alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
Ako casto sa to resetuje? Mas ho aktualizovany na uplne poslednu veriziu? Ak je to par krat za den, tka by som sa to snazil natocit dako na video a to im poslal s telefonom 
Na tu aktualizaciu som uplne zabudol. Nahodim tam win 10 a uvidime.
Par krat za den to nebolo... skor par krat za mesiac po spusteni fotaku alebo pri odomknuti
Par krat za den to nebolo... skor par krat za mesiac po spusteni fotaku alebo pri odomknuti
-
Soviet
Darca
Vyskusaj aktualizovat. Ja som mal Lumia 532 kym som ju neutopil a s Win10 bezala paradne..Len ak mas nejake speci aplikacie, tak radsej pozri ci maju podporu Win10.
Budes k tomu potrebovat ovsem jednu appku: http://www.windowscentral.com/how-you-c ... bile-maybe
Budes k tomu potrebovat ovsem jednu appku: http://www.windowscentral.com/how-you-c ... bile-maybe
Vcera rano som objednaval z alzy a vecer mi dosiel mail, ze objednavka bola expedovana a predpokladany datum dodania je 23.11., cize dnes. Uz vcera sa mi zdalo cudne, ze cislo balika, ktore mi pridelili sa neda sledovat, jednoducho ked kliknem na odkaz sledovania zasielky mi vypise na stranke sps "Požadované údaje nenájdené". Dokonca som nedostal ani mail od sps, ze mi budu dorucovat balik. Teraz je uz poobede a balik nikde, link na sledovanie zasielky este stale nefunguje. Písal som aj mail do alzy, no zatial bez odpovede. Stalo sa vam uz taketo?
Stalo, ale pri Hej.sk (alebo Mall.sk), balik prisiel asi po tyzdni, lebo to nebolo ani odoslane. Ale moze to byt kludne len daka chyba a pride ti rano, v takom pripade by ti mal teraz vecer prist mail od SPS.
Toto ma teraz dost nasralo, naschval som objednal este vcera rano, aby to doslo dnes, lebo zajtra uz cestujem prec a nebudem moct prevziat balik... Maximalne ked poslu mail, ako som spokojny, dostanu dost negativne hodnotenie. Naschval som od nich objednaval aj ked cena za produkt bola aj o dobrych 20€ drahsia, lebo som si myslel, ze tovar dodaju vcas. Diky teda za odpoved.
Alza nestiha. Ja som objednal v piatok vecer, s tym ze dodanie bude v nedelu a samozrejme nic neprislo. Po urgenciach v pondelok utorok ze kde to je, mi bolo povedane prepravca nestiha a dorucia to az vo stvrtok. Ironia je ze v tovar co som objednal neskor v nedelu uz mam davno doma
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Aj to je mozne, blizia sa Vianoce a najma v minulom tyzdni mala Alza postovne zadarmo, takze zrejme posielali aj usb kluc a ine drobnosti v samotnom balicku.
Keď si v Alze objednám dve veci v jednej objednávke, môžem jednu z nich vrátiť? Lebo doteraz čo som vrátil,
vždy to bola len jedna vec.
Napríklad 10€ + 10€ + 1€ za doručenie, vrátia mi normálne tých 10€?
vždy to bola len jedna vec.
Napríklad 10€ + 10€ + 1€ za doručenie, vrátia mi normálne tých 10€?
A preco by nemali? Vratia.
Len som sa chcel uistiť, keď som to ešte nerobil. Ďakujem 
-
Arkaz
Addict
Pani vie niekto ci je mozne pri nakupe bez DPH pouzit zlavove kupony ? Vdaka
-
Dildogripak
Medium Professional
Dnešná super komunikácia s mierne pribrdzenou českou stranou...
