kathleen napísal:haha. Zigmund Frojd je horsie ako magor?
stale si stojis za tym, ci ma o 8 rokov mladsi spoluziak "stihol plesknut"? to vazne? nuz, az taka mlada nie som. mala som aj kamaratov, o ktorych som mala zaujem ja, ale oni ma odmietli. (vid stare temy) takze uz ma zivot naucil.
pozri, ja neriesim, ci ma dotycny chce do postele alebo na intelektualne debaty. ja mam hranice jasne a zvysok ma nezaujima. ty riesis kazdu babu, co sa s tebou bavi, ci by ti dala alebo nie? ak hej, tak to mas asi dost nudny zivot. mna nezaujima, kto kazdy by ma chcel do postele. az tak si to ego dvihat nemusim.
btw, hovori ti nieco vyraz "partnerska vernost"?
Narazal som na to, ze uz som bol pomenovany vselijako a nerobi to so mnou nic, takze smelo do toho.
Pre hlupaka kazdy hlupy. - toto samozrejme nebolo mierene na teba osobne, len konstatovanie.
Ja si za nicim nestojim - bola to otazka, ktoru si poprela, tym padom je to pre mna tato otazka uzatvorena. Co sa bude diat casom, tak to uvidime. Nebola by si prvy, ani posledny clovek, ktory ma hranice, ale z nejakeho dovodu ich prekrocil. Nie, neriesim kazdu babu, s ktorou diskutujem, ci by mi dala alebo nie, ale asi ako kazdy chlap (ktory je aspon k sebe uprimny), ked vidim, resp. komunikujem s pritazlivou zenou, tak mi cez mysel prejde, ze aka by asi bola v posteli. Je to normalne. Narozdiel od vacsiny nemam problem to otvorene povedat a na nieco sa hrat. Moj zivot je celkom pestry, myslim, ze by si bola prekvapena.
Partnerska vernost - nieco ako:
Zili spolu stastne, az kym neumreli.? - jaj, lebo uz to nebolo vyslovene milionkrat na tejto planete a cuduj sa svetu, nieco islo
sideways. Ja nehovorim, ze ty ho musis zrovna podviest, alebo ze byt verny/a je to najhorsie na svete. Len ty sa tu (v tejto teme) prezentujes, ako svatuska, muzikant. Ale pritom s tym chalanom si travila cas na miestach, ktore pre mna OSOBNE nie su v sulade so zadanou zenskou, napr. spominana chata. Mne osobne by sa nepacilo, keby moja priatelka ide na chatu s inym chalanom. Ako niekto pisal, ludia sa podvadzaju nie preto, ze je to chata - robia to aj vo vchode panelaku, ale preto, ze sa jedna o prilezitost, zvedavost a v neposlednom rade mnou spomenute zvysovanie ega. A ked uz teda mas tie hranice a za ne sa nechystas ist, tak jedine, co robis je to, ze pleties chalanisku hlavu - uzivas si pozornost = zvysujes si ego.
Ale hej, to je len moj nazor, s kt. nemusis a vlastne viem, ze ani nesuhlasis.