zivot prostitutky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: zivot prostitutky

Príspevok od používateľa Pilifo »

aacid, ty stále asi nechápeš, že je rozdiel, ak by si išiel von sám s dlhoročnou kamoškou alebo kolegyňou a povedal by si to žene vopred, a tým, že si niekde v bare stretol zopár milých báb a skončil si s nimi na ich byte, ale tam sa to samozrejme nijako nezvrhlo. Je to jednoducho vrcholne podozrivé, aj keby si svojej partnerke hovoril pravdu.

Mne tiež jedna bývalka občas napíše, ako sa mám, ako sa mi darí a sem tam navrhne aj stretko, ale nepríde mi správne prijať to pozvanie vzhľadom na moju súčasnú priateľku a proste by mi prišlo blbé, keby sa ma pýtala, kde som bol a ja by som povedal, že som si bol posedieť s bývalkou. Nepáčilo by sa mi, keby to spravila ona, takže nebudem robiť to, čo nechcem, aby ona spravila mne. A ísť na byt s cudzími babami by ma už ani nenapadlo.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

pokial by sa to nepacilo tebe a preto to nespravis ty, to je predsa totalne v poriadku. ale nebudem kvoli tomu predpokladat ze tak rozmysla kazdy na svete, nie?

a ano, podozrive to mozno je, ale co ja s tym mam? ze to pride podozrive priatelke je jej problem. nepojdem nikdy na sluzobku, lebo ved by to mohlo byt podozrive. neostanem vecer dlhsie v praci? ved by to bolo podozrive. co ked pojdem na pivo s kamaratom ktoreho som nevidel 10 rokov? nebude to podozrive?

co vlastne je uz podozrive a co este nie?
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

služobká = odôvodnenie na pracovnú cestu nie sex
dlhšie v práci = si predsa dlhšie v práci je to bežné vzhľadom na to že si v práci
kamarat po 10r..= išiel si s kamarátom po 10r na pivo

furt lepšie než by som povedal partnerke idem na byt s chalanmi a babami a prídem na druhý deň
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Tak a máme tu aj nový česko-slovenský film z prostredia decákov, prostitútok a mladých stratených ľudí.

http://www.aktuality.sk/clanok/379091/p ... ostitucii/

Práve v kinách... som zvedavý, určite to pôjdem zkouknout... :P
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

podla nametu kompiho :lol:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No neviem, ktorý film kedy povedal pravdu o nejakej veci.. každý film bol trošku prifarbený. bindo, ak sa chceš dozvedieť ozajstnú pravdu, musíš nejakú prostitútku vyhľadať..... ;)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

brm, to myslíš vážne? Chceš spochybniť aj nádherný romantický príbeh Jacka a Rose, ktorý sa odohral na Titanicu? Ty beštia! :cry:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Film Titanic som ešte nevidel, tak v tomto prípade neviem, si ma dostal do pomykova.. :)
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

brm napísal:..ktorý film kedy povedal pravdu o nejakej veci.. každý film bol trošku prifarbený.
Prifarbený by bol ešte v pohode výraz, film Pírko reflektuje realitu asi tak, ako Šmolkovia ukazujú život v lese :D . Celé zle... Jediné, čo sa mi páčilo na tom filme, boli zeleníkovej kozy, tie sú fenomenálne! :new18:
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Nečítal som celú tému, iba prvú a posledné dve strany narýchlo.

