3.Ficova vláda (2016-2018)/1.Pellegríniho vláda (2018-2020)

Diskusie na politické témy...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: 3. Ficova vlada (2016-2020?)

Príspevok od používateľa bindo011 »

"... sú to také veci, že sa vám postaví na tlačovke..." a pak vysmáty jak lečo "tak, každý sme si tým prešli a ešte nie som tak starý, aby sa mi to nestalo občas..."
:D :D

Skvele je to zostrihané :D :D . Makovník, ďakujem, že si sem postol tento klenot rétoriky a rečníckeho umenia :D :D .
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Mozno vela ludi zmiatol, kym smrdel na TA3 so stupajucou frekvenciou, kecal o moznom aj nemoznom; ku kazdej teme sa vyjadroval s plnou vaznostou bez uskrnov a posunkov. Teraz akoby tlacil na pilu az sa prepocitava a z 2+2 robi 5.

Obsahovo bol plytky a mimo obraz zakazdym, opakoval sa, nevedel ponat temy komplexne, ale forma bola dobra. Teraz vsak aj forma kriva na vsetky tri nohy.

Skor mi je nepochopitelne, ako takemu trkvasovi mozu stupat preferencie. Snad je to tym, ze mnohi ludia nerozumeju co hovori (kedze to nedava zmysel) a preto sa im zda, ze hovori velmi odborne? A kto hovori odborne a stoji kolmo stoporeny ako s megapenisom v zadku, musi byt predsa nad mraky vzdelany :new18: :aasmile27:
...a ano, este je slusny. Aspon o tom hovori. :welc:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To, že je to obsahovo často prázdne je jedna vec. Ja som si ale hneď všimol ako breptá, komolí slová, zle skloňuje, proste pletie nezmysly alá Slota, ktorý tiež ako pravý Slovák často rozprával "ako Maďar."
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Mal som davnejsie kolegu echt Madara; nikdy nechodil na slovenske skoly, vsetko az po uni s hungaro odorom a po vikendoch sa tazko vedel vykoktat po slovensky, ale slova nekomolil a nebreptal ako henten hrdy pseudonarodniar, posranec narodnej republiky. Samozrejme, ze pouzival spojenia ako moj sestra, on/ona/ono strielal od boka a sklonovanie mu bolo nocnou morou, ale to bolo tak vsetko. U Horalku je to vada ina.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ivan G. má v breptoch silnú konkurenciu a myslím si, že Danko ho už aj prekonal, pretože toľko nezmyslov za tak krátky čas je úctýhodný výkon :)

Danko sa snaží deštruovať aj poslednú vieru voličov v rozumných politikov v tejto národnej republike. Tomtom vyústi v deštrukciu aj tých ľudí, ktorí si to nezaslúžia... Ja už tomtom pernamentne prehĺtať nedokážem. Už ani ten nástroj nesvätí prostriedky, len ich deštruuje :( Dúfam, že teraz po ceste domov nespôsobím nejaký dopravný prostriedok, pretože som z celej tej situácie úplne vykoľajený a považujem to za urážku hystérie...
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Makovnik napísal: Skor mi je nepochopitelne, ako takemu trkvasovi mozu stupat preferencie.
Myslim si, ze predmetne prieskumy sa ho snazia pretlacit za kazdu cenu, lebo kotleba.

Uz to, ze sa dal do paktu s Most-hid, sa tymto pochovali a sotva im davam v najblizsich volbach 5%, aj to vdaka velkej clenskej zakladni.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Pilifo napísal:Danko sa snaží deštruovať aj poslednú vieru voličov v rozumných politikov v tejto národnej republike.
Blaaazen :D mohol si toto... ?! :D

butthead, co myslis, aky bude najblizsi vyvoj politiky u nas? Moj nazor je, ze jednoznacne musi prist nova rozumna strana, ktora by opat do slovenskej politiky vniesla profesionalitu, vysledky a hlavne diplomaciu. Politik by mal byt clovek, ktory na urovni presadzuje zaujmy svojich volicov a strany a dobre vykonava svoju funkciu. Pre Boha, preco je toto u nas taky problem? Videli sme, u strany Siet, jej raketovy vzostup aj pad. Cize rozumna strana by mohla ziskat dostatocnu podporu ludi. Dufam, ze pride do 4 rokov nejaka nova strana, ktora dokaze zmenit to, ako sa dnes u nas robi politika.
butthead
Darca
Darca

