Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa Hegy »

Nie, samozrejme to nebolo myslene ako porovnanie, len mi to prislo vhod "vypichnut" :)

:minus:
tvoje vypichovanie je uplne irelevantne, uroven tvojich prispevkov sa uz blizi k tym beardieho
co je s beardiem, imho je velmi inteligentny, priamy a asertivny. Ach viem, dnes nepohodlne vlastnosti, holt... :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

-AA-: To už na Slovensku meriate výčitky podľa ich trvanlivosti? To akože keď ich prestaneme spomínať, tak sa na všetko zabudne podobne, ako v prípade iných, "tradičných" strán - samozrejme, ako inak. Lebo to sú tí naši, na to treba zabudnúť, no nie?

Je mi šuma fuk, čo píše nejaký plus 7 dní. Zato ty máš médiá a ich reakcie týkajúce sa Kotlebu zjavne prebrúsené dostatočne dobre - robíš to zdarma, alebo ťa za to platia? A čo ostatné "výčitky", ten plat je všetko, čo mi dokážeš vytknúť (a ani tej minimálnej mzde samozrejme neverím ani za mak)? Smiešne.

"ĽSNS má asi prvenstvo v tom, ako ich "nesplnené sľuby", trápia viac odporcov ako podporovateľov strany." - samozrejme, pretože my nie sme tí, ktorí tu celý čas rapotali a rapocú o tom, ako je tá strana "iná", akú bude mať "inú kultúru", ako "narobí poriadok na Slovensku" a podobné mantavé myšlienočky.

Mňa iba fascinuje stopercentná nekritika fanúšikov ĽSNS voči ich modle - ako to tu už niekto nadhodil - veľmi, VEĽMI to pripomína kedysi HZDS a teraz SMER. Rovnaká sorta obyvateľstva, iba preskupená k inému spasiteľovi, ktorý môže všetko, pretože - je spasiteľ.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Uhríkovci už nevedia preberať zásielky, rovnako ako Fico. Inak nie je toto absurdné? Stačí neprebrať zásielku a celý proces sa tým sabotuje, veď to je úplne smiešne.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Hegy napísal:co je s beardiem, imho je velmi inteligentny, priamy a asertivny. Ach viem, dnes nepohodlne vlastnosti, holt... :)
nezavdacis sa vsetkym ;-)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

http://www.ta3.com/clanok/1094899/o-sid ... risli.html

Presne na taketo preslapy vsetcia cakaju
beardie
Redeemer
Redeemer

nieco nove k Bencikovi, kedze sme ho tu uz preberali:
https://dennikn.sk/blog/moji-gratulanti/
:lol:
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

dobra nadielka :lol: :smt059
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Aj Martin Dano zagratuloval... tak ten sa u mna teda uplne odpisal :)
beardie
Redeemer
Redeemer

u mna hlavne Polacek, za posledne 2 roky sa z neho stal pekny magor, asi ako Dano :-/
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Mňa fascinuje to, ako dokáže DenníkN robit pre niekoho reklamu zadarmo. :D Len tak dalej. Ak ale zverejnujú mená ludí preto, aby ich povyhadzovali z práce, tak to tiež prestáva byť účinné, nakolko stále väčšie percento zamestnávatelov si začína uvedomovat, že niečo tu nie je v poriadku a kvalitná pracovná sila je dnes nedostatkový tovar...

EDIT: inak ma mrzí, že som na ten odkaz klikol a zhliadol ich reklamu :smt017
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

beardie napísal:nieco nove k Bencikovi, kedze sme ho tu uz preberali:
https://dennikn.sk/blog/moji-gratulanti/
:lol:
LOL je, ze ako si povedal, ze ci sa bojim ze sa tam raz najdem mi v zivote nenapadlo ze si tam najdem svojho "komplica" :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Solo_Kamen napísal:Mňa fascinuje to, ako dokáže DenníkN robit pre niekoho reklamu zadarmo.
je to blog
Solo_Kamen
King
King

beardie napísal:je to blog
Pardon, namiesto denník N čítajte "Benčík" :oops:
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Solo_Kamen napísal:EDIT: inak ma mrzí, že som na ten odkaz klikol a zhliadol ich reklamu :smt017
nemusi ta mrziet, ved im je ta reklama na dve veci, to je len taka zastierka, aj tak predsa ziju zo sorosovych penazi...
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Este si mal dopisat, ze Soros je petrosekelsky zidojastersky chazar z inej planety :roll:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

butthead, kym som sa nedohlaskoval az k tomu smajliku som si myslel ze to je serious post, dost sa mi to s mnohymi inymi spodobnuje :D
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Solo_Kamen napísal:Ak ale zverejnujú mená ludí preto, aby ich povyhadzovali z práce, tak to tiež prestáva byť účinné, nakolko stále väčšie percento zamestnávatelov si začína uvedomovat, že niečo tu nie je v poriadku a kvalitná pracovná sila je dnes nedostatkový tovar...
A odkial mas, ze su kvalitni zamestnanci? Mna by celkom zaujimalo, ako si zaraba na zivobytie napriklad ta teta, ktorej Obama posiela "blikanie" do monitora a CIA jej hadze popup reklamy (som zvedavy koho teta obvini po Trumpovej inauguracii). Ono aj keby som pristupil na tvoju hru a takyto ludia by boli fakt idealni zamestnanci, tak to musi byt riadny psychicky napor vydrzat s takym clovekom 8 hodin denne v kancelarii alebo na smene. Uz davno neplati, ze aj zla reklama je reklama, najma ak podnikas vo vysoko konkurencnom prostredi, nemas monopol a nerobis kseftiky so statom. Najmejsie skody su, ked sa takejto toxickej osobnosti na pracovisku proste zbavis, nez keby si mal riskovat, ze ti odidu ini kvalitni zamestnanci alebo prides o klientov. Uplne idealne je takuto toxicku osobnost proste vobec neprijat do pracovneho pomeru a facebook vie v tomto niekedy pomoct. Kedy sa takyto ludia konecne naucia, ze nielen oni maju slobodu prejavu a nazorov, ale ma ju aj druha strana? Mnohi z nich by radi spravovali stat a zastavali riadiace mocenske funkcie, pritom nevedia spravovat ani svoj vlastny facebookovy profil.

Podla mna uz len tie reakcie fasistov dokazuju, ze aj jeden obycajny dochodca dokaze urobit v boji s fasizmom vela. Pritom iba zverejnuje to, co oni sami verejne pisu. Clovek sam sa dokaze najlepsie zhovadit...
Solo_Kamen
King
King

Typický argumentačný klam, keď vyberieš niekolkých šialencov zo skupiny ludí a ich správanie aplikuješ na celú skupinu. To viem robiť aj ja ale už ma to nebaví a nebudem to robiť.
Napísať odpoveď