rozchod po 5 rokoch
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: rozchod po 5 rokoch
S Ex to istotne nema zmysel. Ze sa malo snazis, no to je dobra kravina
Nesil veci a vsetko pride. Rob co ta bavi a vytiahni kamosov na pivo a pod. Nedus to v sebe.
-
Solo_Kamen
King
Utekaj od nej. A utekaj rýchlo.Filip87 napísal:Boli sme zodvakrat vonku a aj mi vravela že sa málo snažím aby som ju získal.
Ved ta baba je cisty manipulativny psychopat. Zacni byt trochu chlap, pohladaj si gule, znovu si ich nasad a ser na nu, robis hanbu inym chlapom ked takto fnukas a lezis jej pri nohach kym ona s tebou zameta ako s handrou. A vlastne sa jej tazko cudovat, prakticky ju o to prosis.
prerus kontakt urcite, spolu uz nebudete a keby aj tak len na chvilu dokym by sa to zase nepokazilo.... a tak ako pisu chalani bud chlap, ju to bude viac pritahovat a uvidis ze aj jej spravanie sa môze zmenit, aj ked ja by som ju uz neriesil, ale viem ako ti je, ja som bol v podobnej situacii a trvalo to cca rok, ale nedopadlo to dobre takze moja skusenost a rada je, ze cim skôr to uplne skoncis, tym skôr budes v pohode a pripraveny na dalsie vztahy.
to co momentalne prezivas je uplne v poriadku, zmier sa s tym, s tymi pocitmi, tu bolest musis prekonat a vyrovnat sa s nou. ale mysli na to, ze vsetky tieto pocity su len docasne a neskôr ich budes brat ako vynikajucu skusenost ktora ta posunie v zivote dalej, ked si z toho zoberies ponaucenie
to co momentalne prezivas je uplne v poriadku, zmier sa s tym, s tymi pocitmi, tu bolest musis prekonat a vyrovnat sa s nou. ale mysli na to, ze vsetky tieto pocity su len docasne a neskôr ich budes brat ako vynikajucu skusenost ktora ta posunie v zivote dalej, ked si z toho zoberies ponaucenie
3 dni predtým, ako na teba doľahla depka si písal toto ako radu pre niekoho iného, tak sa teraz vzchop a pošli ju už konečne tam, kam patrí! Momentálne si ťa totiž môže tvoja bývalka rozotierať na chleba!Filip87 napísal:To dievča ti dáva jasne najavo že ťa má obmotaného okolo prsta. A ty jej pekne ukáž že nie a prestaň komunikovať! A potom sa možno zmení!
Ja netvrdím že tieto depresie mám stále. Včera ma to chytilo a dnes to je v pohode. A neboj nie sme v kontakte po tých dvoch stretnutiach.ColdRain napísal:Ved ta baba je cisty manipulativny psychopat. Zacni byt trochu chlap, pohladaj si gule, znovu si ich nasad a ser na nu, robis hanbu inym chlapom ked takto fnukas a lezis jej pri nohach kym ona s tebou zameta ako s handrou. A vlastne sa jej tazko cudovat, prakticky ju o to prosis.
Co sa mna tyka, pomaly som sa zacal davat dokopy, dostavam situaciu pod kontrolu.. tak ti poviem aspon, co ako tak pomohlo mne.. musis vziat situaciu pod kontrolu, ako ostatni pisu byt chlap, urobit razne rozhodnutia, ja som sa rozhodol, ze taky dlhy vztah mi stoji zato, aby som sa o to pokusil este raz, ak nie, tak to definitivne zabalit, ale s pocitom, ze ja som pre ten vztah urobil vsetko, co sa dalo, a ked to skonci, tak to nebude kvoli mne, zivot ide dalej. Smutne, ale dalej.. Najprv sa musis trochu spamatat z depky a s uplne triezvou hlavou sa rozhodnut, co vlastne chces.. niekedy ani 4-5mesiace ci kolko si tu pisal nie su dost nato, aby sa clovek dostal zo vztahu, ako tu pise kolega, jemu to trvalo rok. To je asi u kazdeho individualne... a co je moje motto v takom pripade?... Neries=zi, bud, existuj... kazdy mame nejaky svoj osud (aspon ja v to verim). Stretavaj sa s kamaratmi, obklop sa ludmi, hladaj novych kamaratov. Toto velmi, ale naozaj velmi pomaha, ked mozes ist s niekym von, prides na ine myslienky a nesedis doma a nemyslis nato, s kym je teraz a co s nimi robi... Priprav sa psychicky aj na tuto variantu, ze tvoje miesto zaujme iny chlap. A musis to v sebe vnutri prekusnut, odpust jej.. Toto nie je navod nato, ako sa s nou dat dokopy, s tym ti asi neporadim, ale musis mat strategiu.. Inac odporucam vsetkym, co maju vztahove problemy pozriet film Fireproof (Skuska ohnom?? Neviem ako to prelozili do nasho jazyka) a Silver Linings Playbook (Terapia laskou, k tomu je aj kniha). Tak sa drz a hlavu hore 
Tak som si prečítal tvoj príspevok ktorý si písal dve strany dozadu. A teraz reagujem na tento. Len pre zaujímavosť ste teda spolu, alebo ešte sa na tom pracuje? Myslíš že to vydrží? Prečo si myslíš že to má zmysel keď si vydedukoval že ťa asi priateľka neľúbi. Koľko ste sa nevideli? 
