Falosny pocit "beznadeje" a pokazena sanca

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
joseph23
Novice
Novice

Falosny pocit "beznadeje" a pokazena sanca

Príspevok od používateľa joseph23 »

Ako by som zacal? Pred par dnami sa mi prihodila neprijemna situacia, ktora ma prinutila zas sa zamyslat nad vecou na ktoru som isty cas nemyslel a bol som rad ze si mozem zit svoje bez toho aby ma to znova "sralo".

V skratke. Bol som pracovne v Cechach, ked som sa vracal domov (do ZA) vlakom (RJ)... Bolo rano, okolo osmej a ja som siel na vlak domov, pri nastupovani som si vsimol ze v dvojke (kde som mal rezerve) sedela mila ceska slecna, ked zbadala ze sa chystam sadnut si vedla k nej, ochotne sa postavila, usmiala sa, pozdravila sa a odvetila ked som podakoval (este sa mi nestalo zeby som videl tak zlatu spolucestujucu/spolucestujuceho vo vlaku, vzdy to boli odmerane pohlady). Odhliadnuc od toho ako vyzerala (presne moj typ - aj co sa tyka tvare aj co sa tyka stylu obliekania) som uz bol mentalne "vytrety". Pocas dlhsej jazdy som si vzdy paralelne vsimal ako sem tam pozera co robim, obzrel som sa ja, stretli sa pohlady usmiali sme sa (ale stale ziadna rec). Neskor som si vybral knihu, paralelne som vnimal ako pozera co citam, to iste bolo pri pozerani filmu (no stale som sa neozval a mal som z toho aka je uzasna (vzhladovo) blok). Neskor sla na WC, pri vracani sa opät hodila mily usmev .. preslo par minut, vlak prichadzal k poslednej zastavke v Cesku a dievca sa zacalo zbierat, pri obliekani sa sme sa na seba pozerali, usmiala sa, povedala "no tak tedy naschle" a vystupila. Sekundu po tom ako sa vlak pohol som si uvedomil a "prebudil sa" co som vlastne spravil a ako som to posral, zvysny cas cesty domov som s opretou hlavou o okno v hlave nariekal aky som idiot, detto dalsich 5 dni po incidente.

Malokedy sa mi stane ze mi z uplne neznamej zeny doslova "prepne". Ved normalny clovek si povie, ako moze niekomu psychicky hrabat par dni po incidente z cloveka ktoreho vlastne ani nepozna - jasne posral som to, posral som sa, ale klasicky by som si priznal chybu a povedal si ze sa z toho poucim a urcite by som sa tym doslova netrapil dalsie dni. No toto bola situacia kedy ma dievca specificky vyzor - uplne trefa do cierneho vramci mojho vkusu, vtedy mi dokaze doslovne prepnut, racionalita sa mi z hlavy vytrati a ja si zacnem domyslat/vymyslat rozne nerealne scenare. Po prichode domov ma prepadla depka ako som posral zivotnu sancu, v hlave som mal uz pribeh co by bolo keby som sa s nou spoznal - jasne, kto vie co by bolo keby, mozno by sme casom boli kamarati alebo neviem co ... ale mne v hlave zacali metat myslienky ze aky skvely vztah by to uz bol, ze to je dievca ktore som hladal a podobne blbosti. Proste vymyslena realita ktoru som si zacal spajat s clovekom ktoreho si uz ani poriadne nepamatam. Momentalne som na tom tak ze davam tomu este par dni pokial sa mi to vytrati z hlavy a prestanom na to intenzivne mysiet a dostanem sa k stavu "nevadi, stalo sa .. nabuduce to uz nespravim". Aj ked vzdy ked si na to spomeniem sa capnem po hlave kvoli tomu, ako som posral danu prilezitost.

