Battlefield 1
-
Solo_Kamen
King
Re: Battlefield 1
1. Vlak/vzducholoď/plťka sa objaví vtedy, ked tvoj tým prehráva o určitý počet bodov. (myslím, že je to okolo 200+ ale nie som si istý). Ked si šofér vlaku, tak môžeš íst dopredu/dozadu po kolajniciach a ako bonus máš celkom dobrý pojazdný "mortar".
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dakujem. To som zistil, ze mozem byt sofer. Prave vcera som prvykrat soferoval a celkom sa mi to pacilo. Len starosti mi robili lietadla, ktore boli neprijemne na mapke Sinai, nakolko ten vlak je uplne odkryty a krasne viditelny.
Ten vlak ma neskutocne silne anti air guny, ak na nom sedia ludia co vedia, lietadla maju problem.
Plamenometnik ma Wex nie Wax, a podobne ako ostatni (Sentry, Tank Hunter) sa objavi vzdy na tom istom mieste, v urcity cas. Je to taka podlhovasta drevena krabica, kde sa to spawnuje. Vzdy ti to ukaze na mape a vyskoci hlaska e.g.: "There's a sentry kit available near your location." V CQ a Domination sa sentry spawne vzdy po urcitom case. V Rush, Operations atd sa spawnuje vzdy pri urcitych objectivoch. Ked su nove objectives, na starej pozicii sa uz nespawnne.
Plamenometnik ma Wex nie Wax, a podobne ako ostatni (Sentry, Tank Hunter) sa objavi vzdy na tom istom mieste, v urcity cas. Je to taka podlhovasta drevena krabica, kde sa to spawnuje. Vzdy ti to ukaze na mape a vyskoci hlaska e.g.: "There's a sentry kit available near your location." V CQ a Domination sa sentry spawne vzdy po urcitom case. V Rush, Operations atd sa spawnuje vzdy pri urcitych objectivoch. Ked su nove objectives, na starej pozicii sa uz nespawnne.
-
hojko
Site Admin
V operations na Argone Forrest sa to objavuje v strede pod mostom pri spawne C.
-
xH4wK
Nuz, SP som presiel.. take nemastne neslane, celkom podpriemerne.
Multiplayer som skusil asi 2 hodky.. musim povedat, ze nie je najlepsi napad po overwatch skakat bez treningu do BF1, BF1 je totalne ale totalne ine... ked v overwatch ownim tak v bf1 som nevedel zabit nikoho aj ked mam za sebou vsetky BF hry
zostava len potrenovat a musim prijst na chut tym starym zbraniam.
Multiplayer som skusil asi 2 hodky.. musim povedat, ze nie je najlepsi napad po overwatch skakat bez treningu do BF1, BF1 je totalne ale totalne ine... ked v overwatch ownim tak v bf1 som nevedel zabit nikoho aj ked mam za sebou vsetky BF hry
-
hojko
Site Admin
Nenormalne ma rozculuje to, ze v zozname serverov nie je jasne ako dlho hra bezi. Teraz som sa pripojil do hry, zvolil squad a zrazu napis: Defeat
A bolo, proste som sa pripojil do hry co akurat skoncila. To iste asi pred tyzdnom. Minule som zase vyuzil quickmatch podla toho ake hry som hraval posledne, tam ma pripojilo do hry kde bolo 960 bodov, cize o minutu hra koncila.
Nedoslo k dakej aktualizacii, mozno na strane serverov alebo co??? Pretoze posledne dni sa mi obcas stane, ze mam akesi artefakty, obcas to aj laglo a nedovolilo mi to vybehnut po schodoch, proste som sa prepadol ako keby boli zburane. To sa mi stalo uz par krat v mapke Sinai a nieco podobne som zastamenal aj na Argonne.
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2016, 12:00)
Dnes quickmatch, pripojilo ma na server kde som bol uplne sam
Nedoslo k dakej aktualizacii, mozno na strane serverov alebo co??? Pretoze posledne dni sa mi obcas stane, ze mam akesi artefakty, obcas to aj laglo a nedovolilo mi to vybehnut po schodoch, proste som sa prepadol ako keby boli zburane. To sa mi stalo uz par krat v mapke Sinai a nieco podobne som zastamenal aj na Argonne.
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2016, 12:00)
Dnes quickmatch, pripojilo ma na server kde som bol uplne sam
-
hojko
Site Admin
Je tam toho dost, ale este mi nic nestahovalo. Predpokladam, ze najblizsie spustenie to asi zacne.
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2016, 18:03)
Zatial ziadny patch u mna nenabehol.
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2016, 18:03)
Zatial ziadny patch u mna nenabehol.
patch nabehne 13. decembra, ako je spomenute v notes.
-
hojko
Site Admin
Aha, dik za info, datum som si nevsimol, lebo som to cital len v mobile. Ako tak pozeram teraz tie zmeny, tak je ich skutocne viac, aj v mapach. Takze sa da ocakavat, ze ten patch nebude najmensi a ked bude mat 5GB, tak to nebude nic prekvapujuce. Pozeram, ze vela zmien sa dockalo balancovanie zbrani, opravy v mapach, ale aj sietovy kod... No uvidime.
Edit: 2GB nakoniec.