Nie som vestec, ale myslim si, ze to bude stale horsie, pokial politici ako celok, nezacnu sebareflektovat tento zalostny stav - v prvom rade hlavne sfunkcnit policiu, prokuraturu, sudy, kontrolne organy - urobit ich skutocne nezavislymi (to zbadame ked zacnu zatvarat politikov, aj byvalych). Toto divadlo musi jednoducho skoncit.

Treba si uvedomit, ze do tohto moralneho bahna nevstupi ziadna cista skupina ludi, tu musime hovorit o skupinach ludi, kedze tak je nastaveny system, nie o jednotlivcoch, ono staci ked sa do nejakej strany infiltruje parazit, cela snaha je do buducna znicena a to vramci celej skupiny. Ludia sa na to pozeraju tak, ze "Ahhaaa vy ste tam mal v strane tohto, uz Vam neverim, ani nikomu z vasich kolegov".

Potom zacnu vznikat rozumne strany, nastup skutocnej profesionality, plna pozitivnych stranok, proste to co by si si zelal.

Imho dalsi vazny problem je aj to, ze sme mala krajina a jedna sa o celosvetovy problem, vplyvy a tlaky z vonka su silne...

Z fcb:
"Žiadate aby člen Smeru vydal dokumenty, ktoré by očiernili člena Smeru. Ak to neurobí, pôjdete za členom Smeru, aby vyšetril člena Smeru, prečo nevydal dokumenty člena Smeru a ak ani to nevyjde pôjdete za členom Smeru so sťažnosťou na nesplnenie povinnosti člena Smeru, ktorý mal vyšetriť člena Smeru, prečo nedodal dokumenty člena Smeru. Nakoniec pôjdete pred súd, kde má nominant Smeru urobiť rozsudok, prečo člen Smeru protizákonne nezasiahol voči členovi Smeru, ktorý si neplnil povinnosti voči členovi Smeru, ktorý mal vyšetriť člena Smeru, prečo nedodal dokumenty člena Smeru. Ak vám docvakne, že bojujete proti mlynským kolesám, stratíte nervy a zanadávate si, pôjde vás vyšetrovať nominant Smeru, ako ste si dovolili uraziť člena Smeru."

Slovensko 2016...
Zial ono to nie je len o SMERe!! Ale vyborny priklad toho co som popisal.
hughito
Redeemer
Redeemer

v prvom rade hlavne sfunkcnit policiu, prokuraturu, sudy, kontrolne organy - urobit ich skutocne nezavislymi (to zbadame ked zacnu zatvarat politikov, aj byvalych). Toto divadlo musi jednoducho skoncit.
A kde to takto vo svete funguje? Na "západe"? V kolíske demokracie USA? Tam je korupcia dávno zlegalizovaná a existujú tam všetky tieto nešváry. Čo sa zmení pre bežného človeka, keď sa sem tam nejaký obetný baránok nájde a odsúdi sa? Nič.
butthead
Darca
Darca