Co sa tyka celkovej situacie ako nadpis hovori "falosny pocit beznadeje" ... nejdem tu do detailov rozoberat svoju povahu/psychologicky profil (ani nechcem). Popisal by som to tak ze do teraz som este nemal vazny vztah, bolo len zopar romanikov, vzdy som ale na vztah mal trosku odlisny nazor ako ho mali rovesnici pocas strednej skoly/ale aj kolegovia v praci a spoluziaci na vyske (externista - 2.). Nikdy ma nelakalo mat ani pocas strednej pseudovztahy ktore stali a padali na tom "mozem sa pochvalit okoliu ze mam frajerku". Pocas strednej som nad vztahom nejak extra neuvazoval, alebo teda nejak ma to netrapilo, riesil som si svoje veci a nechybalo mi to. No s pribudajucim vekom clovek aj trosku dozrie (aj ked nie kazdy) a nejak to na mna prislo, pocit zeby nebolo odveci mat partnerku - ale normalny vztah, s rozumnym dievcatom, ktore je intelektualne na nejakej urovni (nechcem aby to vyznievalo povysenecky), je vzdelana (ma relevantne plany do buducna) a nad vztahom sa zamysla aj perspektivne do buducnosti, nie len ako jednohubku. A vzdy ked sa zamyslim/rozhliadim po okoli, prepadne ma pocit/strach ze si taku nenajdem. Skoro kazde dievca v mojom okoli pocas strednej/ale aj na vyske/( v praci ich vela nemame) boli ... ako by som slusne povedal .. dievcata bez nejakych hodnot, vizii... Dost ma irituje ked si uvedomim ze vela dievcat vo veku 20 este ani sami nevedia co vlastne v buducnosti chcu (aku pracu, aky vztah) a ich zivot sa toci okolo kurvenia sa, chlastania ... V minulosti/aj dnes to vzdy byvalo tak ze ked sa na mna zacala nejaka lepit (aj ked bola pekna, ale akonahle som videl ze fajci, alebo ze ma pomerne primitivny slovnik, cudne sa vyjadruje) dostal som v hlave blok - ze s tou nic blizsie nechcem a udrzoval som to v rovine cisto ako znamost a vzdy som akukolvek moznost o nadviazanie blizsieho vztahu "zadusil", taktiez trapne pokusy znamych o "zoznamenie" ma s nejakou ich kamaratkou s ktorou si mysleli ze budem par - taktiez dead wrong.... Aby to tak nezneielo, nechcem nic extra (aspon si to nemyslim) ... pytam sa, je take narocne narazit/spoznat dievca ktore je rozumne, vnima vztah ako perspektivu do buducnosti, ma urcity profesny plan do buducnosti - inteligentne nezavisle dievca? Dievca ktore by na mna nepozeralo s cudnym pocitom keby jej poviem ze moje zaujmy pocas strednej/ale aj vysky neboli len mat vsetko v P, chodit na party ... ale zaujimal som sa dajme tomu o ekonomiu, (myslim ze je kazdemu z nas jasne ako to na vela VS/SS u nas chodi - "vyska zdarma? tak to aby som si siel predlzit studentsky zivot"). Vo svojom okoli poznam zopar dobrych kamaratov ktori maju vztah podla mojich predstav - s inteligentnou zenou, maju perspektivu do buducnosti, je vzdelana/prave studuje, je rozumna, vie sa vyjadrovat na urovni, proste ma urcitu intelektualnu uroven. Nikdy som nechcel ludi hodnotit podla vzdelania, ale je proste fakt ze ked je dievca z dediny a strednu skolu ma nejaku podradnu obchodnu akademiu - ze sa to odrazi na jej spravani/sposoboch a vidno to aj keby sa velmi snazila zo dna na den taka nebyt. Na VS mam momentalne spoluziacku ktora vyhovuje mojim kriteriam (zial dlhorocne zadana), zmaturovala na gympli, teraz sa pocas studia snazi a mimo skoly sa vzdelava v oblasti ktora ju realne zaujima - a ked ju mam porovnat so spoluziackou ktora je z vidieka, navstevovala obchodku/hotelku na dedine .. tak je to na zaplakanie - nie len co sa tyka striktne skolskych vedomosti, to by ma az tak nesralo, ale ten prirodzeny intelekt, vyjadrovanie sa, vseobecny rozhlad,... Niekedy mam taky pocit ze nasa generacia "milenialov" strasne hlupne, nema ziadne hodnoty, chce vsetko za nic..

Na zaver by som to rad zhrnul - cim dalej tym viac mam proste obavu ze nenarazim na dievca ktore bude inteligentne, rozhladene, rozumne, (samozrejme aj vyzorovo aby ako tak splnala aspon trosku moj vkus, ale myslim ze vyzor dokaze zohravat sekundarlnu rolu ak dievca splna to pred tym spomenute). Neviem, asi je to tym ze som na taku nenarazil, alebo ak aj hej (par krat) tak bola zadana, zila daleko odomna...

