Aké nové slúchadlá?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Aké nové slúchadlá?

Príspevok od používateľa aacid »

Ryan Giggs napísal:To je pekna sprostost. Ked ides nieco kupovat tak zacinas u toho najlacnejsieho a potom 300x zmenis az kym nebudes spokojny. To snad nemyslis vazne... :lol:
a na to si ako prisiel? ja som nikde nic take nenapisal.

hyperx cloud nie su to najlacnejsie. su to velice kvalitne herne sluchadla za tu cenu. sam si ich odporucal vela ludom v tejto teme, tak preco si myslis ze by s nimi nemal byt spokojny?
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Tak z toho co pises to vyplyva.

Nemyslim si ze by s nimi nemohol byt spokojny, to som nikde netvrdil. Len ked ma rozpocet dvojnasobny a netrva na mikrofone, tak nevidim dovod odporucat sluchadla za polovicnu cenu ked tie drahsie hraju o dost lepsie.

To sa potom mozme bavit ze naco su mu Cloudy ked spokojny moze byt aj so Superuxami za 20 €.

Ked ma raz rozpocet 150€ tak mu nebudem odporucat sluchadla za 15€. To je hadam logicke, nie?
Pheonix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pheonix »

Mohli by ste mi poradiť prosím tú zvukovku alebo si mám vytvoriť nové vlákno.
ugorka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ugorka »

No mozu byť zo zahranicia ale nie z ciny....nechce sa mi dlho na ne cakat... No keby sa nasli nejake pohodlne nausniky , ktore by netlacili tak by som samozrejme nove sluchatka nekupoval
Ryan Giggs
VIP
VIP

Trinity Delta, Atlas Delta, Vsonic GR07, Hifiman RE400.

//autoeditácia príspevku (22 Nov 2016, 17:19)
Pheonix napísal:Mohli by ste mi poradiť prosím tú zvukovku alebo si mám vytvoriť nové vlákno.
Smsl M3, Micca Origen, Hifimediy USB DAC 2, FX audio X6
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

Teraz nedávno som aj čekoval ceny tých krabičiek..
loleqboleq napísal:Pozrel som na to...
SMSL M3 je super krabička - na nemeckom amazone (pošta zdarma na SVK) - 79,99€
https://www.amazon.de/SMSL-M3-Konverter ... 01C2OAANI/
FX X6 - na alim - 63,53€, avšak tipujem, že to zdania (nemusia), takže bolo by to okolo 76€
https://www.aliexpress.com/item/2014-DA ... 51491.html

HifimeDIY DAC 2 osobne nemám rád - tam aj s poštou (k tomu treba kúpiť adaptér a USB káblik) je to pokojne stovka. Origen je bohužiaľ mimo náš dosah

Pre rôzne inšpirácie na lacnejšie aj drahšie produkty odporúčam https://www.youtube.com/user/ZeosReviews/videos , no je pravda, že neznalý sa z toho môže zblázniť...

Ak by sme sa pobavili o kupovani od ruky, tak by som sa ozval chalanovi tu
http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.p ... &t=1255024 (recenzia od jedného z našich cz/sk audio borcov http://headaudio.weebly.com/clanky/jds- ... -dx50-imod )
S poštou nie je problém, ak by to poslal zásielkovňou - bolo by to lacné (cca 3,50€ ak tam nebude dobierka).
Rovnako sa ozvať tomuto chalanovi, predáva SMSL M3
http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.p ... &t=1256728 (keby dal zľavičku, aby ťa to aj s poštou stálo 70€).
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Hegy napísal:
Mam tiez ATH-T500 zvukovo mi fakt sedia ale mam ten problem ze ked ich mam dlhsie na hlave zacne ma fakt kur**sky bolet prave ucho - ako keby mi tlacil reprak/konstrukcia priamo na ucho - spociatku si to vobec neuvedomujem ale po case to boli a uz ma to boli chronicky a serie... Tiez to pripisujem nausnikom (plytke) a tym padom je male odsadenie medzi reprakom a uchom (?).
Teda - vie niekto poradit nejake fajn nausniky ktore zarucia to, ze reprak sa od mojho ucha viac odsadi (vyssi profil nausniku/tvrdsi material kedze konstrukcia sluchadiel dost pritlaca ale to mi zase vyhovuje - izolacia, nepadaju)
Mal som uplne rovnake problemy, ale mna to bolelo uz od zaciatku. Preto som nakoniec kupoval nausniky.
Kupil som si 3 rozdielne pary, vyuzivam z nich nakoniec iba jeden, kedze mi pripadalo ze tie velurove a ten mix (velur s kozou) tlmili zvuk...

