Zubár
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zubár
Viete niekto poradit dobru dentalnu hygienu v Bratislave?
Moja hygienicka sla na matersku.
Moja hygienicka sla na matersku.
-
Sarger
Guru wannabe
Bol niekto v Ba na CBCT zuba (3D)? Zúbar mi odporúčil pred extrakciou zuba múdrosti toto absolvovať, lebo si potrebuje byť istý jedno vecou.
Zatiaľ som našiel len Smile clinic (implantclinic) odkiaľ mi odpísali, že daný 3D rontgen zuba ma vyjde na 99€!
Absolvoval niekto už danú procedúru, prípadne kde a za koľko. Ďakujem
Zatiaľ som našiel len Smile clinic (implantclinic) odkiaľ mi odpísali, že daný 3D rontgen zuba ma vyjde na 99€!
Absolvoval niekto už danú procedúru, prípadne kde a za koľko. Ďakujem
-
hojko
Site Admin
3D RTG je podla mna panoramaticky snimok zubov, ja som naposledy za to platil vari 7,50 eur. Je to taka sranda ku ktorej sa postavis, podopru ti bradu, pritlacia na celou, nahodis americky usmev, za pol minuty prejde okolo teba ten RTG, za 5 minut mas vytlaceny snimok na atramentovej tlaciarni na fotopapieri vo formate A5. Alebo v BA maju daku spickovu technologiu ked to stoji 99 eur???
Edit: Ako tak googlim, tak to vyzera byt nieco podobne, ale asi to ponuka este trosku naviac. Inak co som pogooglil ceny, tak 25 eur, 30 eur, 800 CZK..., cize 99 eur nebude bezna cena.
Edit: Ako tak googlim, tak to vyzera byt nieco podobne, ale asi to ponuka este trosku naviac. Inak co som pogooglil ceny, tak 25 eur, 30 eur, 800 CZK..., cize 99 eur nebude bezna cena.
-
Andi_Cibula
Addict
To nejde z poistky ?
Inak v pondelok sa chystám na žiadanku mojho trhača sem: http://www.diobe.cz/cenik
"3D CT (dle rozsahu) 500 - 1200 Kč"
Inak v pondelok sa chystám na žiadanku mojho trhača sem: http://www.diobe.cz/cenik
"3D CT (dle rozsahu) 500 - 1200 Kč"
-
Andi_Cibula
Addict
Čo sa týka mäsiariny osmičiek, tak v CZ ide skoro všetko z poistky.
Mám taký bizarný problém
Chcem meniť zubára, a už tri týždne sa pokúšam o skontaktovanie so svojím terajším aby ma odhlásil, bezúspešne. Nechodí do práce, vraj má problémy s alkoholom.
Čo robiť v takomto prípade? Je nejaká iná možnosť ako sa odhlásiť a zmeniť zubára (napr. priamo cez poisťovňu?)? Stretol sa niekto s takýmto problémom?
V piatok mám termín u novej zubárky, a je viac než jasné že klasickou cestou to dovtedy nevybavím.
Chcem meniť zubára, a už tri týždne sa pokúšam o skontaktovanie so svojím terajším aby ma odhlásil, bezúspešne. Nechodí do práce, vraj má problémy s alkoholom.
Čo robiť v takomto prípade? Je nejaká iná možnosť ako sa odhlásiť a zmeniť zubára (napr. priamo cez poisťovňu?)? Stretol sa niekto s takýmto problémom?
V piatok mám termín u novej zubárky, a je viac než jasné že klasickou cestou to dovtedy nevybavím.
-
harrison314
Hardcore addict
U stareho zubara nemusis vybavovat nic, tvoja nova zubarka si ma vyziadat od tvojho stareho zdravotnu kartu.
Takze, by si nemal nic riesit.
-
Andi_Cibula
Addict
Zubárka mi povedala že si zdravotnú kartu mám priniesť, a že ak ma neodhlási starý zubár tak budem v systéme (zdravotná poist.) vedený dvakrát.harrison314 napísal:U stareho zubara nemusis vybavovat nic, tvoja nova zubarka si ma vyziadat od tvojho stareho zdravotnu kartu.
Moze to zalozit novu zubnu kartu predsa. Ak novy lekar nie je zmluvny s poistovnou, tak tam problem neni, ci kvoli tomu euru mesacne ta radaej nevezme? Vsak ak si ides hradit u sukromneho lekara plne sumy za zakroky, tak nech ta zubarka nevymysla.
Skus kontaktovat Urad pre dohlad nad zdravotnou starostlivostou, pobocku v tvojej blizskosti - http://www.udzs-sk.sk/pobocky
chcem sa spytat, potreboval by som ist k zubarovi, pobolieva ma zub a mam pocit ze sa trochu aj kyve, chcel by som ho dat von, ako to dnes funguje u zubarov? mozem si priplatit za celkovu anestezu? lebo ma velmi nelaka aby mi to vytrhaval bez umrtvenia, mam z toho dost strach..