Je tazko povedat, to si len ja myslim a mozno z casti som si to aj nahovaral, ze ma nelubi, aby som skor zabudol, ja som nedostal odpoved nato, ze preco.. a mozno sa nemylim a nelubi ma
No kazdopadne stojim si za tym, ze po 6rokoch to nechcem vzdat len tak, ze sak ok pohodka nic sa nedeje.. Ale snazim sa aj psychicky pripravit nato, ze sa to nepodari, nechcem sa znova dostat do depresii a pod.. Ale aby som odpovedal aj na dalsie otazky, nie sme spolu, nestretavame sa, sme v pravidelnom kontakte na nete. A preco to ma zmysel? Pre tie 6roky, ktore sme boli spolu. Ak by to zabalila definitivne, tak sa teraz takmer pol roka po rozchode spolu nerozpravali a nevedeli by sme si prist na meno
Po 6 rokoch to nechceš nechať len tak.
Nezabudni, že možno taký rok šiel váš vzťah do prdele, len si to nevidel...
Klameš sám seba ak ideš ešte o niečo "bojovať"....
Nezabudni, že možno taký rok šiel váš vzťah do prdele, len si to nevidel...
Klameš sám seba ak ideš ešte o niečo "bojovať"....
Neviem, ako sú na tom ostatní, ale ja si s bývalkami tiež píšem (teda skôr im odpisujem, z vlastnej iniciatívy im nepíšem
), ale zato záujem sa k nim vrátiť nemám absolútne žiadny. Preto by som to na tvojom mieste nebral ako úplne super signál, ktorý jednoznačne zaručuje, že sa naspäť k sebe vrátite...
To je v poriadku, tiež som v kontakte s bývalými priateľkami, máme kamarátsky vzťah.
Ale opätovný kontakt sme nadviazali až keď nás prešli všetky "bolesti"...napríklad po roku.
Udržiavať kontakt, keď sa z toho chalan ešte nedostal nie je dobré...len má z toho falošné nádeje a len tak sa z toho nedostane...
Ale opätovný kontakt sme nadviazali až keď nás prešli všetky "bolesti"...napríklad po roku.
Udržiavať kontakt, keď sa z toho chalan ešte nedostal nie je dobré...len má z toho falošné nádeje a len tak sa z toho nedostane...
-
p4ra
Redeemer
Pilifo, ja s tym tiez nemam problem. Podobne ako ty som nenapisal prvy, okrem jednej. Ale medzi mnou a nou je to trosicku ine. Sice uzavrete, ale z oboch stran je to aj po 6 rokoch (myslim, nezabi ma, viem, ze sem chodis sem-tam, a mozno si to precitas), no proste ine. Ked za niekym ides 700km len tak v jednom smere, aby si tu osobu videl na jeden a pol dna, tak to asi obycajne nebude. Ale neriesim to, pretoze su tam rozne komplikacie. Ku ostatnym by som sa nevratil, keby su posledne na zemi. Nie preto, ze by som ich neznasal (okrem jednej), ale preto, ze viem, ze by to aj tak skoncilo rovnako.
Tak ja som veľa vzťahov nemal. Som na dlhé vzťahy, ale nie som zo žiadnou v kontakte až teraz na túto výnimku čo sme boli párkrát vonku. To bude asi tým že sme plánovali spolu kúpiť byt, dieťa a podobne.
-
cORP.
Addict
ludia na co pre boha chodite so svojimi byvalimi von ? ja som tu moju (5 rocny vztah s 1,5 spolocnym byvanim ) byvalu stretol tusim po roku a pol, najprv trapne ticho, potom sme pokecali, relativne v pohode, odkopy sme boli traja ked ratam jej sesterku za ktorou som primarne isiel, kazdopadne som z toho vsetkeho mal pocit ze mi je jej luto, lebo sa zrejme ma horsie ako ked sme boli spolu, to ma mrzi ze je tam kde je a s kym je, kazdopadne som z nej mal pocit ze ju to viac rozhodilo ako mna, netreba sa s byvalimi stretavat, my sme si uz vlastne ani nemali co povedat, otazka co mas noveje po takom case trapna, urcite sa nestretavajte s byvalimi, nepiste, nedufajte, vzdy a vzdy sa to len posere, ja som dal sancu 3 krat a tri krat som odchadzal s placom, ( co ja vo zvyku nemam no proste ma to zlozilo ) , takze tak
Zhodou okolností sme sa stretli včera večer v krčme.
pozdravil a šiel som ďalej. 