Edit: Najskor mi ukazalo, ze 1,98GB, teraz pocas stahovania to skocilo na 3,36GB.
Edit: 2GB nakoniec.
Edit: Najskor mi ukazalo, ze 1,98GB, teraz pocas stahovania to skocilo na 3,36GB.
No co hovorite na patch ? Som v robote, az vecer to otestujem. Zaujima ma hlavne ze ci sa to hybe lepsie.
-
hojko
Site Admin
Tazko povedat, odohral som teraz len jednu mapu - Argonne Forrest, ale nejake zmeny som si nevsimol. Hral som za support, akurat som postrehol, ze ammo nie je mozne tak casto hadzat. Inak mi to prislo po starom.
Nazdar ľudia,
včera som si doprial a kúpil som si BF1, stiahol som to a celý natešený som to zapol že ide sa mastiť
problém je v tom že mám približne 70-80FPS ale s obrovskými dropmi na 20 až 40FPS a naspäť. Okrem toho sa mi stáva že sa mi hra zasekne na tých 5 sekund a potom zasa ide, neviem čo robiť.
Skúšal som sa hrať s nastaveniami, meniť si nastavenia z ultra na high, low ale nič nepomáha.
Stretli ste sa už niekto s takýmito problémami alebo som jediný?
Moja zostava:
Intel Core i5 6500 3,20GHz
MSI GTX 1060 3GB
16GB DDR4 2133MHz RAM
Windows 7
Ďakujem za každú radu.
včera som si doprial a kúpil som si BF1, stiahol som to a celý natešený som to zapol že ide sa mastiť
problém je v tom že mám približne 70-80FPS ale s obrovskými dropmi na 20 až 40FPS a naspäť. Okrem toho sa mi stáva že sa mi hra zasekne na tých 5 sekund a potom zasa ide, neviem čo robiť.
Skúšal som sa hrať s nastaveniami, meniť si nastavenia z ultra na high, low ale nič nepomáha.
Stretli ste sa už niekto s takýmito problémami alebo som jediný?
Moja zostava:
Intel Core i5 6500 3,20GHz
MSI GTX 1060 3GB
16GB DDR4 2133MHz RAM
Windows 7
Ďakujem za každú radu.
-
hojko
Site Admin
CPU dropy sa riesili aj na BF fore. Asi ti neni moc co poradit, mozes skusit akurat tak nove ovladace k chipsetu a grafiky, ze ci to nepomoze. Inak mas SSD alebo klasicky HDD???
No ovládače mám najnovšie, keďže som včera inštaloval Windows a chipset aj grafiku dávam vždy zo stránky výrobcu.
Mám SSD na ktorom mám programy a HDD na ktorom mám hry, teda aj Origin a BF-ko.
Mám SSD na ktorom mám programy a HDD na ktorom mám hry, teda aj Origin a BF-ko.
-
hojko
Site Admin
Skus potom prebehnut tuto temu: https://forums.battlefield.com/en-us/di ... -fps-drops Neuvazoval si nad presunom BF na SSD???
Pár ľudí tam písalo že treba nastaviť vysokú prioritu hry v task manageri, tak to skúsim a uvidím.
Ja by som to tam veľmi rád presunul, ale keďže mám len 128GB SSD, tak by to bol dosť problém
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2016, 15:56)
Bol som veľmi naivný že som si myslel že by to mohlo pomocť
Tak nič teda, asi počkám kým DICE niečo urobí, keďže vidím že nie som sám.
Ešte taká otázočka, myslíte že OS v tomto tiež hrá nejakú rolu?
Mám 7 a nejako ma to neláka na tú 10, ale ak je to čo sa týka výkonu lepšie tak to nejako prekusnem.
Čo sa týka DX12, skúšal som to u kamaráta s podobnou zostavou a jemu tá DX12 v BF-ku robila len zle, keď ju vypol dostal aj FPS boost a aj hra išla plynulejšie.
Ja by som to tam veľmi rád presunul, ale keďže mám len 128GB SSD, tak by to bol dosť problém
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2016, 15:56)
Bol som veľmi naivný že som si myslel že by to mohlo pomocť
Tak nič teda, asi počkám kým DICE niečo urobí, keďže vidím že nie som sám.
Ešte taká otázočka, myslíte že OS v tomto tiež hrá nejakú rolu?
Mám 7 a nejako ma to neláka na tú 10, ale ak je to čo sa týka výkonu lepšie tak to nejako prekusnem.
Čo sa týka DX12, skúšal som to u kamaráta s podobnou zostavou a jemu tá DX12 v BF-ku robila len zle, keď ju vypol dostal aj FPS boost a aj hra išla plynulejšie.
-
hojko
Site Admin
Ja to hram na Win7 a ziadny problem.
tak moje dojmi z tej hry po dlhsom hrani su dobre, je to klasicky battlefield len v inom case,
jedine co ma stve ze to mam na low a ide to od 30-50fps, niekedy s dropmi pod 20fps ale to je uz mojim starsim HW
jedine co ma stve ze to mam na low a ide to od 30-50fps, niekedy s dropmi pod 20fps ale to je uz mojim starsim HW
-
lukostrel77
Star
Co za hw máš??