Pokazil som aj to co nebolo?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: Pokazil som aj to co nebolo?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

na prvu je*acku nelez do postele s hrochom,

: budes mat z toho len zly zazitok
: nebudes vediet ci si dnu, alebo v nejakom zahybe
: absolutne vobec si to neuzijes
: ked bude ona na tebe tak si v KELI.
: ked si kulturista tak to rozdychas, ked nesi, mat na hrudi 100 kilovu zensku je o hubu, pretazenie v centrifuge na vycvik kozmonautov je suvix oproti tomu.
: Ked ti chce hrošík sediet na tvari priprav si kurevsky pevny matrac pod seba, inak ti zlomi vaz. Odporucam byt plavec, alebo potapac, bez kysliku budes hodne dlho, svaly na krku mas hadam vymakane, ked sa hrošík urobi budeti s hlavou dost hadzat na strany.
:Ked bude ona na tebe davaj si OBROVSKY pozor ci mas kondom, ci sa ti nezosmykol, lebo hrošík zvlast taky ktory vie ze lepsieho ako ty nezozenie, by bol raaad aby si sa do nej spravil, pre hrošíka je idealny panic, ktoreho si omota okolo prsta, a ked este hned aj hrosika nabucha, idealne, ona sa bude vyhovarat ze je tlsta lebo je tehotna a ty si v odpisany ...
: Ked je hrosik na tebe, a aj mas kondom odporucam vytiahnut, je to ako odporucat ti ze sa schovaj za zelezobetonovu stenu ked 10 metrov od teba je*** atomofka, no nemas sancu, ani z hrocha ho nevytiahnes, ked sa hroch na tebe usadi, si v prdeli. tu vahu proste nedas, zvlast ked mas odkrveny mozog, a ked je hrošík naruzivy tak hlavu medzi jej obrovskymi kozami.
: ked si ty na hrosikovi, tak si to este ako tak vyhral, davaj bacha aby ta neobchytila nohami, ale vacsina hrchov to nezvlada, maju tlste nohy a nemaju svaly az tak vymakane, hraj sa s tymi cickami, a nekukaj na to sádlo co ma na bruchu ,....

poznatky prebrane od -- lovcov hrochov -- :roll: alebo ked niekomu roky je*e a vyziva sa v baleni obrovskych zenskych 150 - 200 kg, a sam ma chlap 60 kil a 170 cm ...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa bindo011 »

qwerty-xyz napísal:...ked niekomu roky je*e a vyziva sa v baleni obrovskych zenskych 150 - 200 kg, a sam ma chlap 60 kil a 170 cm ...
Haha :D ako keď sadne osa na tekvicu... :D :D :D .
qwerty-xyz

horsie je ked tekvica sadne na tu osu. to je zazitok za milion, :roll: to doslova hladas spolubyvajuceho pod takou zenskou, ... Ked sa ten obrovsky kolos z neho nezdvihne, ani neuveris ze pod tym lezi clovek.
Filip87
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Filip87 »

Práve som zomrel. :) ale si to dobre opísal. :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak zase 165/75 nemusí byť až taký zlý pomer. Samozrejme modelka s ideálnymi mierami to nebude, ale hroch, ktorého spomína qwerty, tiež určite nie. Moja frajerka má 166/62 a ak by aj mala o 10 kíl viac, tak si nemyslím, že by som jej dokázal odolať :D

Tu je ilustračný obrázok 70 kg-ových žien. Záleží aj od toho, ako má tie kilá rozložené. Ak sú na správnych miestach a je pekná do tváre, tak by sa to podľa mňa dalo bez problémov prežiť :)
Prílohy
70 kg.jpg
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

S tým sa dá súhlasiť, lenže má tento chlapec na výber? Čítate jeho komentáre vôbec?

Veď ho každá odje8e už cez písmenká, teraz má na niečo reálnu šancu konečne...

