Nie, nemam, pretoze by som si tuto vari polsku znacku smejdov nekupil. Uz v minulosti sa preslavili ramkami, o com to bude pri SSD tazko predpovedat, aj ked pouzili radic Phison S10, ale aj tak. Ty by si si tiez nekupil televizor Sencor alebo mozno ani Oravu. Apropo ked radis pri televizoroch, tak ich mas vsetky rok alebo dva doma, aby si vedel zhodnotit z dlhodobeho hladiska alebo mas za sebou len dake skolenia a vidis ich v predajni vystavene? No tak vidis, ani ja nemam Goodram a je dovod preco by som si ho nekupil, rovnako ako by som si nekupil auto od Dacie, ale ked chces, tak si to kup. Data treba mat v bezpeci a zapnut pocitac s pocitom, ze ti odisiel disk, tak to nie je nic prijemne a uz som zazil tento pocit. Preto kvoli 10 eur nebudem sanovat na tak dolezitej veci a nebudem nikomu radit pre mna odpad, akym je Goodram.Ryan Giggs napísal:Mas rok, dva, tri Goodram, ze vies co s nim bude?
Pokial by si potreboval argumenty, aby so akceptoval moj nazor, tak si mozem dat tu namahu a najst ti clanky a skusenosti ku Goodramu ako takemu. Preslo mi par ramiek rukami, ale v zasade po zlych skusenostiach som sa im vyhybal, preferoval som Kingston, Corsair, Adata alebo aj Geil. Vzhladom na klesajuce ceny, kvalitu a zaruku to potom vyhraval Kingston.
Aj ked konkretne tento Goodram vysie vdaka cene v testoch ako dobra volba z hladiska vykon-cena, kompenzovala to najma ta cena. Pri dnesnej ponuke SSD diskov a nizkych cenach vsak nevidim absolutne ziadny dovod kupovat Goodram.