Ak sa nasiel niekto taky, ktoremu sa to chcelo docitat tak budem rad za nejake vase postrehy :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Falosny pocit "beznadeje" a pokazena sanca

Príspevok od používateľa guess.whoo »

shit chcel som to docitat ale neslo to :D aka zivotna sanca prosim ta? takych bab este v zivote nastretas xy

daj sa dokopy
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Co by riesila daka zena z Ceska, mozno studentka, mozno zadana? To, ze pozerala co robis vo vlaku, to je uplne bezne. Tiez som pri cestovani vlakom v minulosti pohladom preskenoval vsetko, od spinavych vlakoch, cez cestujucich az po och desiaty. Ked niekto vedla mna vytiahol noviny, parada, idem aj ja citat. Co ma naralo bolo, ze som nemal docitane a spolusediaci vedla uz otocil stranu. Ale co som mu mal povedat, ze nech pocka, ze nemam docitane? Tym som chcel vlastne povedat, ze tiez som sledoval ludi, pozeral co citaju, pozeral si ich oblecenie a tym som zabijal cas vo vlaku. Niekto sa tvari prirodzene, s lahkym usmevom, pri vymene pohladov sa pousmeje. Pre ineho je prirodzenost uhnut pohladom, tvarit sa kyslo a znechutene.

Podla mna bola ta zena len mila a prijemna, ktora rozdavala usmevy vsade okolo, nic viac a nic menej. Nedavala ti ziadnu sancu, ziadnu nadej, nic. Nemas co lutovat, nic si nezahodil ani nespalil. Mozno si sa s nou mal dat do reci, ale to mohlo po troch minutach skoncit tym, ze ma priatela. Potom by si sa na co stazoval?

Je jedna z mnohych, takych este bude. Nemas dovod sa trapit. Pokial ide o teba sameho, vztahy a podobne, ty musis vediet co chces, preco si nemal vazny vztah a ci to teraz na teba neposobi zbytocne depresivne.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Prečítal som si to skoro celé, no ako som sa dostal k tvojmu zaškatuľkovaniu "dievča z dediny", tak som prestal. Prajem veľa šťastia, snáď raz nájdeš ženu podľa svojich snov a možno budete aj skutočne šťastní, nielen rozumovo, ale aj po citovej stránke...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak ty to budes mat tazke chlape. Miesto vyskusania a dania sance u dievcata ju zaskatulkujes a porovnavas donekonecna s inymi, ktore si tiez vedla seba nemal na vztah. Dievca z dediny ma povacsine omnoho lepsie nastavene realne hodnoty ako daka inteligentna panicka z mesta co bude akurat tak si mysliet, ze je vzdy velmi nad vecou a teba mat na haku.
Hladas pre seba tu pravu ktora neexistuje, lebo na kazdej nieco najdes co by mohlo byt este inak. Pritom okolo teba je neskutocne vela super dievcat. Len si moc zahladeny do seba a toho co ty chces ;) Ziadne dievca ta nebude chciet od prveho dna ako si to ty predstavujes. Celu tu naklonost a otvorenost si treba vybudovat.
Kazdy clovek je iny medzi ludmi a vo vztahu.

Ale tak hladaj a hladaj a hladaj a utapaj sa v tom ako su vsetky dievcata mimo teba a pritom problem si ty sam so svojim pohladom na vec. Najkrajsie natom, ze miesto vyskusania (co si myslis, ze by bola strata casu bo dievca nesplna vsetky kriteria), stracas cas hladanim toho co si uz mozno mohol mat vedla seba.

btw: Sede mysky z dediny su top :P
joseph23
Novice
Novice

energy00 napísal:Prečítal som si to skoro celé, no ako som sa dostal k tvojmu zaškatuľkovaniu "dievča z dediny", tak som prestal. Prajem veľa šťastia, snáď raz nájdeš ženu podľa svojich snov a možno budete aj skutočne šťastní, nielen rozumovo, ale aj po citovej stránke...
Presne takto som nechcel aby to "vyznelo". Opisoval som svoj pripad, ten je ale taky ze vacsina dievcat ktore poznam a su z vidieka su zial take ake som popisal. Urcite som tym nechcel povedat ze ked je clovek z mesta je nieco viac. Jednoducho som si vsimol ze pri spoluziackach ci uz zo strednej alebo teraz z vysky, maju urcite podobne vlastnosti - ale zdoraznujem je to len vec mojho pripadu. Rovnako ako ked sa da odpozorovat rozdiel medzi dievcatom ktore prechadzalo s odretymi usami nejaku primitivnu SOU a dievcatom ktore napriklad bolo na gymnaziu. To iste je mozne odpozorovat aj v pripade ked je clovek z nejakej odlahlej dediny kde ho/ju rodicia vychovavaju v konzervativnom duchu.