A druhá vec, keď nájde niekoho, koho veľmi chce, tak ten prvý sex bude pre neho veľký stres, aby niečo nepokazil a podal výkon.
Takto by si to dal aspoň na nečisto a už by vedel neskôr do čoho ide. :)
qwerty-xyz

Pilifo : zalezi zalezi ... :wink: ale mno. budme realisti. ta uplne napravo co ma 186 cm to je :smt049 , 32 rocna, vedel by som sa kamarááátiť ... :psssst: :psssst: :psssst:
lepsie by bolo 196 ... alebo 206 ... alebo 216 ... :smt007 :smt007 :smt007 hmmm, ach, spomienky, na extremne vysoke zenske s extremne fajn postavou . :psssst: Kebyze mas kamosky, alebo zname co maju cez dva metre a su stihle, akoze fakt extrem vyska, kludne ma zoznam , to myslim vazne. :)

a citame, citame....

aby potom nenabral fobiu z postelovych radovanok, ked bude s nejakou o ktoru by nikto ani bicykel neoprel, ...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tiez si myslim, ze to zenies do extremu..keby napisal ze ma 155cm a 125kg tak ok, tam nevies ci si dnu alebo nie ale taky pomer je uplne v pohode
Filip87
Medium Star
Medium Star

Aký pomer? Čo som napísal ja?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ano
Filip87
Medium Star
Medium Star

Tak neviem si to predstaviť, nech napíše zakladateľ témy ako to vlastne je.
qwerty-xyz

165/75 ... ?

ci ktory pomer? ja pisem o hrochoch vseobecne, lebo pomer sa nevedel, len myslel. :) Ako mne je to v prdeli. Len aby nebol nakoniec pomer 165/110 ... :lol:
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

To vôbec nie je hrozné. Moja ex mala cca 172 cm a 70 kg, nemám rád vychrtliny, radšej trochu krv a mlieko. Ale zas nebola žiadny hrošík, lebo mala dosť kíl rozložených vpredu hore. :D Každopádne neni to žiadny pomer, pri ktorom by si mal "zablúdiť" niekde.
qwerty-xyz

este nic nebolo, :D zeby si nepomylil vstupny port s vystupnym .... co ty vies, stress, obmedzeny prisun kyslika, tma, ...

a pomer 198/75 je original :wink: a vpredu hore bolo velmi spravne rozlozene. :smt007
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mrkva76 »

Z toho obrázka to je také že asi 3. zľava by sedelo na ňu.

Akože podľa mňa to neni také zlé ale obávam sa že by neskôr chcela aj niečo ako vzťah síce to som jej povedal že do takého ma moc nie je ale vyzerá to že to nechápe.

Keď fakt je niekto kto sa o mňa zaujíma tak z mojej strany to nie je také ako by som si predstavoval.
Filip87
Medium Star
Medium Star

Ja ti neviem Karle, musíš sa rozhodnúť sám. :)
Mrkva76
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mrkva76 »

Dám vám vedieť. Pôjdem s ňou von v najbližších dňoch.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Mrkva76 napísal:Keď fakt je niekto kto sa o mňa zaujíma tak z mojej strany to nie je také ako by som si predstavoval.
Deal with it, zivot je taky.

Anyway, ja si myslim, ze ta jej postava nie je neriesitelna. Osobne poznam viac zien, co zhodili pomerne znacnu cast vahy a teraz maju postavu jak vino. Stacilo by jej 10 dole a super, nepotrebuje 30-40. Ale to musi mat sama zaujem nieco so sebou spravit.

Pokial ma peknu aspon tvar a nie je uplne vymleta jak mlynske kolo, tak by som to asi riskol.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

pokial je ako 3 z lava tak je to uplne v pohodicke. budes rad, ze je kolik v zahradke a nie riesit ci je modelka pre Victoriu
qwerty-xyz

tak tak. ... :smt059
Napísať odpoveď