Hegy napísal:
Mam tiez ATH-T500 zvukovo mi fakt sedia ale mam ten problem ze ked ich mam dlhsie na hlave zacne ma fakt kur**sky bolet prave ucho - ako keby mi tlacil reprak/konstrukcia priamo na ucho - spociatku si to vobec neuvedomujem ale po case to boli a uz ma to boli chronicky a serie... Tiez to pripisujem nausnikom (plytke) a tym padom je male odsadenie medzi reprakom a uchom (?).
Teda - vie niekto poradit nejake fajn nausniky ktore zarucia to, ze reprak sa od mojho ucha viac odsadi (vyssi profil nausniku/tvrdsi material kedze konstrukcia sluchadiel dost pritlaca ale to mi zase vyhovuje - izolacia, nepadaju)
Mal som uplne rovnake problemy, ale mna to bolelo uz od zaciatku. Preto som nakoniec kupoval nausniky.
Kupil som si 3 rozdielne pary, vyuzivam z nich nakoniec iba jeden, kedze mi pripadalo ze tie velurove a ten mix (velur s kozou) tlmili zvuk...
Tuto su odkazy na tie co mam:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00MFDX4YO/
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00MFDT894/
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ZGGG3KY/
Pouzivam tie druhe, su celkom pohodlne a neboli ma z nich hlava. Tie posledne su tiez zaujimave, ak mas rad velur, tak su fakt dobre, osobne som ich chcel pouzivat ako primarne, len sa mi zda ze s nimi su tie sluchadla o cosi tichsie...
Ryan Giggs napísal:Nikto nechce nahradny kabel, nausniky, kvalitne spracovanie aj zvuk? A za vybornu cenu. To su mi novoty...

Nahradny kabel je fajn, ten by som uvital na mojich Sennoch, ale mam ich 5 rokov a stale funguje, tak zatial nevidim problem. Nausniky tiez kupis nahradne aj na Senny, bohuzial nie tie genericke ako som kupoval napr na tie ATH-T500 a kvalitou spracovania mi nijako nevadia moje Sennheisery, tie sluchatka pouzivam doma za PC, nechodim si s nimi vonku zabehat... Samozrejme som nikdy netvrdil ze su to najlepsie co mozes zohnat. Znovu sa zopakujem: Ak niekto nevyzaduje headset, nech berie samostatne sluchadla a mikrofon a bude na tom lepsie ako akykolvek headset co mozes kupit za rovnaku cenu...
Ryan Giggs napísal:Kvalita mikrofonu je priemerna, nijako sa ale nelisi od vselijakych Razerov, Logitechov atd.
Ok, ale kto pouziva take sluchatka (rozumej Razery, shitne Logitechy a pod) aj s ich mikrofonom si ocividne vobec nepotrpi na kvalitu toho, ako ho niekto iny pocuje. Ja nechcem byt jeden z ludi, na ktorych nadavam ja a aj ini, ktory ked prehovori (idealne este aj so zle nastavenym gainom) tak ti idu prasknut usi...
Ryan Giggs napísal:Ano, Senny maju mikrofon lepsi. Ale hadam nechces tvrdit ze davat zan 100 eur je normalne a vyhodne, ked za zlomok ceny si moze clovek kupit podstatne lepsi externy? Uz taky klopovy Zalman za 4 eura ci kolko stoji sa tomu vyrovna.
Ako som hovoril, co mne vadi na externych mikrofonoch je dalsi kabel a to ze niesu na sluchatkach. ModMic je celkom blizko k tomu co by som chcel od mikrofonu na sluchatkach, uz im len chyba moznost mute tym ze ho posuniem hore ako maju sennheisery. Ale aj ten ModMic mas za 50$ a mne stale viac sedi zvuk mikrofonu co maju tie Senny...
Ryan Giggs napísal:Ved ako ked su Cloudy take crepy, kludne odporuc nieco ine, lepsie za tie peniaze. Nielen ja to len privitam.
Ja som nikdy nehovoril ze Cloudy su crepy, pisal som ze ich mikrofon stoji za H. Ak si niekto kupi Cloudy kvoli mikrofonu a fakt nevyzaduje headset, tak je magor, kedze moze mat omnoho lepsie combo s externym mikrofonom.
Ja osobne vyzadujem headset, alebo aspon mikrofon na sluchatkach s moznostou mute, ktora nebude niekde na kabli. Uplne rovnako to mam s mojou myskou, senzor stoji za H, ale ma na boku joystik ktory pouzivam non stop ci pri browsovani, hrani alebo programovani a je pre mna problem najst si inu mys, I ked sa snazim uz dost dlho, teraz mam uz tretiu M.M.O. 7, kedze nic podobne nenajdes. Ak by mi dal niekto lepsiu alternativu, hned ju beriem a to iste aj so sluchadlami...