Hviezda party na Markize
Hviezda party na Markize
Nedavno zacala Markiza vysielat zabavnu show Hviezdna party, ktora ma skutocne "hviezdne" obsadenie. Moderuje to Bican, co by podla mna este uslo, ale ostatne zlozenie v podobe afektovanej Studenkovej, Skrucaneho, nosatej Banasovej, Fialovej, zabiaka Dangla, Puskarovej, Fialovej atd.). Format sutaze pochadza z USA, tam to celkom leti, ziskal aj televizne ceny. Tento vyplod z Markizy mi pride opat tak, ze tam posadili par opozeranych a otrepanych hercov a vo vysledku mi to nepride ani vtipne, ani zabavne, ani oddychove, skor mi to pride ako cista trapnost, klasicky pokazeny format ako Ostrov (Ultimate survivor).
Pozeral niekto? Co si i tom myslite?
Pozeral niekto? Co si i tom myslite?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hviezda party na Markize
Ze by si mal vypnut telku a travit cas rozumnejsie 
Fialovú tam máš 2x
.
Asi by som mal byť na seba hrdý, naozaj netuším o čom píšeš
Asi by som mal byť na seba hrdý, naozaj netuším o čom píšeš
Akekolvek sutaze ci uz "talentove" alebo zabavne zo slovenskej a aj tej ceskej proveniencie stoja slusne povedane za prd.
Jedine co za daco na poli zabavy stoji je Všechno Párty Karla Šípa a Uvolnete se prosim Jana Krausa.
Na slovensku boli aspon podla mna vydarene relacie Taky sme boli s Milanom Kňažkom, 7 s.r.o. s Eňou Vacvalovou a nesmrtelna zabavna relacia L&S Ktosi je za dverami.
O volaco podobne ako bola relacia Taky sme boli sa pokuša momentalne Vacvalova s Heribanom.
Tu je vidno ,ze dakto sa nedokaze zmierit s tym,ze uz je okukany (Vacvalova). Heriban je mozno dobry ako Brmbi ale ako moderator zatial stoji slusne povedane za nič.
Takisto MR.GS. A aj tam bolo vidno ,ze sa nema pokracovat v tom co uz raz skoncilo. Remake tejto relacie nebol dobrym krokom.
Jedine co za daco na poli zabavy stoji je Všechno Párty Karla Šípa a Uvolnete se prosim Jana Krausa.
Na slovensku boli aspon podla mna vydarene relacie Taky sme boli s Milanom Kňažkom, 7 s.r.o. s Eňou Vacvalovou a nesmrtelna zabavna relacia L&S Ktosi je za dverami.
O volaco podobne ako bola relacia Taky sme boli sa pokuša momentalne Vacvalova s Heribanom.
Tu je vidno ,ze dakto sa nedokaze zmierit s tym,ze uz je okukany (Vacvalova). Heriban je mozno dobry ako Brmbi ale ako moderator zatial stoji slusne povedane za nič.
Takisto MR.GS. A aj tam bolo vidno ,ze sa nema pokracovat v tom co uz raz skoncilo. Remake tejto relacie nebol dobrym krokom.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Jediné čo pozerám v TV je Inkognito. A najradšej mám keď tam nieje Studenková 
Ja som pozeral prave tie stare casti a suhlasim s tebou a rovnako ako Ty Studenkovu nemusim.
Nemam rad jej "preafektovane skrytu aroganciu" a bohuzial ona taka je.
Svokra ju na vlastnej kozi zazila a svoju "povahu" nezaprela a nebola o nic lepsia a ani horsia ako na TV obrazovkách.
Ale jedno je jej ku cti ,ze sa aspon nijako vyrazne nepretvaruje.
Nemam rad jej "preafektovane skrytu aroganciu" a bohuzial ona taka je.
Svokra ju na vlastnej kozi zazila a svoju "povahu" nezaprela a nebola o nic lepsia a ani horsia ako na TV obrazovkách.
Ale jedno je jej ku cti ,ze sa aspon nijako vyrazne nepretvaruje.
Nemal som tiez rad Studenkovu, ale akosi mi prestala menej vadit ako ta uvrestana Sebova, s nou to Inkognito ani nemozem zapnut. Nechapem ako mohla vyhrat OTA. Ona je asi najvyssi stupen afektovanosti
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Najlepšia zostava - Hudák, Čeky, Šoko, Forgáč 
100% suhlasim, ten Soko tam nenormalne zapadol a trufam si tvrdit, ze robia najnormalnejsi humor, nic na silu.
Presne tak
Inkognito v tejto zostave je jeden z mála programov v našich končinách ktorý pobaví
-
mirak2
Hardcore addict
hviezdnu party nepozeram, ani nebudem a momentalne zo slovenskych tv programov pozeram iba Milujem Slovensko. pozeral by som aj 5 proti 5, ale vacsinou vtedy este nie som doma a archiv nie je.
Milujem Slovensko je dobra relacia aj pretých co sa chcu daco zaujimave dozvediet o Slovensku zabavnou formou.
Vid Hudak ako Miki Hric s makym ale s poradňe tvardym. Dufam ,ze som to dobre napisal.
Zabudol som este na jednu relaciu a to Nikto nie je dokonalý s Juniorom a Marcelom.
Obcas sa pobavim aj na starsich dieloch Particky. No takých casti je malo kde ich dopozeram a do konca.
Bud to skazi daka trapna scenka alebo vrieskajuci zadusajuci sa a oci vyvalujuci Dangl.
Tak ako bol v zaciatkoch dobry tak mu neviem slusnym spôsobom teraz prist na meno.
Teda viem ale to by bolo prilis skarede.
A v skutocnosti nemam rad celkovo, kupene formaty kedy sa ako blbci po dacom opicime.
Ale to asi bude najskôr daka "kulturna dan" za to byt svetovi.
Nepozeram sice ako som uz spomenul nove Inkognito, ale suhlasim s tebou ,ze dokazu bavit a nielen v tejto relacii.K-u-b-i-a-k napísal:Najlepšia zostava - Hudák, Čeky, Šoko, Forgáč
Vid Hudak ako Miki Hric s makym ale s poradňe tvardym. Dufam ,ze som to dobre napisal.
Zabudol som este na jednu relaciu a to Nikto nie je dokonalý s Juniorom a Marcelom.
Obcas sa pobavim aj na starsich dieloch Particky. No takých casti je malo kde ich dopozeram a do konca.
Bud to skazi daka trapna scenka alebo vrieskajuci zadusajuci sa a oci vyvalujuci Dangl.
Tak ako bol v zaciatkoch dobry tak mu neviem slusnym spôsobom teraz prist na meno.
Teda viem ale to by bolo prilis skarede.
A v skutocnosti nemam rad celkovo, kupene formaty kedy sa ako blbci po dacom opicime.
Ale to asi bude najskôr daka "kulturna dan" za to byt svetovi.