"... sú to také veci, že sa vám postaví na tlačovke..." a pak vysmáty jak lečo "tak, každý sme si tým prešli a ešte nie som tak starý, aby sa mi to nestalo občas..."
Skvele je to zostrihané
"... sú to také veci, že sa vám postaví na tlačovke..." a pak vysmáty jak lečo "tak, každý sme si tým prešli a ešte nie som tak starý, aby sa mi to nestalo občas..."
Myslim si, ze predmetne prieskumy sa ho snazia pretlacit za kazdu cenu, lebo kotleba.Makovnik napísal: Skor mi je nepochopitelne, ako takemu trkvasovi mozu stupat preferencie.
BlaaazenPilifo napísal:Danko sa snaží deštruovať aj poslednú vieru voličov v rozumných politikov v tejto národnej republike.
Zial ono to nie je len o SMERe!! Ale vyborny priklad toho co som popisal."Žiadate aby člen Smeru vydal dokumenty, ktoré by očiernili člena Smeru. Ak to neurobí, pôjdete za členom Smeru, aby vyšetril člena Smeru, prečo nevydal dokumenty člena Smeru a ak ani to nevyjde pôjdete za členom Smeru so sťažnosťou na nesplnenie povinnosti člena Smeru, ktorý mal vyšetriť člena Smeru, prečo nedodal dokumenty člena Smeru. Nakoniec pôjdete pred súd, kde má nominant Smeru urobiť rozsudok, prečo člen Smeru protizákonne nezasiahol voči členovi Smeru, ktorý si neplnil povinnosti voči členovi Smeru, ktorý mal vyšetriť člena Smeru, prečo nedodal dokumenty člena Smeru. Ak vám docvakne, že bojujete proti mlynským kolesám, stratíte nervy a zanadávate si, pôjde vás vyšetrovať nominant Smeru, ako ste si dovolili uraziť člena Smeru."
Slovensko 2016...
A kde to takto vo svete funguje? Na "západe"? V kolíske demokracie USA? Tam je korupcia dávno zlegalizovaná a existujú tam všetky tieto nešváry. Čo sa zmení pre bežného človeka, keď sa sem tam nejaký obetný baránok nájde a odsúdi sa? Nič.v prvom rade hlavne sfunkcnit policiu, prokuraturu, sudy, kontrolne organy - urobit ich skutocne nezavislymi (to zbadame ked zacnu zatvarat politikov, aj byvalych). Toto divadlo musi jednoducho skoncit.