emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
butthead
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa butthead »

beardie napísal:rovnost pred zakonom musi byt absolutna
a nebude mat prave v tomto zasadny problem ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

kto?
butthead
Darca
Darca

anarchista hughito
beardie
Redeemer
Redeemer

ocividne mu porusovanie zakona nevadi, napriek tomu, ze (aspon ja) v tom nevidim ziaden vyznam, skor negativne vysledky
hovorim, dvojity meter

mozno by mohol nejaky zastanca imigracie napisat, co sa dosiahlo, teda okrem tych tisicok utopenych cestou

kazdy rok sa obyvatelstvo Afriky zvysi o nezanedbatelny pocet milionov novych ludi, som zvedavy, dokedy ich sem mame zvazat
je to chore...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Abrahamovske náboženstva sú jak plastelina, každý si ich ohýba podla svojej vlastnej predstavy a potreby, a vysledná podoba len odzrkadluje mentalitu svojích vyznavačov ktorá je biologickej podstaty.

Najppočetnejšia moslimska krajina sveta je Indonezia ale aj napriek tomu radikálny islamsiti sú Arabi (semiti).

Hughitove "obhajovanie" islamu a migracie má svoje korene v jeho ideologickom presvedčení, vo viere v to, že ľudia dokážu tvoriť spoločnosť bez hierarchii. A tu musíte uznať, že keď niekto verí v tak naivnú a nereálnu predstavu usporiadania spoločnosti, je mentalne asi tam kde tí ostatní naboženskí fanatici.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Beardie som rád, že máš k dispozícii náboženský profil každého jedného migranta, presne vieš, či vôbec je veriaci, ak aj je, či nie je len formálne veriaci (takých je najviac) a pod. Môj prístup nie je vôbec taký, ako ho prezentuješ, to je čistá demagógia. Som ten posledný, ktorý by podporoval nejaké náboženstvo. Tvoja dedukcia je mylná a zavádzajúca. Pomoc ľuďom v núdzi NEROVNÁ sa podpora náboženstva a už vôbec nie TOTALITNEJ ideológie, ako si to nazval.

Podaj si, beardie, tuto ruku s kalim. Nemáte od seba ďaleko, čo by hlavne v tvojom prípade malo pôsobiť ako určitý varovný signál. Názorová zhoda a aj tieto demagogické praktiky, pokiaľ ide o názorových oponentov (teda mňa).

//autoeditácia príspevku (29 Nov 2016, 19:31)
A k tebe kali.. že sa vôbec dokážeš ozvať s takýmto niečim. Ty, čo sa hlásiš k nacizmu, čo vidíš Židov a ich vplyv všade, čo otvorene propaguješ rasovú nadradenosť, eugeniku a pod. záležitosti.. ty tu ideš iného človeka poúčať o nejakom mentálnom svete? Ty žiješ v pekne zvrátenom mentálnom svete, ostatne, ako každý iný neonacista a pod. blázon. A nejaký Andy_Cibula tu bude dávať hypotetické otázky o tom, či by som bojoval aj "práva neonacistov," keby boli prenasledovaní a utekali by. Veď to je absurdné. S takými ako ty sa treba porátať iným spôsobom - už viackrát som tu spomínal historickú skúsenosť, ktorá sa odohrávala aj tu, priamo na Slovensku a doslova naši predkovia v tom bol zapojení - a ani to nebolo až tak dávno.

Ja nie som žiadny rojko ani idealistický pošahanec, jednoducho som presvedčený, že iný svet je možný. Svet lepší, ktorý je založený na iných vzťahoch a bežnom fungovaní, ako je nastavené dnes. To je celé.
butthead
Darca
Darca

hughito napísal: Určite nie, neonacisti ma netrápia.
hughito napísal:K dispozícii náboženský profil každého jedného migranta, presne vieš, či vôbec je veriaci, ak aj je, či nie je len formálne veriaci (takých je najviac) a pod..
Lebo takych ludi podobneho razu mas aj v tej mase migrantov? Ako rozpoznavas neonacistu na ulici? Dnes uz to take jednoznacne nie je, ze je niekto holohlavy.
hughito
Redeemer
Redeemer

Koľko tých neonacistov je v tej mase migrantov? Pevné dáta na asi neexistujú, ale to je vyslovene smiešny argument. Aj keď áno, nájdu sa aj takéto prípady, v tomto kontexte je to úplný nezmysel.