Soviet napísal:Tak ty to budes mat tazke chlape. Miesto vyskusania a dania sance u dievcata ju zaskatulkujes a porovnavas donekonecna s inymi, ktore si tiez vedla seba nemal na vztah. Dievca z dediny ma povacsine omnoho lepsie nastavene realne hodnoty ako daka inteligentna panicka z mesta co bude akurat tak si mysliet, ze je vzdy velmi nad vecou a teba mat na haku.
Hladas pre seba tu pravu ktora neexistuje, lebo na kazdej nieco najdes co by mohlo byt este inak. Pritom okolo teba je neskutocne vela super dievcat. Len si moc zahladeny do seba a toho co ty chces ;) Ziadne dievca ta nebude chciet od prveho dna ako si to ty predstavujes. Celu tu naklonost a otvorenost si treba vybudovat.
Kazdy clovek je iny medzi ludmi a vo vztahu.

Ale tak hladaj a hladaj a hladaj a utapaj sa v tom ako su vsetky dievcata mimo teba a pritom problem si ty sam so svojim pohladom na vec. Najkrajsie natom, ze miesto vyskusania (co si myslis, ze by bola strata casu bo dievca nesplna vsetky kriteria), stracas cas hladanim toho co si uz mozno mohol mat vedla seba.

btw: Sede mysky z dediny su top :P
Prave som si uvedomil ze som sa zle vyjadril, nechcel som aby to tak vyznelo. No asi to tak aj bude, uz mi presne to hovorilo dost ludi. Ono ale su urcite kriteria ktore proste neviem "prehliadnut". Ak raz dievca svoj volny cas rado travi pitim/fajcenim a sama ani nevie preco je na skole/co vlastne chce robit .. z takeho dievcata tazko clovek vyjde a "pretransformuje" ju. To povazujem za taky nutny zaklad.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Nemáte pocit, že toto je dospelý mrkva? :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

joseph, tú situáciu vo vlaku si strašne posral, tak snáď sa z toho poučíš do budúcna... Teraz si môžeš akurát tak búchať hlavu do steny.

Anyway, ja tiež zvyčajne nemávam záujem o baby, ktoré nemajú žiadny životný cieľ a ich jediný zmysel života je chodiť do roboty a potom sa cez víkendy ožierať na párty. Jednu takúto skúsenosť s podobnou babou mám. Robila ako čašníčka, vyštudovanú mala nejakú učňovku, mala o mňa záujem, ale nevydržal by som s ňou. Jej názory boli vo veľa veciach dosť konzervatívne a nepochopiteľne zásadové. Keď som sa jej snažil dohovoriť, nech prestane aspoň fajčiť, pretože na to míňa štvrtinu svojej výplaty a zdravie som už ani nespomínal, tak ma odbila tým, že jej to pomáha proti stresu a rovnako tak aj pravidelné párty, na ktorých si ľúbila vypiť. Takýto človek si proste povedať nedá, takže som to nakoniec vzdal a našiel si seberovnú - babu, ktorá pracuje a študuje výšku, je inteligentná a ožralecké párty jej našťastie veľa nehovoria. Spoločenská je však dostatočne, preferuje skôr domáce posedenia pri víne a normálnej debate ako natriasanie sa v našich kluboch na najnovšie popové hity od Lady Gaga a Justina Biebera. (Thank God!)

Už len keď porovnám samotné debaty, ktoré som mával s týmito 2 typmi báb, tak je to ako nebe a dudy, jednoducho neporovnateľné.

Preto by som nad autorom témy ešte úplne nelámal palicu, ale mal by si uvedomiť, že ak bude potichu sedieť doma na stoličke alebo v kupé vlaku bez toho, aby prehovoril pol slova, tak si frajerku nenájde.
joseph23
Novice
Novice

Pilifo napísal:joseph, tú situáciu vo vlaku si strašne posral, tak snáď sa z toho poučíš do budúcna... Teraz si môžeš akurát tak búchať hlavu do steny.

