Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
pozrel som si taku vacsiu starinku Tora! Tora! Tora! o utoku japoncov (a co tomu predchadzalo) na pearl harbor. Napriek veku filmu by som povedal, ze to bolo daleko lepsie nez Bayov Pearl Harbor a aj triky boli paradne, skutocne vybuchy su daleko lepsie nez CGI. Skoda len, ze take filmy uz nikdy nevzniknu.
Odporucam 8/10
Odporucam 8/10
Doctor Strange - pre mňa jedna z najhorších marveloviek, "kúzelné" bitky ma príliš nezaujali, Cumberbatch mi príliš sympatický nie je, v zápletke bol kopec trhlín a vznikol z toho pre mňa dosť veľký chaos, z ktorého som bol dosť sklamaný... Úprimne by som bol radšej, ak by sa Strange nepripájal k Avengerom, bude z toho dosť veľký bordel podľa mňa. Celkovo tomu dávam 4/10.
Citizenfour. Dlho som tento film odkladal, ale robil som chybu.
Kratke nahliadnutie pod rusku spionaze a odpocuvania zo strany NSA.
Mocne momenty, mocne spracovanie.
9,8/10
Kratke nahliadnutie pod rusku spionaze a odpocuvania zo strany NSA.
Mocne momenty, mocne spracovanie.
9,8/10
Finding Dory - bol to OK film, ale o dost slabsie ako Hlada sa Nemo. Toto mi skor pripadalo ako Madagaskar. Nemo mal atmosferu, bolo to aj celkom realisticke, a hlavne tam bola adventura, zapamatatelne momenty (priekopa, zraloky, sardinky, koritnacky, meduzi atd.), zaujimave postavy. Tuto prisli za chvilku na miesto, vsetko im islo OK a okrem tej velkej chobotnice ziadne nebezpecenstvo. Skacu po fontanach, zo slanej vody do sladkej. Chobotnica jazdi na aute a bum koniec. Dobry film, ale nic extra oproti predoslej casti.
Good kids - teen komedia, celkom ok, nic extra 6/10
The Whole Truth - thriller odohravajuci sa na sude. Trochu predvydatelne.
Good kids - teen komedia, celkom ok, nic extra 6/10
The Whole Truth - thriller odohravajuci sa na sude. Trochu predvydatelne.
-
p4ra
Redeemer
Vcera som si pozrel Imperium. Napad velmi dobry a udajne je to aj podla skutocnej udalost, tak som si od toho sluboval vela. Film v konecnom dosledku by ani nebol zly, ale mal som strasny problem uverit Danielovi jeho postavu. Nie som z tych ludi, ktori si nejakeho herca/herecku zadefinuju do jednej polohy, ci postavy, a potom maju problem si ho pozriet kdekolvek, ale proste v tomto mu to nesedelo. Jeho vyska a vseobecne proporcie vo mne nevyvolavali respekt (aj ked voci nacistom ziadny nemam), ako postava, aj ked napr. bravurne zvladol diskusiu v arabcine. Ale vedel by som si tam predstavit ineho herca.
CSFD: 3*
IMDb: 6.0
CSFD: 3*
IMDb: 6.0
-
zelovoc
Darca
pozrel som Dark Skies (2013), celkom solidny ufo horror, ziadna roztrasena kamera a podobne. Pre mna solidnych 6,5/10. Horory moc nepozeram, bo sa ich bojim, ale toto bolo fajne.
The Big short o financnej krize, moji oblubeny herci, dobre spracovanie, zaujimave a aj zabavne. Pre mna film roka 9/10
The Big short o financnej krize, moji oblubeny herci, dobre spracovanie, zaujimave a aj zabavne. Pre mna film roka 9/10
učtovnik 6/10 taka tuctova americka pikacovina, ale dalo sa to pozreť....
-
mumbojumbo
Light Expert
Suicide squad. Tom Hardy vedel co robi ked vycuval z tohto projektu. Vacsina pocitacovych hier ma lepsi alebo aspon podobny pribeh (dostanme sa z bodu A do bodu B, podristame a nakonci zachranime svet). Kvoli Margo Robiie sa to neoplati pozerat aj ked to zahrala skvelo. Spolu z Jokerom dostala malo priestoru (na nich dvoch to mali vybudovat). Ostatne postavy nestoja ani za zmienku. 5 z 10.