Prostitútky, striptérky, a podobné, beriem ako ľudský odpad. Majú u mňa nulovú hodnotu, je jedno, či je to štetka, ktorá sa tým živí, má cenník, taxu a podobne, alebo je to štetka, ktorá dáva za drinky na bare. Štetka je štetka, je jedno, či má málo peňazí, či sa dostala do zlej situácie, je to úplne jedno. Proste sa nevie vysporiadať so životom a predáva niečo, čo by pre ňu malo mať ďaleko väčšiu cenu ako tri dvojité vodky alebo 50 eur na hodinu. Tieto ženy sa mi hnusia. Osobne poznám ženy, ktoré vychovali X detí, bez manžela, bez podpory rodičov, dá sa to. Ja sa nikomu do života nestáram, nech ku*vy mrdajú za peniaze, ich problém, ale mám plné právo ich odcudzovať a maž na ne taký názor. a ich mieste by som sa nevedel ani pozrieť do zrkadla. A aby som to dal na pravú mieru, nie som sexista, rovnaký názor mám aj na opačné pohlavie. Celkovo nie som fanúšik nezáväzného sexu, možno som v tomto zženštilý a staromódny. Tej svojej som verný, iné ma nezaujímajú a to vôbec nie je preto, že taký byť musím, ale preto, že taký som. Keď som single, tak mi z hormónov doslova je*e a otáčam sa fakt za každou, a po rozume mi chodia fakt slušné nechutnosti, ale teraz nemám potrebu.

aacid: Nečítal som celý tvoj príbeh, vravím, iba posledné dve strany, ale ak máš ženu a decko, a chodíš po striptízoch, a s random čajočkami na byt, kde sa s nimi oblizuješ, tak si na tom dosť zle. :)
skjerp-deg
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa skjerp-deg »

:D
ale mám plné právo ich odcudzovať
Nie, nie, nie, to teda nie. Nemáš žiadne právo ich odcudzovať.

Neber mi moje prostitútky :evil:
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Hensym: nemam pocit ze by si bol uplne v poriadku. nic proti tvojim nazorom, su tvoje, nikto ti ich nezoberie. ale nechapem vsetku tu nevrazivost, agresivitu a nadavky na niekoho len preto ze ma iny postoj k svojmu vlastnemu zivotu ako mas ty. smutne, na to ja nemam co viac povedat, to hranici s extremismom. ak si nahodou v spravodajstve precitam o tom ze v okoli miznu prostitutky a objavuju sa znasilnene bez hlav v kontajneroch, tak budem kontaktovat poliiciu aby sa obratili na hojko, vyziadali tvoju ip adresu, pretoze by si totalne sedel do psychologickeho profilu.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

aacid napísal:ak si nahodou v spravodajstve precitam o tom ze v okoli miznu prostitutky a objavuju sa znasilnene bez hlav v kontajneroch, tak budem kontaktovat poliiciu aby sa obratili na hojko, vyziadali tvoju ip adresu, pretoze by si totalne sedel do psychologickeho profilu.
Aj podla mna to trosicku chalanisko prehana, ale toto nemyslis vazne, co pises, ze? :hehe:
Hensym
VIP
VIP

Mám právo ich odcudzovať, tak ako ty, alebo niekto iný má právo odcudzovať mňa, na základe niečoho. Nikoho neodcudzujem za vzhľad, alebo niečo vrodené, za čo nemôže, ak sa ale niekto dá na cestu ku*vy, tak takého človeka vo svojom živote nechcem. :D Čo je na tom?

Veď ja nikomu svoj názor nevnucujem. Nie som ani veriaci, ani slniečkár, ani moralista. Ale na ku*vy a ku*venie sa celkovo som si za svoj život vypestoval určitý postoj. Jedna "známa" (skôr známa mojich kamarátov) má profil na Amatérkach a denne ide s piatimi chlapmi, furt ju vidno ako chodí po shoppingoch a butikoch s plnými taškami. Nepoznám ju ale proste sa mi hnusí. Chápem ale, ak s tým niekto problém nemá, zopár kamarátov si napríklad po ťažkých rozchodoch podobné amatérky pár krát zaplatili, je to ich rozhodnutie a ja sa na tom spolu s nimi už dnes iba zasmejem, ale proste, ženy (alebo ľudia), čo je*ú za prachy a sú schopné spokojne žiť a bez hanby sa pozerať do zrkadla sú pre mňa ľudský odpad. Necítim voči nim hnev ani nič, takže rezať im hlavy nejdem, ale nechcem ich vo svojom živote. :D Ak by som sa napríklad dozvedel, že moja kamarátka má aktívny profil na amatérkach alebo zafo, tak by som na ňu zmenil názor až tak, že by možno už mojou kamarátkou nebola.

