Hviezda party na Markize

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Hviezda party na Markize

Príspevok od používateľa heker »

Nedavno zacala Markiza vysielat zabavnu show Hviezdna party, ktora ma skutocne "hviezdne" obsadenie. Moderuje to Bican, co by podla mna este uslo, ale ostatne zlozenie v podobe afektovanej Studenkovej, Skrucaneho, nosatej Banasovej, Fialovej, zabiaka Dangla, Puskarovej, Fialovej atd.). Format sutaze pochadza z USA, tam to celkom leti, ziskal aj televizne ceny. Tento vyplod z Markizy mi pride opat tak, ze tam posadili par opozeranych a otrepanych hercov a vo vysledku mi to nepride ani vtipne, ani zabavne, ani oddychove, skor mi to pride ako cista trapnost, klasicky pokazeny format ako Ostrov (Ultimate survivor).

Pozeral niekto? Co si i tom myslite?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Hviezda party na Markize

Príspevok od používateľa Soviet »

Ze by si mal vypnut telku a travit cas rozumnejsie :P
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Fialovú tam máš 2x :).

Asi by som mal byť na seba hrdý, naozaj netuším o čom píšeš :)
farnell
Star
Star

Príspevok od používateľa farnell »

Akekolvek sutaze ci uz "talentove" alebo zabavne zo slovenskej a aj tej ceskej proveniencie stoja slusne povedane za prd.
Jedine co za daco na poli zabavy stoji je Všechno Párty Karla Šípa a Uvolnete se prosim Jana Krausa.
Na slovensku boli aspon podla mna vydarene relacie Taky sme boli s Milanom Kňažkom, 7 s.r.o. s Eňou Vacvalovou a nesmrtelna zabavna relacia L&S Ktosi je za dverami.
O volaco podobne ako bola relacia Taky sme boli sa pokuša momentalne Vacvalova s Heribanom.
Tu je vidno ,ze dakto sa nedokaze zmierit s tym,ze uz je okukany (Vacvalova). Heriban je mozno dobry ako Brmbi ale ako moderator zatial stoji slusne povedane za nič.
Takisto MR.GS. A aj tam bolo vidno ,ze sa nema pokracovat v tom co uz raz skoncilo. Remake tejto relacie nebol dobrym krokom.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Jediné čo pozerám v TV je Inkognito. A najradšej mám keď tam nieje Studenková :D
farnell
Star
Star

Ja som pozeral prave tie stare casti a suhlasim s tebou a rovnako ako Ty Studenkovu nemusim.
Nemam rad jej "preafektovane skrytu aroganciu" a bohuzial ona taka je.
Svokra ju na vlastnej kozi zazila a svoju "povahu" nezaprela a nebola o nic lepsia a ani horsia ako na TV obrazovkách.
Ale jedno je jej ku cti ,ze sa aspon nijako vyrazne nepretvaruje. :lol:
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

Nemal som tiez rad Studenkovu, ale akosi mi prestala menej vadit ako ta uvrestana Sebova, s nou to Inkognito ani nemozem zapnut. Nechapem ako mohla vyhrat OTA. Ona je asi najvyssi stupen afektovanosti
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Najlepšia zostava - Hudák, Čeky, Šoko, Forgáč :)
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

100% suhlasim, ten Soko tam nenormalne zapadol a trufam si tvrdit, ze robia najnormalnejsi humor, nic na silu.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Presne tak :) Inkognito v tejto zostave je jeden z mála programov v našich končinách ktorý pobaví
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

hviezdnu party nepozeram, ani nebudem a momentalne zo slovenskych tv programov pozeram iba Milujem Slovensko. pozeral by som aj 5 proti 5, ale vacsinou vtedy este nie som doma a archiv nie je.
farnell
Star
Star

Milujem Slovensko je dobra relacia aj pretých co sa chcu daco zaujimave dozvediet o Slovensku zabavnou formou.
K-u-b-i-a-k napísal:Najlepšia zostava - Hudák, Čeky, Šoko, Forgáč :)
Nepozeram sice ako som uz spomenul nove Inkognito, ale suhlasim s tebou ,ze dokazu bavit a nielen v tejto relacii.
Vid Hudak ako Miki Hric s makym ale s poradňe tvardym. Dufam ,ze som to dobre napisal.

Zabudol som este na jednu relaciu a to Nikto nie je dokonalý s Juniorom a Marcelom.

Obcas sa pobavim aj na starsich dieloch Particky. No takých casti je malo kde ich dopozeram a do konca.
Bud to skazi daka trapna scenka alebo vrieskajuci zadusajuci sa a oci vyvalujuci Dangl.
Tak ako bol v zaciatkoch dobry tak mu neviem slusnym spôsobom teraz prist na meno.
Teda viem ale to by bolo prilis skarede.

A v skutocnosti nemam rad celkovo, kupene formaty kedy sa ako blbci po dacom opicime.
Ale to asi bude najskôr daka "kulturna dan" za to byt svetovi.
Napísať odpoveď