Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 16 Dec 2017, 17:55



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10 ] 
viacero pc a internet
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 6.5.2014
Príspevky: 86
Karma: Neutrál
Príspevok viacero pc a internet
Čavte, mám taký problém a vy mi budete vedieť isto pomocť.
Mám internet od Telecomu. Klasicky k Desktopu je napojený kápel ktorý ide do routeru a takto je vyrieśený net na desktope.
Wifi funguje bez problémov. Akonáhle sa však brat na novom ntb pripojí na wifi, ostatní užívatelia wifi stratia signál. Viete mi poradiť v čom je problém?
Ak to mám laicky vysvetliť- po pripojení jeho nového ntb internet akoby obmedzí pre ostatných a ntb si berie celé pripojenie. Ďakujem


07 Dec 2016, 15:42
Profil  
Hardcore addict
Hardcore addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.5.2006
Príspevky: 8487
Karma: Level +4
Príspevok Re: viacero pc a internet
Zly router. Treba skusit novy firmware a ked nepomoze, tak iny router. Co je tam za zariadenie?


07 Dec 2016, 16:08
Profil  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 6.5.2014
Príspevky: 86
Karma: Neutrál
Príspevok Re: viacero pc a internet
dlink 2641R


07 Dec 2016, 16:53
Profil  
Site Admin
Site Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.4.2004
Príspevky: 35436
Bydlisko: Európa
Karma: Level +6
Príspevok Re: viacero pc a internet
Ani sa nedivim, ved to je mozno 9 rokov stary modem.


07 Dec 2016, 16:57
Profil  WWW
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 6.5.2014
Príspevky: 86
Karma: Neutrál
Príspevok Re: viacero pc a internet
Tak dik za info, volal som do telecomu, za mesacny poplatok 49 centov mi poslu novy router. Tento asi nepodporuje viacero zariadení i ked je divne, ze ked som mal tento desktop a starsi ntb vsetko islo v poriadku. Akonahle sa zakupil novy ntb nefunguje to .


07 Dec 2016, 17:03
Profil  
Site Admin
Site Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.4.2004
Príspevky: 35436
Bydlisko: Európa
Karma: Level +6
Príspevok Re: viacero pc a internet
Podporovat podporuje, ale kto vie, problem mozem byt kludne v hardware, firmware routru, tazko povedat. Kazdopadne novy router sa ti urcite uz zide.


07 Dec 2016, 17:24
Profil  WWW
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 6.5.2014
Príspevky: 86
Karma: Neutrál
Príspevok Re: viacero pc a internet
Dakujem za rychlu pomoc. Kedtak o tyzdem napisem ci to je v poriadku.. ma prist v buduci tyzden


07 Dec 2016, 17:29
Profil  
Site Admin
Site Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.4.2004
Príspevky: 35436
Bydlisko: Európa
Karma: Level +6
Príspevok Re: viacero pc a internet
Tam nema v com inom byt problem, suhlasim s tym co pise heker vyssie.


07 Dec 2016, 17:33
Profil  WWW
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.11.2008
Príspevky: 834
Karma: Level +1
Príspevok Re: viacero pc a internet
už aj telekom dáva router do prenájmu ? ja som este vyberal za 10 euro.


10 Dec 2016, 19:53
Profil  
Hardcore addict
Hardcore addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.5.2006
Príspevky: 8487
Karma: Level +4
Príspevok Re: viacero pc a internet
Tak ako to dopadlo, router vymeneny?


16 Dec 2016, 15:37
Profil  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10 ] 


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.062s | 14 Queries | GZIP : On ]