Zmeň aj krčmu.
Prečo si dal 3x šancu?cORP. napísal:ludia na co pre boha chodite so svojimi byvalimi von ? ja som tu moju (5 rocny vztah s 1,5 spolocnym byvanim ) byvalu stretol tusim po roku a pol, najprv trapne ticho, potom sme pokecali, relativne v pohode, odkopy sme boli traja ked ratam jej sesterku za ktorou som primarne isiel, kazdopadne som z toho vsetkeho mal pocit ze mi je jej luto, lebo sa zrejme ma horsie ako ked sme boli spolu, to ma mrzi ze je tam kde je a s kym je, kazdopadne som z nej mal pocit ze ju to viac rozhodilo ako mna, netreba sa s byvalimi stretavat, my sme si uz vlastne ani nemali co povedat, otazka co mas noveje po takom case trapna, urcite sa nestretavajte s byvalimi, nepiste, nedufajte, vzdy a vzdy sa to len posere, ja som dal sancu 3 krat a tri krat som odchadzal s placom, ( co ja vo zvyku nemam no proste ma to zlozilo ) , takze tak
-
cORP.
Addict
neviem, moja blbost ? z mojej strany ozajstna laska ? netusim, bola osobou s ktorou som si vedel predstavit zivot, bol som zaslepeny ? neviem ti na toto s odstupom casu naozaj odpovedat, clovek tuzi mat pri sebe niekoho koho si sidealizoval, ked je zalubeny tak si vela veci domysla tak aby mu dana osoba co najviac vyhovovala, je to uz dva a pol roka, z jedneho pohladu ma to stale velmi mrzi, obcas sa pristihnem ako cumim na oblohu pofajcujem a rozmyslam co by bolo ak...., tazko na to odpovedat, myslim ze som rovnaku kravinu nespravil sam, vies, zivot je len jeden, ucime sa na vlastnych chybach, ja som zial taka povaha ktora ked miluje tak naplno, zial druha strana to nemusi vidiet rovnako 
Čaute,
Chcem to tu trošku oživiť. Stretol som sa s EX, lepšie povedané ona ma zavolala von. Sadli sme si na kofolu, konverzácia bola s jej strany. Otázky typu či niekoho mám, čo robím a podobne. Len som sa smial. Ďalej že ona nikoho nemá a že celé víkendy v poslednom čase je doma. Ďalej že ma má rada viac ako kamaráta. Ďalej také narážky že si dala žuvačku a hneď nato povedala že dala som si ju preto keď sa budem dnes bozkávať. Dúfam že si to pochopil ako to myslím. Ja na to že WTF? Smial som sa. Potom sme sa ďalej bavili o pi*ov***. Šiel som ju odprevadiť domov a asi čakala že sa budeme bozkávať, alebo čo. Stále, čakala a pozerala sa mi do očí. Tak som ju objal a šiel som domov. Zasmiala sa a šla tiež. To bolo minulý týždeň.
V piatok som sa stretol s jej známymi, s ktorými som si najlepšie rozumel. Bavili sme sa o tom ako sa majú a podobne. Vôbec žiadne otázky na ex som nemal a ani som nejavil záujem vyzvedať. Padla otázka že ako to je teda so mnou a s ex, odpoveď znela že sme rozídeny a že nič. Oni nato že ona nám na túto otázku odpovedá že sa máš viac snažiť, viac bojovať! Ja na to WTF?!?!
Takže asi tak by som to zhrnul čo sa udialo za týždeň. Zasmial som sa.
Chcem to tu trošku oživiť. Stretol som sa s EX, lepšie povedané ona ma zavolala von. Sadli sme si na kofolu, konverzácia bola s jej strany. Otázky typu či niekoho mám, čo robím a podobne. Len som sa smial. Ďalej že ona nikoho nemá a že celé víkendy v poslednom čase je doma. Ďalej že ma má rada viac ako kamaráta. Ďalej také narážky že si dala žuvačku a hneď nato povedala že dala som si ju preto keď sa budem dnes bozkávať. Dúfam že si to pochopil ako to myslím. Ja na to že WTF? Smial som sa. Potom sme sa ďalej bavili o pi*ov***. Šiel som ju odprevadiť domov a asi čakala že sa budeme bozkávať, alebo čo. Stále, čakala a pozerala sa mi do očí. Tak som ju objal a šiel som domov. Zasmiala sa a šla tiež. To bolo minulý týždeň.
V piatok som sa stretol s jej známymi, s ktorými som si najlepšie rozumel. Bavili sme sa o tom ako sa majú a podobne. Vôbec žiadne otázky na ex som nemal a ani som nejavil záujem vyzvedať. Padla otázka že ako to je teda so mnou a s ex, odpoveď znela že sme rozídeny a že nič. Oni nato že ona nám na túto otázku odpovedá že sa máš viac snažiť, viac bojovať! Ja na to WTF?!?!
Takže asi tak by som to zhrnul čo sa udialo za týždeň. Zasmial som sa.