co je s beardiem, imho je velmi inteligentny, priamy a asertivny. Ach viem, dnes nepohodlne vlastnosti, holt...tvoje vypichovanie je uplne irelevantne, uroven tvojich prispevkov sa uz blizi k tym beardieho
Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Nie, samozrejme to nebolo myslene ako porovnanie, len mi to prislo vhod "vypichnut" 

-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-AA-: To už na Slovensku meriate výčitky podľa ich trvanlivosti? To akože keď ich prestaneme spomínať, tak sa na všetko zabudne podobne, ako v prípade iných, "tradičných" strán - samozrejme, ako inak. Lebo to sú tí naši, na to treba zabudnúť, no nie?
Je mi šuma fuk, čo píše nejaký plus 7 dní. Zato ty máš médiá a ich reakcie týkajúce sa Kotlebu zjavne prebrúsené dostatočne dobre - robíš to zdarma, alebo ťa za to platia? A čo ostatné "výčitky", ten plat je všetko, čo mi dokážeš vytknúť (a ani tej minimálnej mzde samozrejme neverím ani za mak)? Smiešne.
"ĽSNS má asi prvenstvo v tom, ako ich "nesplnené sľuby", trápia viac odporcov ako podporovateľov strany." - samozrejme, pretože my nie sme tí, ktorí tu celý čas rapotali a rapocú o tom, ako je tá strana "iná", akú bude mať "inú kultúru", ako "narobí poriadok na Slovensku" a podobné mantavé myšlienočky.
Mňa iba fascinuje stopercentná nekritika fanúšikov ĽSNS voči ich modle - ako to tu už niekto nadhodil - veľmi, VEĽMI to pripomína kedysi HZDS a teraz SMER. Rovnaká sorta obyvateľstva, iba preskupená k inému spasiteľovi, ktorý môže všetko, pretože - je spasiteľ.
Je mi šuma fuk, čo píše nejaký plus 7 dní. Zato ty máš médiá a ich reakcie týkajúce sa Kotlebu zjavne prebrúsené dostatočne dobre - robíš to zdarma, alebo ťa za to platia? A čo ostatné "výčitky", ten plat je všetko, čo mi dokážeš vytknúť (a ani tej minimálnej mzde samozrejme neverím ani za mak)? Smiešne.
"ĽSNS má asi prvenstvo v tom, ako ich "nesplnené sľuby", trápia viac odporcov ako podporovateľov strany." - samozrejme, pretože my nie sme tí, ktorí tu celý čas rapotali a rapocú o tom, ako je tá strana "iná", akú bude mať "inú kultúru", ako "narobí poriadok na Slovensku" a podobné mantavé myšlienočky.
Mňa iba fascinuje stopercentná nekritika fanúšikov ĽSNS voči ich modle - ako to tu už niekto nadhodil - veľmi, VEĽMI to pripomína kedysi HZDS a teraz SMER. Rovnaká sorta obyvateľstva, iba preskupená k inému spasiteľovi, ktorý môže všetko, pretože - je spasiteľ.
Uhríkovci už nevedia preberať zásielky, rovnako ako Fico. Inak nie je toto absurdné? Stačí neprebrať zásielku a celý proces sa tým sabotuje, veď to je úplne smiešne.
nezavdacis sa vsetkymHegy napísal:co je s beardiem, imho je velmi inteligentny, priamy a asertivny. Ach viem, dnes nepohodlne vlastnosti, holt...
u mna hlavne Polacek, za posledne 2 roky sa z neho stal pekny magor, asi ako Dano :-/
-
Solo_Kamen
King
Mňa fascinuje to, ako dokáže DenníkN robit pre niekoho reklamu zadarmo.
Len tak dalej. Ak ale zverejnujú mená ludí preto, aby ich povyhadzovali z práce, tak to tiež prestáva byť účinné, nakolko stále väčšie percento zamestnávatelov si začína uvedomovat, že niečo tu nie je v poriadku a kvalitná pracovná sila je dnes nedostatkový tovar...
EDIT: inak ma mrzí, že som na ten odkaz klikol a zhliadol ich reklamu
EDIT: inak ma mrzí, že som na ten odkaz klikol a zhliadol ich reklamu
LOL je, ze ako si povedal, ze ci sa bojim ze sa tam raz najdem mi v zivote nenapadlo ze si tam najdem svojho "komplica"beardie napísal:nieco nove k Bencikovi, kedze sme ho tu uz preberali:
https://dennikn.sk/blog/moji-gratulanti/
je to blogSolo_Kamen napísal:Mňa fascinuje to, ako dokáže DenníkN robit pre niekoho reklamu zadarmo.
-
Solo_Kamen
King
Pardon, namiesto denník N čítajte "Benčík"beardie napísal:je to blog
nemusi ta mrziet, ved im je ta reklama na dve veci, to je len taka zastierka, aj tak predsa ziju zo sorosovych penazi...Solo_Kamen napísal:EDIT: inak ma mrzí, že som na ten odkaz klikol a zhliadol ich reklamu
Este si mal dopisat, ze Soros je petrosekelsky zidojastersky chazar z inej planety 
butthead, kym som sa nedohlaskoval az k tomu smajliku som si myslel ze to je serious post, dost sa mi to s mnohymi inymi spodobnuje 
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ho*na hliadkuju uz aj v divadle https://dennikn.sk/617261/kotlebovci-hl ... v-divadle/
A odkial mas, ze su kvalitni zamestnanci? Mna by celkom zaujimalo, ako si zaraba na zivobytie napriklad ta teta, ktorej Obama posiela "blikanie" do monitora a CIA jej hadze popup reklamy (som zvedavy koho teta obvini po Trumpovej inauguracii). Ono aj keby som pristupil na tvoju hru a takyto ludia by boli fakt idealni zamestnanci, tak to musi byt riadny psychicky napor vydrzat s takym clovekom 8 hodin denne v kancelarii alebo na smene. Uz davno neplati, ze aj zla reklama je reklama, najma ak podnikas vo vysoko konkurencnom prostredi, nemas monopol a nerobis kseftiky so statom. Najmejsie skody su, ked sa takejto toxickej osobnosti na pracovisku proste zbavis, nez keby si mal riskovat, ze ti odidu ini kvalitni zamestnanci alebo prides o klientov. Uplne idealne je takuto toxicku osobnost proste vobec neprijat do pracovneho pomeru a facebook vie v tomto niekedy pomoct. Kedy sa takyto ludia konecne naucia, ze nielen oni maju slobodu prejavu a nazorov, ale ma ju aj druha strana? Mnohi z nich by radi spravovali stat a zastavali riadiace mocenske funkcie, pritom nevedia spravovat ani svoj vlastny facebookovy profil.Solo_Kamen napísal:Ak ale zverejnujú mená ludí preto, aby ich povyhadzovali z práce, tak to tiež prestáva byť účinné, nakolko stále väčšie percento zamestnávatelov si začína uvedomovat, že niečo tu nie je v poriadku a kvalitná pracovná sila je dnes nedostatkový tovar...
Podla mna uz len tie reakcie fasistov dokazuju, ze aj jeden obycajny dochodca dokaze urobit v boji s fasizmom vela. Pritom iba zverejnuje to, co oni sami verejne pisu. Clovek sam sa dokaze najlepsie zhovadit...
-
Solo_Kamen
King
Typický argumentačný klam, keď vyberieš niekolkých šialencov zo skupiny ludí a ich správanie aplikuješ na celú skupinu. To viem robiť aj ja ale už ma to nebaví a nebudem to robiť.