Neonacista na ulici sa rozpoznáva ťažko. Ale to je na inú tému. Každopádne - aj keby teraz utekali napr. Američania do Európy kvôli niečomu, tak by bolo nezmyselné im nepomôcť len preto, že by sa tam našlo nejaké % neonacistov. Takéto postoje zastáva opačná strana, beardie, kali, Ariyan Angel a pod.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

hughito napísal:A nejaký Andy_Cibula tu bude dávať hypotetické otázky o tom, či by som bojoval aj "práva neonacistov," keby boli prenasledovaní a utekali by. Veď to je absurdné.
Overoval som si, či je tvoja prezumpcia neviny ľudí všeobecná, ale ukázalo sa že nie - že tvoja empatia je rovnako selektívna, ako u tvojich oponentov.
hughito
Redeemer
Redeemer

Moja empatia na ľudí, ktorí sa otvorene a vedome hlásia k (NEO)NACIZMU, sa rovná nule. Nazvi si to ako chceš, tvoje "chytračenie" ma nezaujíma. Aby som bol presný, tak existujú aj iné prípady a skupiny, ku ktorým by sa moja empatia blížila k nule. Neviem, z čoho vlastne vychádzaš? Z akého predpokladu? Že automaticky som empatický k 7 miliardam ľudí? Len apriori neodsudzujem a nepripisujem negatívne vlastnosti skupine ľudí, ktorej sa žiadne takéto vlastnosti pripísať nedajú (migranti).
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

beardie
Redeemer
Redeemer

"Situácia, aká nastala v lete 2015, sa nemôže, nemala by a nesmie zopakovať. To bol a je náš a môj deklarovaný politický cieľ."

berem to ako priznanie chyby, som zvedavy, kedy precitnu aj miestni slnieckari
hughito
Redeemer
Redeemer

Merkelová koná ako každý iný politik. Nesledujem to moc podrobne, ale mám dojem, že si drží trocha tvár. Je však evidentné, že ak chce reálne bojovať o post premiérky, musí prebrať aj časť agendy a rétoriky krajnej pravice a populistov - čiže posun doprava.
beardie
Redeemer
Redeemer

hughito napísal:musí prebrať aj časť agendy a rétoriky krajnej pravice a populistov
myslis tym posun k realite? :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Posun k realite v istých oblastiach je vítaný, v niektorých je to posun k tomu, čo som spomenul a to pozitívne nevnímam.
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

Tvoje skreslenie reality je len zhluk nezmyslov a teórií ako asi by mal svet fungovať. Funguje však len na papieri v tých tvojich štúdiách, ktoré si čítaš po večeroch pred spaním, aby si sa uistil, že budeš mať pekné sny. V štúdiách, ktoré píšu ľudia, ktorí, ako sa zdá, nemajú kontakt s reálnym svetom a problémami, o ktorých píšu.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Merkelka musela prezentovat aj nejaku tu sebareflexiu ak este chce v politike nadalej posobit.
---
Ten pristup k imigracnej otazke sa nastastie v Europe otaca k realistickejsim zaverom, co je pozitivna sprava.
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... grant.html
hughito
Redeemer
Redeemer

rebuss napísal:Tvoje skreslenie reality je len zhluk nezmyslov a teórií ako asi by mal svet fungovať. Funguje však len na papieri v tých tvojich štúdiách, ktoré si čítaš po večeroch pred spaním, aby si sa uistil, že budeš mať pekné sny. V štúdiách, ktoré píšu ľudia, ktorí, ako sa zdá, nemajú kontakt s reálnym svetom a problémami, o ktorých píšu.
Absolútne neviem, o čom splietaš. Skús to ešte raz alebo ak nemáš čo k veci, tak sa vybúr do karmy alebo súkromnej správy a nezahlcuj vlákno nezmyslami.

Aj moderátori by si mohli robiť svoju prácu. :wink:
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

Napísať odpoveď