viacero pc a internet
viacero pc a internet
Čavte, mám taký problém a vy mi budete vedieť isto pomocť.
Mám internet od Telecomu. Klasicky k Desktopu je napojený kápel ktorý ide do routeru a takto je vyrieśený net na desktope.
Wifi funguje bez problémov. Akonáhle sa však brat na novom ntb pripojí na wifi, ostatní užívatelia wifi stratia signál. Viete mi poradiť v čom je problém?
Ak to mám laicky vysvetliť- po pripojení jeho nového ntb internet akoby obmedzí pre ostatných a ntb si berie celé pripojenie. Ďakujem
Mám internet od Telecomu. Klasicky k Desktopu je napojený kápel ktorý ide do routeru a takto je vyrieśený net na desktope.
Wifi funguje bez problémov. Akonáhle sa však brat na novom ntb pripojí na wifi, ostatní užívatelia wifi stratia signál. Viete mi poradiť v čom je problém?
Ak to mám laicky vysvetliť- po pripojení jeho nového ntb internet akoby obmedzí pre ostatných a ntb si berie celé pripojenie. Ďakujem
Re: viacero pc a internet
Zly router. Treba skusit novy firmware a ked nepomoze, tak iny router. Co je tam za zariadenie?
dlink 2641R
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ani sa nedivim, ved to je mozno 9 rokov stary modem.
Tak dik za info, volal som do telecomu, za mesacny poplatok 49 centov mi poslu novy router. Tento asi nepodporuje viacero zariadení i ked je divne, ze ked som mal tento desktop a starsi ntb vsetko islo v poriadku. Akonahle sa zakupil novy ntb nefunguje to .
-
hojko
Site Admin
Podporovat podporuje, ale kto vie, problem mozem byt kludne v hardware, firmware routru, tazko povedat. Kazdopadne novy router sa ti urcite uz zide.
Dakujem za rychlu pomoc. Kedtak o tyzdem napisem ci to je v poriadku.. ma prist v buduci tyzden
-
hojko
Site Admin
Tam nema v com inom byt problem, suhlasim s tym co pise heker vyssie.
-
Daniel9911
Professional
už aj telekom dáva router do prenájmu ? ja som este vyberal za 10 euro.
Tak ako to dopadlo, router vymeneny?