HDMI kabel
-
Pepeknamornik
Zablokovaný
HDMI kabel
Sony kdl32bx300 . Hľadám hdmi kabel na tento televízor. Chcel by som ho prepojit z NB. Este sa chcem spytat existuje nejake zariadenie na tento televízor aby som mohol chytiť WiFi? On to v sebe nemá zabudované. Teda nie je smart... Dakujem
Re: HDMI kabel
Ked to nieje smart .. naco ti tam je wifi?..a hdmi kabel je normalizovany..je iba jeden..lisia sa len kvalitou spracovania, verziou , tvarom a funkciamj navyse
Načo chceš wifi v TV, keď ho budeš mať prepojený s notebookom s internetom? Ešte mi napadá kúpiť Mini PC, čo je podľa mňa zbytočné, keď ho chceš mať prepojený s tým nb.
-
Pepeknamornik
Zablokovaný
Takze moze kupit hocijaky hdmi kabel? Ok ked prepojim NB z tv nebude priklad maly obraz pri pozerani videa, filmu? Lebo ked som tam strcil usb s avi filmom tak bol taky maly obraz... Asi preto ze ten televizor uz nie je najnovsi....
Obraz na TV bude rovnaký ako na notebooku. Takže ak bude malý, tak napr. vo VLC si ho zväčši na celú obrazovku a bude rovnako veľký ako na notebooku tak aj na TV. V podstate to bude ako veľký monitor.
Ten HDMI kábel, myslím že je to v podstate jedno, keď píšeš že máš starší TV. Ale možno ti tu niekto s tým káblom poradí.
Ten HDMI kábel, myslím že je to v podstate jedno, keď píšeš že máš starší TV. Ale možno ti tu niekto s tým káblom poradí.
-
Ryan Giggs
VIP
Kabel je jedno. Prvy co najdes v elektre.Pepeknamornik napísal:Takze moze kupit hocijaky hdmi kabel? Ok ked prepojim NB z tv nebude priklad maly obraz pri pozerani videa, filmu? Lebo ked som tam strcil usb s avi filmom tak bol taky maly obraz... Asi preto ze ten televizor uz nie je najnovsi....
To s tym malym obrazom je blbost. Bud je ten subor samotny taky, alebo mas blbo nastaveny format obrazu.
Kazdopadne, ta podpora formatov je tam uplne zakladna, tak pripojit NTB je rozumne.