Rozdielne vstavanie
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rozdielne vstavanie
vstan aj ty o 7:00 dajte si rychlovku a chod spat. problem solved
alebo si daj hned potom kafe a budes skorej hore no 
Neviem, ako dlho spolu byvate. Ja som asi prvvy polrok trpela, ked pritael v staval 4.30 a musel si este davat budik strasne hlasno, aby sa sam zobudil (niekedy som sa zobudila prva a budila jeho).. On si zmenil zvuk na prijemnejsi a nema ho tak hlasno a moje telo sa naucilo to ignorovat. Takze teraz uz ani nevnimam, ked mu zvoni budik.
Take rady ti tu frco davaju, ze naramok, stuple do usi, vstavajte spolu. Sak kua vymen priatelku a hotovo 
Alebo nech vstava skor ako priatelka.
No a ono po urcitej dobe telo "ignoruje" aj ine veci, nielen ten budik.
No a ono po urcitej dobe telo "ignoruje" aj ine veci, nielen ten budik.
Nech vyhra loteriu a nemusi chodit do prace ani ona ani onheker napísal:Take rady ti tu frco davaju, ze naramok, stuple do usi, vstavajte spolu. Sak kua vymen priatelku a hotovo
Ten rozdiel je teda 2 hodiny? Na cyklus spanku to nie je take zle, to uz mas pomaly zobudzanie. Ja som iste obdobie zazival, ze som bol pravidelne budeny po 2-3 hodinach spanku a aj ked som potom zaspal a spal dalsich 5 hodin, tak som sa citil, ako keby som celu noc prezuroval, lebo som sa potom uz do fazy hlbokeho spanku nedostal.
Myslim, ze je fajn rada skusit to s tym naramkom alebo aj to rovnake vstavanie, pretoze ten rozdiel nie je taky velky. Skus jeden tyzden ist spat o 20 minut skor, dalsi tyzden o dalsich 20 minut atd., postupne by si si mohol na to zvyknut a 2 hodiny rano vyuzit na domace prace, cvicenie a tak.
Aj ked chapem, ze spanok moze byt strasne velky problem. Som ten typ, co sa prebudi na akykolvek pohyb, aj ked sa pavuk spusti zo stropu, tak som hned hore
No tes sa na to, ked zacne chrapat
Kamaratka, ktora je dost obezna, si nasla rovnakeho priatela. Pred par mesiacmi zacali spolu byvat a prvu noc vraj ani nic nerobili, ale hned zlomili postel. Potom zistili, ze obaja strasne chrapu, tak chalan spi stale v obyvacke. Na sexualny zivot som sa tej kamaratky nemal odvahu opytat.
Frco: http://m.gearbest.com/smart-watches/pp_ ... tml?wid=21
z Číny za 10.4€, tiež som z tade kupoval.
z Číny za 10.4€, tiež som z tade kupoval.