Tuto su odkazy na tie co mam:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00MFDX4YO/
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00MFDT894/
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ZGGG3KY/

Pouzivam tie druhe, su celkom pohodlne a neboli ma z nich hlava. Tie posledne su tiez zaujimave, ak mas rad velur, tak su fakt dobre, osobne som ich chcel pouzivat ako primarne, len sa mi zda ze s nimi su tie sluchadla o cosi tichsie...

Ryan Giggs napísal:Nikto nechce nahradny kabel, nausniky, kvalitne spracovanie aj zvuk? A za vybornu cenu. To su mi novoty... :smt017
Nahradny kabel je fajn, ten by som uvital na mojich Sennoch, ale mam ich 5 rokov a stale funguje, tak zatial nevidim problem. Nausniky tiez kupis nahradne aj na Senny, bohuzial nie tie genericke ako som kupoval napr na tie ATH-T500 a kvalitou spracovania mi nijako nevadia moje Sennheisery, tie sluchatka pouzivam doma za PC, nechodim si s nimi vonku zabehat... Samozrejme som nikdy netvrdil ze su to najlepsie co mozes zohnat. Znovu sa zopakujem: Ak niekto nevyzaduje headset, nech berie samostatne sluchadla a mikrofon a bude na tom lepsie ako akykolvek headset co mozes kupit za rovnaku cenu...
Ryan Giggs napísal:Kvalita mikrofonu je priemerna, nijako sa ale nelisi od vselijakych Razerov, Logitechov atd.
Ok, ale kto pouziva take sluchatka (rozumej Razery, shitne Logitechy a pod) aj s ich mikrofonom si ocividne vobec nepotrpi na kvalitu toho, ako ho niekto iny pocuje. Ja nechcem byt jeden z ludi, na ktorych nadavam ja a aj ini, ktory ked prehovori (idealne este aj so zle nastavenym gainom) tak ti idu prasknut usi...
Ryan Giggs napísal:Ano, Senny maju mikrofon lepsi. Ale hadam nechces tvrdit ze davat zan 100 eur je normalne a vyhodne, ked za zlomok ceny si moze clovek kupit podstatne lepsi externy? Uz taky klopovy Zalman za 4 eura ci kolko stoji sa tomu vyrovna.
Ako som hovoril, co mne vadi na externych mikrofonoch je dalsi kabel a to ze niesu na sluchatkach. ModMic je celkom blizko k tomu co by som chcel od mikrofonu na sluchatkach, uz im len chyba moznost mute tym ze ho posuniem hore ako maju sennheisery. Ale aj ten ModMic mas za 50$ a mne stale viac sedi zvuk mikrofonu co maju tie Senny...
Ryan Giggs napísal:Ved ako ked su Cloudy take crepy, kludne odporuc nieco ine, lepsie za tie peniaze. Nielen ja to len privitam.
Ja som nikdy nehovoril ze Cloudy su crepy, pisal som ze ich mikrofon stoji za H. Ak si niekto kupi Cloudy kvoli mikrofonu a fakt nevyzaduje headset, tak je magor, kedze moze mat omnoho lepsie combo s externym mikrofonom.

