej/on do mna", ale este daleko predtym?

A nesnazte sa to davat teraz do extremov, ze by som nepustil zenu niekde len tak s kolegami po praci atd. Toto je nieco diametralne ine a kazdemu sudnemu je jasny zamer opacnej strany.

Toto nie je o dovere, toto je o elementarnej logike, ze co sa moze a co nie. Taketo spravanie akceptuju jedine kandaulisti, vyrazne mladsi chlapi bez skusenosti a ako by Qwerty napisal - beta chlapi. Pripadne vsetko v jednom :D.

PS.: Pobavilo ma to, ze kto by si dovolil nieco riesit so spoluziackou. Hah, ja som mal "spoluziacky s benefitmi" v triede, ako malo aj par spoluziakov. Holt VS ekonomia :lol: takze tolko prax. A takych "zadanych" som tam osobne videl podlahnut niekolko, a vzdy mali reci, ake su zamilovane a ake je vsetko super s ich frajermi :smt006
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Keynatu

bol by ohen na streche, ze idem na chatu? ty by si so mnou nevydrzal ani tyzden :D

nikde nepisem, ze som si len chcela dvihnut ego. dvihnutie ega je vedlajsi efekt.

to, co sa moze a co nie, nie je o logike, ale o osobnych hraniciach a moralke, ktora nie je objektivna. a nikomu neoblizujem, takze neviem, kde mas problem.

zato, ze si spaval s nejakymi spoluziackami este neznamena, ze by sa s tebou vyspala nejaka konkretna len preto, ze ty chces. ta "moja kamaratka", co som spominala, nema problem spavat so spoluziakmi. a pravdupovediac je mi z toho zle. to, ze nespavam s kade-kym nie je o zamilovanosti, ale o sebaucte. aj ked som bola single, chodila som po chatach a pila som a nikdy som s nikym nespala.. aj ked som bola neviem ako opita. takze svoje zazitky z ekonomickej si aplikuj vies kde..

PS: moja prax je ina ako tvoja. ty moj pripad volas naivita, ja tvoj skazenost.
Filip87
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Filip87 »

Tak potom klobúk dole, si asi výnimka a takých veľa nie je. Škoda. :(
Keynatu
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Keynatu »

kathleen napísal: PS: moja prax je ina ako tvoja. ty moj pripad volas naivita, ja tvoj skazenost.
Moj pripad je skazenost? Ja som ten, co chodi obzerat hviezdy a pit na chaty s inymi zenami, zatial co priatelka nie je pri mne? Wow :shock: O tom teda neviem. Ja mam, sudiac podla tvojich prispevkov, vlastnu hranicu "skazenosti" daleko, daleko pred tebou.

Ja by som sa takto podlo spravat k priatelke nedokazal.

Vyznieva to potom kusok komicky, ked ty mna potom oznacis ako "skazeneho" lebo som ako nezadany spal s nezadanou spoluziackou, vsetko dobrovolne :oops: :smt006 . Nech si nazor urobi kazdy sam.

Kazdopadne, je to samozrejme vsetko na tebe co ako beries. Len si s tym prisla na verejne forum, tak mas verejne reakcie.

A stojim si za tym, ze chlap, ktory ma kusok hrdosti a sebaucty, by si takto nenechal skakat od zeny po hlave. Väcsinou sa jedna o mladych, neskusenych, pripadne takych, co nemaju ine moznosti :) .
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ci som ja kandaulista (prvy krat pocujem toto slovo :) ) alebo nie, to myslim nema nic spolocne s tymto. preto som sa to sem ani nechcel pliest.
ja tu pisem len o dovere. to ze sa nejaka baba niekde opila a vyspala sa s cudzim chalanom napriek tomu ze mala priatela, predsa nevytvara precedens, nie? ked to spravila ona, znamena to ze to spravi kazda teraz?
ja poznam chlapa co vzdy ked isiel na sluzobku tak si tam uzil s niekym. znamena to ze kazdy chlap to urcite spravi ked pojde na sluzobku a teda chodit na sluzobku je "podle" voci priatelke?

no a Keynatu, neviem kolko ty mas rokov, ale viac krat si tu spomenul ze taketo nazory maju mladi a neskuseni... ja si myslim ze je to prave naopak. len ti mladi s horucou hlavou ziarlia. skuseny chlap, ktory vie ze ma co ponuknut svojej partnerke nemusi ziarlit, pretoze nema dovod ani len uvazovat o tom ze by ta jeho chcela ist za niekym inym ked ma jeho. proste uz som to pisal a napisem to znova, ziarlivost je problem sebadovery, nicoho ineho.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tiez nechapem co je skazene na tom, ked si slobodny chalan vrzne so slobodnou babou.

archaicke nazory o sebaucte pri takej beznej veci ako je sex su komicke.
Napísať odpoveď