tak sa vyjadrim teda aj ja
riady si po sebe umyjem ked sa mi chce, inak mame na to zaplatenu sluzbu
do chladnicky si veci nedavam, cize nvm ci sa z nej 'poziciava'
mame open office, pc sharovane, equip si nosim vlastny, lebo som nan zvyknuty + je to hygienickejsie
to ze je tam viac ako polovica ludi prasce (ci uz po sebe nechavaju pohare na stole, niektori aj 3) uz neriesim, to ze niektori nedodrziavaju osobnu hygienu taktiez neriesim (najdem si druhy spot na sedenie) ... len rozmyslam nad tym, ze kde/s kym/ako ziju, ze im je to tolerovane
jedlo si vacsinou nosim k pc, lebo zvycajne je roboty az az...ale vzdy je po mne upratane
pracujem tak, aby boli so mnou spokojni ci uz kolegovia na rovnakej linii, ci uz kolegovia vyssie alebo nadriadeni
v aktivnom kontakte som len s par ludmi, co sa daju ako tak zniest
hluk riesim sluchadlami, ked niekto nieco potrebuje tak zvycajne napise
prestavku si robim vtedy, ked uz mam dolezitu robotu spravenu, spajam to hlavne s vyvetranim sa pred budovu
klimu nejako extra neriesim, iba ked som chory, tak ju vypnem aspon na chvilu, zvycajne aj ostane potom vypnuta, lebo mi to pripada, ze ked tam uz ta klima namontovana je, tak nech bezi... lol
to ci niekto chodi furt fajcit alebo cely den pozera videa je mi uz jedno, zvykol som si ze tak ci tak dostanem kopec nedokoncenej roboty po nich, ktory mohli s kludom spravit
tot asi vse