Myslite si čo chcete, podľa mňa sú moje hodnoty maximálne v poriadku. :)

aacid, čo podjebáva manželku, s ktorou má decko mi tu ide hovoriť, že nemá pocit, že by som bol v poriadku. Dobrý štart dňa. :D Ale teba neodcudzujem, lebo ak som dobre pochopil, keby ťa podobným spôsobom podviedla manželka, tak by ti to nevadilo. Čiže, asi máte nejakú formu otvoreného vzťahu - ak ste sa takí našli obaja, dobre máš, keď to vyhovuje obom. Ak ti ale ona verná je, alebo dokonca nevie, že si bol (alebo chodíš) za inými, tak to v pohode nie je - a je úplne jedno, že tebe by to nevadilo. To nie je argument.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Hensym napísal:Jedna "známa" (skôr známa mojich kamarátov) má profil na Amatérkach a denne ide s piatimi chlapmi, furt ju vidno ako chodí po shoppingoch a butikoch s plnými taškami. Nepoznám ju ale proste sa mi hnusí.
Nie je to ten slovenský problém, závisť? :). Mukluješ niekde za minimálnu mzdu nie? :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Hensym, ja som ta neodsudil, len sa mi trosku zastavil rozum nad tym, co si napisal. Ale zato, ze si niekto vyberie, ako povolanie prostituciu (napr. tu v Nemecku je to regulerne, zdanene povolanie), tak ten clovek je pre teba ludsky odpad? Zamyslel si sa niekedy nad tym, ze ten niekto bud nema na vyber, ale chce uzivit rodinu alebo jednoducho spaja prijemne s potrebnym? Osobne poznam z Novych Zamkov odkial som dievca, ktore robilo prostitutku niekolko rokov. Z klienta sa potom stal manzel. Vysla z toho von. Sice sa po par rokoch rozviedli (neviem preco, ani do toho nechcem zachadzat), ale baba sa uz naspat nevratila k tomu. Dala si zivot do poriadku, ma dieta a vlastny obchodik, z ktoreho zije. Teraz ma tento clovek podla tvojho zmyslania tiez byt ludskym odpadom?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Hensym, musis si mam mylit s inym aacidom, ja som manzelku nikdy nepodjebal.

ide o to ze sa na svet treba pozerat otvorenymi ocami, chapat ze nie kazdy musi mat taky isty zastaraly pohlad na sex ako ty. co je zle na sexe? preco je sex tabu? preco je v poriadku spat iba s niekym komu natlacim kaleraby do hlave o laske?
sex predsa nie je nic specialne, nie je to ziadny nebesky zazitok, nirvana, ani ta nepospini ci nezabije ak ho mas bez lasky. proste je to sex. uzijem si ho na plno, poriadne pretiahnem babu, nech je spokojna, nech som spokojny ja a ked to skonci, tak sme stale ti isti ludia co sme boli aj predtym. nic sa nezmenilo.
tak preco je ok mat sex s jednou osobou ale zle s viacerymi? preco je ok mat sex raz za cas ale je zle ho mat 5x denne?

mna toto len serie, ze nejaka blba kniha znava biblia spravila zo sexu tabu a pritom je to ta najprirodzenejsia vec pre cloveka, na rovnakej urovni ako jedenie a dychanie.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

v tomto s tebou suhlasim, ale na otazku preco sa neda inak odpovedat ako "lebo". proste je to tak a mnoho ludi to tak ma zauzivane a tak skoro sa to nezmeni (my sa toho veru nedozijeme). preto je uplne zbytocne sa v tom rypat a hensymov pohlad na prostitutky mu nikto nevezme. nesuhlasim s nim ani ja, ale urcite sa tu najde dost ludi co s nim sympatizuju.