A potom že buď k ľuďom milý. Ak by nebola protistrana retardovaná, mohol mi to napísať už do prvého mailu a mohol mi ušetriť trošku nervov 
Spoiler
ja napísal:Dobrý deň, je možnosť klávesnicu a myš z objednávky 163080102 vyhodiť a nahradiť ju Logitech Wireless Combo 270? https://www.alza.sk/logitech-wireless-c ... 06.htm?o=1 Ďakujem
Alza napísal: Dobrý den,
děkujeme za Vaši zprávu.
Aktuálně pracujeme na co nejrychlejším doručení Vaší objednávky. Konkrétní termín Vám potvrdíme emailem, jakmile dojde k předání zásilky do přepravy. Prosíme, vyčkejte na tuto zprávu a následné kontaktování ze strany přepravní společnosti. Máte-li zvoleno doručení na naši pobočku nebo do AlzaBoxu, dáme Vám SMS zprávou vědět ihned, jakmile bude pro Vás zboží nachystané k vyzvednutí.
ja napísal:Dobrý deň,
moju požiadavku ste predpokladám ani nečítali.
Potrebujem v objednávke: 163080102
zmeniť myšku a klávesnicu (to čo je v objednávke chcem zrušiť) a doplniť tam toto: https://www.alza.sk/logitech-wireless-c ... 06.htm?o=1
Budem veľmi rád, ak to dokážeme urobiť takto emailom a nebudem musieť objednávku rušiť a vytvárať novú...
Ďakujem
S pozdravom
Alza napísal:Dobrý den,
omlouvám se za způsobené komplikace.
Na základě prověření Vaší objednávky už vidím, že objednávka je předána na expedici.
V případě jakýchkoliv dalších přání či dotazů nás neváhejte kontaktovat.
ja napísal:Dobry den. Ja neviem ci sa nechapeme.....
Potrebujem urobit zmeny v tejto objednavke. Uz som vam naznacil ake, poprosim vas teda o uskutocnenie tychto zmien. Tovar ide na alza predajnu, takze podla mna je to stale realizovatelne
Alza napísal:Dobrý den,
dobrý bohužel objednávku již není možné editovat z důvodu, že je předána na expedici.
ja napísal:Dobrý den,
jediná možnost je objednat si ještě zboží o které máte zájem a ve chvíli kdy půjdete pro obě objednávky jim na prodejně oznámit, že chcete odstoupit od kupní smlouvy a klávesnici a myš jim vrátit.
Alza napísal:Konecne sme sa k tomu dopracovali.
Dakujem
-
guess.whoo
Redeemer
podla mna uz po ich druhej sprave bolo vsetko jasne
-
Dildogripak
Medium Professional
Nebolo, pretože môj dopyt nebol uspokojený... To že sa to nedá je fakt, ktorý som chápal. Len som požadoval od neho nejaké riešenie ktoré mi mal on ako operátor navrhnúť sám. Nie aby som ho k tomu ja ako zákazník musel dokopať...
A to je presne ten moment, kedy je lepsie sa opytat tu ako priamo v alze.
Komunikacia s nimi je povacsine uplne absurdna.
Komunikacia s nimi je povacsine uplne absurdna.
-
xH4wK
Ale ta objednavka uz bola proste odoslana na expediciu a potom uz nevedia menit veci v nej.. nechapes ?Dildogripak napísal:Nebolo, pretože môj dopyt nebol uspokojený... To že sa to nedá je fakt, ktorý som chápal. Len som požadoval od neho nejaké riešenie ktoré mi mal on ako operátor navrhnúť sám. Nie aby som ho k tomu ja ako zákazník musel dokopať...
-
Dildogripak
Medium Professional
Aspoň je čím prispievať do tejto témy 
// chápem, že už sa to nedá meniť, ale on ako support mi mal dať alternatívne riešenie.
// chápem, že už sa to nedá meniť, ale on ako support mi mal dať alternatívne riešenie.
-
guess.whoo
Redeemer
a co si chcel holuba domov, ktory by ti doniesol co si chcel a zobral do centraly to, co si nechcel?
nehnevaj sa, ale riesenie tvojho "problemu" bolo ozaj jednoduche a mohol si na to prist aj sam.