-
mirak2
Hardcore addict
Cooltura http://www.csfd.cz/film/344179-cooltura/prehled/
dokument o sucasnej slovenskej "kulture". vysoko odporucam, kvalitne stravena hodinka
dokument o sucasnej slovenskej "kulture". vysoko odporucam, kvalitne stravena hodinka
uz sa da Cooltura zohnat niekde, ci stale sa to da vidiet iba na oficialnom premietani?
-
mirak2
Hardcore addict
nasiel som na torrentoch.
-
MP4-27
Guru wannabe
Doctor Strange - What's this, my mantra? ...no, it's the wi-fi password. We're not savages.
9/10 Marvel!!! Treba vidiet jedine v IMAXe a dopredu lutujem ludi co si to budu kukat doma na trapnom LCDcku
Arrival je náročný film pre obyčajného popcornoveho diváka...film Kontakt pre mňa stále top sci-fi 8/10
Arrival je náročný film pre obyčajného popcornoveho diváka...film Kontakt pre mňa stále top sci-fi 8/10
-
twardykamen
Medium Professional
Hacksaw Ridge - vojnova kino akcia o chlapikovi co narukuje, ale nechce vziat zbran do ruky.Trosku prestrelena minutaz so zbytocnymi a obcas hlupymi pasazami.Celkovo ale velmi dobre zvladnuty film. Na rozdiel od vacsiny mi, ale akcne bojove sceny vadili -technicky sice velmi dobre a zvacsa bez CGI, ale tazko uveritelne. 7,5/10
-
Solo_Kamen
King
Sausage Party(Buchty a klobásy): velmi ostrá komédia o potravinách, ktoré sa dozvedia hroznú pravdu o osude, ktorý ich čaká. 7/10 
-
zelovoc
Darca
Arrival, velmi dobry film s velmi zaujimavou myslienkou. zanechal vo mne hlboky dojem, rezonuje vo mne stale, najme s tym co vsetko sa dnes deje vo svete. Tvari sa to ako sci-fi, ale ani neviem kam by som to zanrovo zaradil.
hodnotit ho nebudem, lebo neviem,
je mozne, ze sa pri nom budete nudit, lebo ma to pomaly spad, ale nie uplne pomaly, zvuky a hudba su vyborne. nechce sa mi verit, ze to prislo z Holywoodu. treba vidiet a zamysliet sa nad tym.
hodnotit ho nebudem, lebo neviem,
je mozne, ze sa pri nom budete nudit, lebo ma to pomaly spad, ale nie uplne pomaly, zvuky a hudba su vyborne. nechce sa mi verit, ze to prislo z Holywoodu. treba vidiet a zamysliet sa nad tym.
Chýbalo tomu veľmi veľa, vôbec to nebolo ani trocha strašidelné. Jediné pozitívum bolo za istú originalitu.Yos napísal:Lights Out - Celkom solidny horor s dobrym napadom, klasickymi lakackami, peknou hereckou. No aj tak mi tam nieco este chybalo. 7/10
3/10
-
p4ra
Redeemer
V piatok som si bol pozriet The Accountant. Nevedel som presne, ze co od toho mam cakat, tak som nesiel az s takymi velkymi ocakavaniami, aj ked z traileru som vedel, ze to musim vidiet. Ben Affleck je jeden z mojich najoblubenejsich hercov a reziserov, tak som bol zvedavy, ze ako to dopadne. A za mna vyborne. Super scenar, dobri herci a celkova story. Urcite odporucam pozriet.
IMDb:: 9.0
CSFD: 5*
IMDb:: 9.0
CSFD: 5*
cez vikend Er ist wieder da, celkom zaujimave, komedia s "jemnym" politickym podtextom 
-
awtt
Medium Professional
Arrival 5*
-
p4ra
Redeemer
Do Nemecka konecne dorazil Deepwater Horizon, tak som si to bol vcera pozriet. Nemal som ziadne ocakavania, o to spokojnejsi som z kina isiel domov. Postavy boli maximalne uveritelne. Spracovanie dokonale, vratane efektov. Velmi emotivny koniec (aj ked pre niekoho mozno klise, podla mna to tam sedelo). Definitivne odporucam. No a zaverecne fakticke titulky cloveka naseru riadne.
CSFD: 4*
IMDb: 8.0
CSFD: 4*
IMDb: 8.0