pre mna su zas ludskym odpadom ine sorty obyvatelstva, ktore maju ovela vacsi dopad na tvoj zivot ako prostitutka
Hensym
VIP
VIP

baldorex: Nie, o toto skutočne nejde, a nie. :) Každý sa môže dať na ľahšie cestičky životom. Dobre, chlapi možno na Slovensku nemajú také možnosti ako ženy, a málokto si na sex objedná chlapa, ale sú iné možnosti - len tak z prvej ma napadli drogy (predaj posratej trávy ti vie zarobiť viac ako si zarobia baby na Zafo), samozrejme, sú ti riziká, ale tie majú aj tie baby, len trochu iné. Záleží, či považuješ za väčší následok basu, alebo opovrhnutie zo strany okolia, rodiny, v prípade, že to tým babám zistia. Obe zlé. Obe sú to "rychlý prachy", ale s rizikami.

p4ra: Dobre, dajme tomu, že niekto sa naozaj ocitne v hroznej situácií. Bez práce, bez domova, bez rodiny a (finančnej) opory u známych - v tom prípade to ako dočasné privyrobenie rešpektujem. A na margo tej baby z NZ, čo si spomenul. Ak by som sa s takou babou dal dokopy, asi by mi jej minulosť vadila, a neviem posúdiť, či by som sa s tým vyrovnal alebo nie - každopádne súhlasím, že minulosť je minulosť, a hodnotím človeka podľa toho, aký je teraz.

aacid: Neviem teda, či som zle pochopil tvoje staršie príspevky, alebo len svoje činy nepovažuješ za podjebávanie - v oboch prípadoch na to už nemá zmysel reagovať. Absolútne do toho nezaťahuj Bibliu, vieru, ani spoločnosť. Mám úplne na háku, čo je zaužívané, dobré, podľa viery, a podobne. Ten pohľad na sex je proste môj, nie niekoho, kto napísal nejakú knihu. Mám ho podvedome, odjakživa sa mi hnusí nevera a mám viac menej negatívne názory aj na nezáväzný sex - a vôbec to nie je preto, že by som bol ohyzd alebo neschopák, čo si nevie naraziť babu. Keď som chcel, väčšinou sa mi to podarilo, (a tam, kde som študoval a býval by sa to podarilo fakt hocikomu), ale tieto jednorázovky mi proste nikdy nič nedali, na druhý deň som si povedal "načo". Nájsť niečo stálejšie je o dosť väčší problém, ale napĺňa ma to, a nemám potrebu spávať s inými. Ale ty si zjavne iný, rešpektujem to, a ak ti to manželka toleruje, tak win win, nie je tu čo riešiť, proste si si našiel vhodnú polovičku a žiješ si podľa svojich predstáv.

guess.whoo: Viem na aké sorty narážaš, áno, samozrejme súhlasím, v tomto kontexte má ale "odpad" trochu iný, doslovnejší zmysel. Prostitútky sú pre mňa skôr ženy bez hrdosti, hodnoty, a podobne. Ale ok, dajme tomu, že to čo som napísal v druhom odstavci tohto postu platí - sú výnimky, beriem.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

a ten tvoj pohlad co je proste tvoj si ako ziskal myslis? nebolo to uplne nahodou tym ze od narodenia tak kazdy v tvojom okoli presviedca o tom? rodicia ti hovoria ze sex mas mat len s tym koho mas naozaj rad, dievcata nemaju byt neslusne, maju sa "setrit" pre toho praveho. akakolvek volnomyslienkarka je stetka a fuj fuj ani sa na nu nepozeraj. sex je totalne tabu vsade. je uplne v poriadku ze vo filmoch sa mlatia, biju, zabijaju sa ale nahodou niekde vyskoci prso, tak rychlo rychlo zavri oci aby si nahodou nevidel nieco co je uplne prirodzene.
na skole ta o sexe nenaucia pomaly vobec nic, a ked sa aj snazia, tak sa rodicia stazuju ze ako si moze niekto dovolit detom rozpravat o takom niecom strasnom ako je sex. takze vacsinou jedine co ti povedia ze tak vzikaju deti, za ziadnych okolnosti to nerobte a ak sa nahodou rozhodnete ze ano, tak si kupte kondomy, ale pozor, ked pojdes do obchodu s tym ze si chces kupit kondomy, tak sa na teba bude kazdy pozerat ako na zlocinca pomaly, alebo aspon ty budes mat ten pocit.
Napísať odpoveď