Rozdielne vstavanie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Rozdielne vstavanie

Príspevok od používateľa Arkaz »

vstan aj ty o 7:00 dajte si rychlovku a chod spat. problem solved 8) alebo si daj hned potom kafe a budes skorej hore no :D
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Neviem, ako dlho spolu byvate. Ja som asi prvvy polrok trpela, ked pritael v staval 4.30 a musel si este davat budik strasne hlasno, aby sa sam zobudil (niekedy som sa zobudila prva a budila jeho).. On si zmenil zvuk na prijemnejsi a nema ho tak hlasno a moje telo sa naucilo to ignorovat. Takze teraz uz ani nevnimam, ked mu zvoni budik.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Take rady ti tu frco davaju, ze naramok, stuple do usi, vstavajte spolu. Sak kua vymen priatelku a hotovo :D
farnell
Star
Star

Príspevok od používateľa farnell »

Alebo nech vstava skor ako priatelka. :D
No a ono po urcitej dobe telo "ignoruje" aj ine veci, nielen ten budik. :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

heker napísal:Take rady ti tu frco davaju, ze naramok, stuple do usi, vstavajte spolu. Sak kua vymen priatelku a hotovo :D
Nech vyhra loteriu a nemusi chodit do prace ani ona ani on :D

Ten rozdiel je teda 2 hodiny? Na cyklus spanku to nie je take zle, to uz mas pomaly zobudzanie. Ja som iste obdobie zazival, ze som bol pravidelne budeny po 2-3 hodinach spanku a aj ked som potom zaspal a spal dalsich 5 hodin, tak som sa citil, ako keby som celu noc prezuroval, lebo som sa potom uz do fazy hlbokeho spanku nedostal.

Myslim, ze je fajn rada skusit to s tym naramkom alebo aj to rovnake vstavanie, pretoze ten rozdiel nie je taky velky. Skus jeden tyzden ist spat o 20 minut skor, dalsi tyzden o dalsich 20 minut atd., postupne by si si mohol na to zvyknut a 2 hodiny rano vyuzit na domace prace, cvicenie a tak.

Aj ked chapem, ze spanok moze byt strasne velky problem. Som ten typ, co sa prebudi na akykolvek pohyb, aj ked sa pavuk spusti zo stropu, tak som hned hore :D Mne skor vadi ten pohyb, ze vstane z postele alebo trhanie svalov pri zaspani... To sa da vyriesit vacsou postelou a oddelenymi matracmi. Potkany su v noci dost aktivne a na to som si zvykol.

No tes sa na to, ked zacne chrapat :D :D

Kamaratka, ktora je dost obezna, si nasla rovnakeho priatela. Pred par mesiacmi zacali spolu byvat a prvu noc vraj ani nic nerobili, ale hned zlomili postel. Potom zistili, ze obaja strasne chrapu, tak chalan spi stale v obyvacke. Na sexualny zivot som sa tej kamaratky nemal odvahu opytat. :D
xadman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xadman »

Frco: http://m.gearbest.com/smart-watches/pp_ ... tml?wid=21
z Číny za 10.4€, tiež som z tade kupoval.
Napísať odpoveď