Anyway, ja tiež zvyčajne nemávam záujem o baby, ktoré nemajú žiadny životný cieľ a ich jediný zmysel života je chodiť do roboty a potom sa cez víkendy ožierať na párty. Jednu takúto skúsenosť s podobnou babou mám. Robila ako čašníčka, vyštudovanú mala nejakú učňovku, mala o mňa záujem, ale nevydržal by som s ňou. Jej názory boli vo veľa veciach dosť konzervatívne a nepochopiteľne zásadové. Keď som sa jej snažil dohovoriť, nech prestane aspoň fajčiť, pretože na to míňa štvrtinu svojej výplaty a o zdraví som už ani nehovoril, tak ma odbila tým, že jej to pomáha proti stresu a rovnako tak aj pravidelné párty, na ktorých si ľúbila vypiť. Takýto človek si proste povedať nedá, takže som to nakoniec vzdal a našiel si seberovnú - babu, ktorá pracuje a študuje výšku, je inteligentná a ožralecké párty jej našťastie veľa nehovoria.

Už len keď porovnám samotné debaty, ktoré som mával s týmito 2 typmi báb, tak je to ako nebe a dudy, jednoducho neporovnateľné.

Preto by som nad autorom témy ešte nelámal palicu, ale mal by si uvedomiť, že ak bude potichu sedieť doma na stoličke alebo v kupé vlaku bez toho, aby prehovoril pol slova, tak si frajerku nenájde.
Myslim ze ty si presne do bodky pochopil co som mojim dlhym a nezrozumitelnym postom chcel povedat. Presne to bol moj point. Nechel som tym nikoho urazit, ani naznacovat ze clovek sa hodnoti striktne podla toho odkial je ... K tej situacii z vlaku ... ono rozmyslam ako to zformulovat tak aby to nevyznelo uplne mimo ... proste triedim dievcata vyzorom do 2 (teda 3 :D ) kategorii, ale podstata je - su pekne dievcata ktore "su len pekne" ale nijak extremne sa nad tym nepozastavujem zeby som mal v hlave uz sialene scenare ako v pripade z vlaku (moj instinkt mi vzdy potvrdil ze dievcata ktore som v hlave zaradil do tejto kategorie boli take ,ktore by mi nevyhovovali - pili, fajcili, ziadne vyssie ciele..) a potom druha kategoria, pekne dievcata - ale uz z tvare si tak nejak poviem ze je "zlata/mila" (ani neviem ako to presne charakterizovat) a zatial vzdy ked som spoznal dievca ktore som vedel zaradit do tejto kategorie, vzislo z toho ze to bola uplne super baba (skoro vzdy zadana, alebo to dopadlo tak ze odisla zit/studovat prec). A v situacii vo vlaku dievca vyzorovo zapadalo do tej druhej skupiny a tak som si nejak proste v hlave automaticky vytvoril scenar a preto ma to mrzi o to viac. Keby slo o hocake ine dievca, ktore by vyzorovo nezapadalo do tejto mojej "doktriny" pravdepodobne by som si to vycital max. tak 5 min po incidente, alebo by ma to vobec nesralo.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:lol:

Situacia vo vlaku bola genialna, posral si to kolosalne. Mi napis preboha na co ty chces zensku? ved ked nejaka zase pride poseries to zase.... lebo proste nemas na to.

Pozrie na mna a usmeje sa.

No cau slečna, no co ty tak pekne na mna pozeras? (a usmievam sa aj ja) Mimochodom ja sa volam Jozko, a ty si ? ..... Ja jsem Monika. Tesi ma, no odkial cestujes?
Ale jedu z prace domu. A kde pracujes? ... No pracuji na česke poste. A ty? No ja som sa teraz vracaal z takej a hentakej firmy. No ale neda mi to, taka kočka ako ty uz ma nejakeho priatela?--alebo cakas na fešáka ako som ja. ---- No nemam pritele, proc se ptas? A ty mas pritelkyni? Jaaaa? neeee. Ja som si povedal ze pravu lasku najdem dneska touto cestou vo vlaku, poznas nejaku peknu nezadaanu ? (usmevy, pohlady, smiech, chi chi chi cha cha cha)

Nasledne viest konverzaciu kde byva, kde studovala, ako sa vola, a CO NAJSKOR!!!!!! vypytat FB kontakt, telefon, viber, VSETKO co sa len da .... a OKAMZITE (nech sa nestrati moment dobrej nalady) ju pridat medzi priatelov, aaaaaaaa .... No Mončiči ... akurat som si ta pridal na facebooku, tak ti pisem spravu, no cau, moncici, to som ja, ten princ na bielom koni co si s nim sedela na ceste tej a tej. (ked ma mobil pri sebe tak sa zasmeje, a prida si ta ... )