Ja osobne vyzadujem headset, alebo aspon mikrofon na sluchatkach s moznostou mute, ktora nebude niekde na kabli. Uplne rovnako to mam s mojou myskou, senzor stoji za H, ale ma na boku joystik ktory pouzivam non stop ci pri browsovani, hrani alebo programovani a je pre mna problem najst si inu mys, I ked sa snazim uz dost dlho, teraz mam uz tretiu M.M.O. 7, kedze nic podobne nenajdes. Ak by mi dal niekto lepsiu alternativu, hned ju beriem a to iste aj so sluchadlami...
Pheonix
Medium Star
Medium Star

Ďakujem za pomoc pri výbere vážim si to od oby dvoch
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Ryan Giggs napísal:Tak z toho co pises to vyplyva.

Nemyslim si ze by s nimi nemohol byt spokojny, to som nikde netvrdil. Len ked ma rozpocet dvojnasobny a netrva na mikrofone, tak nevidim dovod odporucat sluchadla za polovicnu cenu ked tie drahsie hraju o dost lepsie.

To sa potom mozme bavit ze naco su mu Cloudy ked spokojny moze byt aj so Superuxami za 20 €.

Ked ma raz rozpocet 150€ tak mu nebudem odporucat sluchadla za 15€. To je hadam logicke, nie?
no v tomto proste ja fungujem trochu inak. ked mi niekto kto sa vobec nevyzna do pocitacov pride ze chce notebook na facebook a youtube a povie ze kludne do toho vrazi aj 1500 eur, tak tu slusne vysvetlim ze na youtube a facebook mu bude uplne stacit notebook za 600 eur a 900 eur moze usetrit.
ty by si mu pravdepodobne doporucil nejaky xps13 alebo macbook, sak ked chce minut 1500 eur, tak nech to minie do posledneho centu...
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ta analogia je mimo.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

preco?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Lebo porovnavas NTB so zvukom.
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Prosim vas co vravite na sluchatka Plantronics RIG 500E. Niesom audiofil, ale tak chcel by som normalny zvuk a aby mi bolo dobre rozumiet ked budem komunikovat cez mikrak. Len to vyzera tak, ze ram je plastovy a nie kovovy. :(
Pripadne Plantronics Gamecom 788.
Povodne som chcel HyperX Clod 2, ale tieto ma zaujali
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Ryan:
a co je na tom problem?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Josa napísal:Prosim vas co vravite na sluchatka Plantronics RIG 500E. Niesom audiofil, ale tak chcel by som normalny zvuk a aby mi bolo dobre rozumiet ked budem komunikovat cez mikrak. Len to vyzera tak, ze ram je plastovy a nie kovovy. :(
Pripadne Plantronics Gamecom 788.
Povodne som chcel HyperX Clod 2, ale tieto ma zaujali
Ber Hyperx Cloud. Ale prvu verziu, nie 2.
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Preco nie 2? Este som rozmyslal nad tymi hyperx revolver, ale ta cena je nad moj limit uz.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Preto nie 2, lebo zvukovo je to to iste ako 1. A 1 su lacnejsie. U 2 priplacas za zvukovku, ktora je ale uplne mizerna, su to vyhodene peniaze.
Revolver sa neoplati.
Pheonix
Medium Star
Medium Star

Chcem sa ešte spýtať čo hovoríte na tieto slúchadlá poradil mi ich jeden veľmi dobrý kamarát ktorý sa do toho vyzná TEUFEL TURN
https://www.teufelaudio.com/?ac_type=wa ... ountry=157
Ryan Giggs
VIP
VIP

Su zaujimave spracovanim a tym mechanizmom na upravu zvuku. Ale aj v tom zaklade su uz dost vyrazne basove. Tak sa to mina ucinku.
Ten bazmek na upravu zvuku maju aj sluchadla serie Custom od Beyeru a tie hraju lepsie.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Momentálne celkom pekná akcia, platí ešte 13 hodín: https://www.amazon.de/Sennheiser-HD-598 ... B01JP436TS
Rozmýšľam či by som ich nezobral a nenahradil nimi ATH-T500 v práci, alebo moje PC 360 doma pokiaľ nevyžadujem mikrofón...
Napísať odpoveď