Pokazil som aj to co nebolo?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

Re: Pokazil som aj to co nebolo?

Príspevok od používateľa Mrkva76 »

No nie je to až tak hrozne ale je to trošku nadváha trošku viac.. Preto to že ma nepriťahuje ale taktiež nie je ani single žeby som bol ja obeť.
Takže ak bude príležitosť nemám sa čoho báť tak?
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

nie, myslel som to uplne vazne, nemusis fiknut nejaku zensku len preto, ze by ti dala

kolko ze to mas rokov?
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

18..
Ja som tiež toho názoru že nemusím len preto lebo by dala... Ale keď je otázne či stretnem niekoho kto by sa mi páčil po fyzickej aj mentálnej stránke a taktiež aj ja jej a či by to došlo až k tomuto záveru aký môžem mať teraz.
Tak neviem já.. Preto sa pýtam
beardie
Redeemer
Redeemer

18 je malo, nemusis sa ponahlat, ver mi :)
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

času máš tak do 30r potom to už bude fakt na zamyslenie čo sa stalo.. a hľadať riešenie
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja by som to urobil tak, že by som sa s ňou začal bozkávať, samozrejme by prišli na rad vyzliekačky a keby som nevedel prekusnúť to, ako vyzerá holá, tak by som to zahovoril na tvojom mieste do outu s tým, že si panic a nechceš to brať tak zhurta, že nabudúce... To by mohlo zabrať :D

Ak sa ti ale vyslovene nehnusí, tak by mohla byť dobrým testovacím objektom na to, aby si sa naučil so ženami komunikovať a zvýšil si tak sebavedomie :wink:
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

Mám čakať do 30 a dúfať že niečo bude len pre to že mám čas?
Ak to môžem zažiť tak ma to láka ale ako som povedal chcel by som to mat s niekym "z lásky". Ale čo ak sa takého momentu nedočkám a budem vlastne jak z toho filmu..

Nevadí mi ako vyzerá až tak ale mám obavy z toho že ako to bude a tak :D
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Vyskúšaj, za pokus nič nedáš. Hádam nie je taká, že budeš mať problém rozlúštiť, či už si tam alebo len v nejakom záhybe... :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Mrkva76 napísal:Mám čakať do 30 a dúfať že niečo bude len pre to že mám čas?
napr do 20ky
fakt nevidim dovod ist fiknut nejaku tlstu zensku len preto, ze by ti dal, maj trochu sebaucty
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

Ona nie je až tak tlstá. Mne sa trochu aj páči ale keby je chudšia tak je to iba ideál podľa mňa.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

No tak co furt riesis?

Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ako sa v tom brutal tracku spieva: "Opri ju o múr! A vojdi do nej dnu...", ale len s kondómom, nechceš si narobiť zbytočné problémy :D

Netreba si robiť nejaké prehnané očakávania, prvý sex bude skoro určite menší trapas, neužiješ si ho nijako extra, keďže budeš asi dosť nervózny, ale potrebuješ niekde začať, takže ak máš príležitosť a baba sa ti aspoň trochu páči, choď do toho...
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Maxpayne »

Ja neviem chalani ale ja by som na jeho mieste do toho siel, ano prvykrat z lasky ale to mas v dnesnej dobe suma fuk, takto sa aspon niečo naučíš a nezabudaj, ze zeny viac pri sebe su častokrát lepsie ako nejake modelky, viac si to uzivaju, keďže si môžu myslieť ze to bude ich posledný sex :D davaju do toho všetko
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Zaujimava uvaha :D.

Ci ist do toho?! No, ked si predstavim seba v 18 a bola by tu moznost zaprcat si, tak preco nie? Ale musi sa mi pacit baba. Tam neni o com... Lubi sa ti, tak si dopraj, aj jej, nebud sebec! :D

Beardie, preco tak striktne trvas na tom, ze to musi byt z lasky? Mrkva ma jedinecnu moznost konecne skorovat a ty ho odhovaras. Preco, povedz mi preco? :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Malé b, tretíkrát

Z tlstych ženských mam fobiu, preto
Do žiadnej by som nešiel, ani keby sa ponúkala, lebo by sa mi to hnusilo

A taktiež, moje poprve bolo tiež +- v tom veku a mam na to len najlepšie spomienky ;-)
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Aha, tak to je pochopitelne, mas rozdielny vkus na zeny.