Island ? V rumunsku zatvarali politikov ? Neviem inak o ziadnej krajine kde by to fungovalo, preto som napisal ze sa jedna o celosvetovy problem, ono dosledky vidis sam v priamom prenose ako sa dostavuju.
Alebo je moznost, ze to niekde funguje, ale nie sme o tom dobre infomovani.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Uz nejaku dobu hovorim, ze SMERaci sa odtrhli aj od tych poslednych nitiek, ktore ich spajali s realitou bytia a teraz si ziju uz len v tom pokrutenom narcistickom odraze reality, ktory su schopni vnimat.
http://www.aktuality.sk/clanok/393519/v ... gn=HP-new2
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

a tento tajtrlik. Ze co to je ich sukromna vec, co dotoho ludi :D ach.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

hughito: "A kde to takto vo svete funguje? Na "západe"? V kolíske demokracie USA? Tam je korupcia dávno zlegalizovaná a existujú tam všetky tieto nešváry. Čo sa zmení pre bežného človeka, keď sa sem tam nejaký obetný baránok nájde a odsúdi sa? Nič." - tvoja skepsa je doslova chorobná. Áno, na "západe" to funguje, nie stopercentne, neexistuje na svete krajina, v ktorej by všetko klapalo na plné pecky, ale niekde majú politici aspoň dôvod báť sa o svoje miesta. A nie len oni, ale aj ľudia na najvyšších postoch v legislatíve či v iných zložkách štátu. Niekde stačí iba náznak toho, že došlo ku korupcii a člen letí z verejného života ako raketa. Čo myslíš, o koľko viac vpredu by bolo Slovensko, ak by to u nás fungovalo aspoň dajme tomu na 30%?

Neustále kritizovanie terajšieho systému a snívanie o tom, ako ho treba zrušiť a nastoliť niečo lepšie, mi pripomína istého blogera a člena "menejštátu", ktorý taktiež donekonečna brepce, no aj tak dobre vie, že nič lepšie ako to teraz zatiaľ nemáme. A zatiaľ som si teda ja osobne nevšimol nikoho, kto by prišiel s myšlienkou nového, revolučného a dokonalého systému a viem aj veľmi dobre prečo (a to by si mal vedieť aj ty, vzhľadom na to, čo si študoval) - pretože človek je tvor nedokonalý a ak je ktorýkoľvek z pilierov v nejakej štruktúre nedokonalý, stále dôjde k chybám a problémom. A tak ja to aj s politickými systémami.

K téme:

K Lajčákovi sa ani nevyjadrujem, neviem, či si to tu niekto pamätá, ale ja som ho tu kritizoval aj v minulosti, kedy tu poniektorí skočili na jeho hranú "serióznosť". Výplody Jarjabka toho marxistu-komunistu Blahu je vzhľadom na duševné zdravie tých pánov nepotrebné rozoberať, to sú čerešničky na torte v tej našej zberbe hore na Zbojníckom Vŕšku v BA. No a ten Kery - ten iba podčiarkuje to, že u SMERákov sa do parlamentu hrabú jedinci iba po straníckom motúze, nie vďaka svojím schopnostiam a inteligencii.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Cynicka, opat velmi presne
Prílohy
aboslventi.jpg
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Fico v dnesnych Sobotnych dialogoch na RTVS, stoji za pozretie (vypocutie), hlavne cas 01:45 az 02:00. Snad bude na RTVS videu aj cele video z relacie, vraj to stalo za to.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Mal som tú možnosť ho chvíľu počúvať, kým som sa naobedoval. Buď je to chorý človek vhodný na psychiatriu alebo naozaj šikovný rečník, ktorého najlepšou obranou je útok a nepustiť nikoho k slovu..
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Mna by tiez zaujimalo, ci mu toto poradili manageri jeho kampane na zaklade nejakeho draheho psychoprieskumu volicov SMERu a domnievaju sa, ze toto strane pomoze, alebo mu jednoducho uz vazne totalne je*e.
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak keď sa už nedá stále klamať, resp. vykrúcať sa, tak je lepšia taktika prejsť do takejto ofenzívy. V podstate to vyznie lepšie ako hapkanie a krčenie sa v kúte. Nastolí sa jasná téza, ktorá sa opakuje a o to ide.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

V krčmovej "diskusii" to funguje a niekedy je to sranda. :D
butthead
Darca
Darca

Podstate ani nemaju na vyber, len tvrdy protiutok. Potom uz len ostava sebareflexia, ale tolko miesta vo vezniciach nemame.
Napísať odpoveď