Pocuvaj a nesla by si v piatok von ? Napjprv kava a potom kino. ---- pockaj. to by znelo ako rande. (zmurk, usmev, sebavedomie na 100% ) ak zneisti, okamzite navrhnut nieco zaujimavejsie, putavejsie, nevsednejsie. nevies co ? .... STRELNICA !!! motokary!! paintball, tenis, halove sporty, nieco v com vynikas ... a VIES :!: ze ta znami, kamosi, partia, maajitel strelnice ... podrzi. :)
joseph23
Novice
Novice

Jeej qwerty, ocakaval som ta :) Ano som si toho vedomi, za tych par dni som si to uz v hlave stihol povedat 1500x a myslim ze to nezaskodi ak to bude pocut aj 1501x. Dakujem ti za tvoj navrh pripadnej konverzacie, ale myslim ze az tak taky priebeh tomu tipovat netreba :D Urcite by to nebolo take jednoduche, uz len kvoli skutocnosti ze je vysoko pravdepodobne ze studuje v Prahe (kde asi je na intraku), takze variacie s kinom, strelnicou (:D :D ) su nerealne.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

joseph23 napísal:Jeej qwerty, ocakaval som ta :)
Double acc.? To privitanie, akoby si vedel o koho ide, a si tu registrovany jeden den aj s topankami. :sneaky:
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Možno má qwerty tajného ctitela :smt059 :psssst:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Žeby qwerty vytváral fakeové profily, kde opisuje realitu a potom na ne schizofrenicky odpovedá štýlom: takto to malo byť kámo, radí ti najväčší borec pod slnkom. :D
No cau slečna, no co ty tak pekne na mna pozeras?
No jasné.. :lol: :smt006
joseph23
Novice
Novice

p4ra napísal:Double acc.? To privitanie, akoby si vedel o koho ide, a si tu registrovany jeden den aj s topankami. :sneaky:
Ale kdeze, staci si poprezerat zopar topicov ohladom tejto temy a hned clovek zisti kde ma typek ego :D
qwerty-xyz

Re: Falosny pocit

ja tam ego narozdiel od drvivej vacsiny tohoto fora mat mozem, ...

:roll: hughito, ano, by si sa divil. sice ked na to nemas face a vyzeras ako quasimodo, tak je jasne ze to asi nebude najlepsi otvarak ... takze si vymysli nieco vlastneho.
:sly: ja tu fake ucty nezakladam, uz by vam to mohol niekto z vedenia oznamit. Nemam to za potreby.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

je fakt ze v poslednej dobe je v LVP strasny pretlak riadkov s napisom "Tento príspevok napísal qwerty-xyz, ktorý je vo vašom liste ignorovaných." :D viem si zivo predstavit co sa pod nimi da najst.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

qwerty-xyz napísal:No cau slečna, no co ty tak pekne na mna pozeras? (a usmievam sa aj ja) Mimochodom ja sa volam Jozko, a ty si ? ..... Ja jsem Monika. Tesi ma, no odkial cestujes?
Ale jedu z prace domu. A kde pracujes? ... No pracuji na česke poste. A ty? No ja som sa teraz vracaal z takej a hentakej firmy. No ale neda mi to, taka kočka ako ty uz ma nejakeho priatela?--alebo cakas na fešáka ako som ja. ---- No nemam pritele, proc se ptas? A ty mas pritelkyni? Jaaaa? neeee. Ja som si povedal ze pravu lasku najdem dneska touto cestou vo vlaku, poznas nejaku peknu nezadaanu ? (usmevy, pohlady, smiech, chi chi chi cha cha cha) Nasledne viest konverzaciu kde byva, kde studovala, ako sa vola, a CO NAJSKOR!!!!!! vypytat FB kontakt, telefon, viber, VSETKO co sa len da .... a OKAMZITE (nech sa nestrati moment dobrej nalady) ju pridat medzi priatelov, aaaaaaaa .... No Mončiči ... akurat som si ta pridal na facebooku, tak ti pisem spravu, no cau, moncici, to som ja, ten princ na bielom koni co si s nim sedela na ceste tej a tej. (ked ma mobil pri sebe tak sa zasmeje, a prida si ta ... )
Bežne balíš žiačky špeciálnej školy? :smt047
qwerty-xyz

ephram -- chcel som poradit.

venuj sa vlastnym temam a vseobecnej problematike, tuna si proste zbytocny.
Napísať odpoveď