Kazdopadne som velmi zvedavy ako to cele dopadne, prvy sex je rozhodne velmi dolezity achievement v zivote mladeho chalana :D.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

beardie napísal:Z tlstych ženských mam fobiu, preto
Do žiadnej by som nešiel, ani keby sa ponúkala, lebo by sa mi to hnusilo
"Byt tlsty" je dnes ale dost relativne. Mozno mi to uniklo, ale nikde nepise kolko ma rokov a vahu a ani fotky sme nevideli. No ja si pod tlstou zenskou predstavujem tu tetu, ktora vzdy nastupuje do autobusu na zastavke Prievozska, ked idem vecer z prace. Vzdy ju telepaticky hypnotizujem, aby ju nenapadlo si sadnut vedla mna a nech si radsej prisadne ten pekny florbalista, ktory tam nastupuje tiez. Zistujem, ze telepaticke schopnosti nemam. Teta zazera na volne sedadlo vedla mna, ja uhybam pohladom. Potom nastastie zbada volny rad sedadiel vzadu. S fukotom sa ledva prepchava ulickou medzi sedadlami, ona sama svojou mohutnou postavou obsadi 2 kresla a este jej cast postavy pretrca do ulicky a na drzovku si bundu a tasku hodi este na dalsie 2 sedadla.

Vo svete dnesnych teenagerov bombardovanych anorektickymi modelkami, celebritami a youtuberkami su casto oznacovane za tlste aj dievcata, ktore nie su kost a koza, ale maju podla mna uplne normalnu zensku postavu v tvare presypacich hodin. Ked sa k tomu prida vysoka miera sebakritickosti, typicka pre toto obdobie a mozno par kretenov alebo zavidiacich krav, ktore tej babe povedia, ze ma zadok ako kufor, tak mame cely rad komplexov na svete. Potom mi aj dievcata s priemernymi postavami rozpravaju o tom, ako si nemozu dovolit robit toto a obliect toto, lebo su vraj tlste a ako sa chcu za kazdu cenu zmenit...a pritom voci mne sedi uplne normalna pekna baba. Je az zarazajuce, ako ma kazda generacia pokrutene videnie reality a velmi tazko sa to "z vonku" meni. Staci len s "deckami" o tomto hovorit a objavi sa plno problemov, ktore by mna osobne ani nenapadli. Napriklad ma sokovalo aj to, ake velke rozdiely mozu byt v tomto veku medzi chalanmi a dievcatami. Hlavnou temou na rozhovor s chalanmi bolo to, ze kto chytil akeho pokemona, ale to uz je OT.

A Mrkva, mne na internete prakticky denne niekto stary, skaredy, tlsty alebo vsetko dohromady, ponuka sex a ze si s nim mozem robit, co chcem. Deje sa to tak casto v tomto prostredi, ze uz som voci tomu uplne otupel a len automaticky klikam na "ignore" a to pritom ani nemam vysekane tehlicky na bruchu, taki typkovia musia celit este vacsiemu bombardovaniu takymto typom sprav. Chcel som tym povedat tolko, ze ked ti niekto ponuka sex, to neznamena, ze na to musis automaticky pristupit a ze taketo ponuky sa neodmietaju.
A ak sa citim neisty v nejakej situacii alebo mi nieco nie je prijemne a mam pred sebou rozne moznosti, tak si vacsinou zvyknem cielene analyzovat to, co sa stane, ked urobim toto alebo toto, ako by som sa citil, co mi to da...ci to chcem urobit preto, lebo to vazne chcem alebo to je len nieco, co sa odomna ocakava a v skutocnosti to ja osobne nechcem a ani ma to nebavi. Je dobre si to mozno aj takto napisat na papier, aby si to videl.
Filip87
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Filip87 »

Váha cca 75 a výška 165 tak to je baculka, alebo? :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

to je HROCH ....

ephram, ked sedis v buse a nechces aby k tebe niekto sadol tak sa netvar ako pupus, .... ale tvar sa tak, ze nechces aby k tebe ten clovek sadol.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

presne tak, rozdiel medzi vyskou a vahou je ideal okolo 110 a viac, medzi 100 a 110 je to este jebatelne vacsinou. Cokolvek pod toto cislo je uz dost obalene....
Napísať odpoveď