Helenku? Zoznámil nás finstat.sk , ty?heker napísal:DropDead, poznas tu majitelku co volas Helenka aj osobne?
Gigastore REKLAMÁCIA
Re: Gigastore REKLAMÁCIA
Ja ju nepoznam rovnako ako ty. Preto mi pride od teda dost trapne, ze niekoho oslovujes familiarne menom Helenka. Len tolko som chcel, ze urcite by bolo lepsie napisat cele meno a pripadne spomenut, ze ide o podvodnicku/bieleho kona alebo neviem koho.
Nebudem predsa písať "paní Helen Louca", ak je niekto šmejd, nemá slušné pomenovanie takej osoby u mňa miesto.
http://finstat.sk/44374623/obchodny_register
Som proste háklivý na tieto kauzy s obchodmi, nakoniec na to doplácajú férové obchody. Ale to je už OT z mojej strany.
http://finstat.sk/44374623/obchodny_register
Som proste háklivý na tieto kauzy s obchodmi, nakoniec na to doplácajú férové obchody. Ale to je už OT z mojej strany.
-
Dildogripak
Medium Professional
29.11.
Stav rekl. sa zmenil na: vybavuje sa (prišiel o tom aj automatický notifikačný e-mail)
Predpokladám teda, že tú TV majú....
Oficiálne mi to však nepotvrdili (len automat..)
Snáď to už bude OK
Dám vám echo hojkáči
// 29.11.
mailom so dostal potvrdenie, že tá notifikácia určite značí to, že môj balík prijali a riešia to...
Opäť nič konkrétne, ale aspoň dačo.
// 30.11.
notifikácia o odoslaní produktu do servisného strediska
Stav rekl. sa zmenil na: vybavuje sa (prišiel o tom aj automatický notifikačný e-mail)
Predpokladám teda, že tú TV majú....
Oficiálne mi to však nepotvrdili (len automat..)
Snáď to už bude OK
Dám vám echo hojkáči
// 29.11.
mailom so dostal potvrdenie, že tá notifikácia určite značí to, že môj balík prijali a riešia to...
Opäť nič konkrétne, ale aspoň dačo.
// 30.11.
notifikácia o odoslaní produktu do servisného strediska
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nic noveho zatial? 
-
Dildogripak
Medium Professional
stále nič, dám echo, no stress
termín vybavenia (doručenia TV) majú do 23.12. čo je dosť zaujímavý termín...
No, uvidíme....
Ale dnes som im pre istotu hodil mailík do schránky, že či vedia niečo viac o stave rekl.
termín vybavenia (doručenia TV) majú do 23.12. čo je dosť zaujímavý termín...
No, uvidíme....
Ale dnes som im pre istotu hodil mailík do schránky, že či vedia niečo viac o stave rekl.
Ja by som ani muk nepovedal, pekne byť tíško a 31. deň písať (samozrejme, netreba zabúdať na ten správny výpočet, že aj po tých opletačkách sa reklamácia začína až deň po doručení.
Čekni si dátum v rackingu od DPD.
Ja som popočítal hore z tvojho príspevku, že aut.mail. 29.11 a to potom aj vychádza do 29.12. (prvý deň počítam až 30.11).
Čekni si dátum v rackingu od DPD.
Ja som popočítal hore z tvojho príspevku, že aut.mail. 29.11 a to potom aj vychádza do 29.12. (prvý deň počítam až 30.11).
-
Dildogripak
Medium Professional
Tracking DPD: Váš balík bol doručený v 23.11.2016, o 14:56
Dnešná odpoveď
23+1, čo vychádza na 24.12.
Takže pod stromček očakávam TV alebo SMS z banky. V tom druhom prípade bude srandovné behať po obchodoch a zháňať TELKU
Dnešná odpoveď
Keď by som teda rátalGigastore servis napísal:Vážený zákazník,
produkt sa nachádza v autorizovanom servis centre.Vybavenie reklamácie prebehne v zákonom stanovenej lehote.
Pokiaľ by sa tak nestalo,bude na vašu objednávku automaticky vystavený dobropis.
23+1, čo vychádza na 24.12.
Takže pod stromček očakávam TV alebo SMS z banky. V tom druhom prípade bude srandovné behať po obchodoch a zháňať TELKU
Nakolko posledny den reklamacie nemoze pripadnut na sviatok, bude posledny den na vybavenie reklamacie prvy mozny den - a teda 27.12.2016
-
Dildogripak
Medium Professional
Tak snáď stihnú aspoň Skrúcaného na Silvestra pozerať v HD 
Nope, 23.12. je 30. deň, takže do piatku to musia doriešiť, teda minimálne ti poslať papier o vybavení, no tak, či tak, sa informovať potom až 27., resp. nech ti dodajú potom hneď tracking a dokážu, že ti zaslali list o vybavení 23.12. alebo tracking na balík od kuriéra, kde okrem iného musí byť aj list o ukončení reklamácie.
Ak to nesplnia, tak pýtať peniaze a kúpiť niečo iné/novšie/lepšie.
Ak to nesplnia, tak pýtať peniaze a kúpiť niečo iné/novšie/lepšie.
-
Dildogripak
Medium Professional
Yess, 23. to vychádza, máš pravdu. 
tu v tomto článku som našiel trošíčku fail http://www.uspesne-podnikanie.sk/ako-sa ... reklamaciu
To by bol biznis. To nedáva nejak logiku

tu v tomto článku som našiel trošíčku fail http://www.uspesne-podnikanie.sk/ako-sa ... reklamaciu
Dobré sračky kolujú internetom fakt... Nahlásim reklamáciu 01.01. tovar im prinesiem 20.01. a očakávam vybavenie do 31.01.Prvý deň lehoty je deň nasledujúci po dni uplatnenia reklamácie, teda ak si zákazník uplatnil reklamáciu 1. septembra, prvým dňom lehoty na vybavenie reklamácie je 2. september. Upozorňujeme na spojenie „od uplatnenia reklamácie“ – lehota totiž začína dňom, kedy zákazník nahlásil reklamáciu, nie kedy zákazník fyzicky priniesol tovar na reklamáciu.
Oni tam znegovali druhou vetou prvú - píšu, že začína deň po uplatnení ale v ďalšej napísali, že začína vlastne dňom, kedy človek nahlási reklamáciu (teda ju uplatní).
Ale to je problém vo všeobecnosti, výklad zákonov môže byť rôzny..aj ja som pochopil pár tých podmienok špatne, toť je zákon.
Ale to je problém vo všeobecnosti, výklad zákonov môže byť rôzny..aj ja som pochopil pár tých podmienok špatne, toť je zákon.
Ty si sam Fail, predstav si situaciu, ze si tu otvori niekto obchod a zahlasi, ze servis ma v USA. Tak budes cakat dva tyzdne do dorucenia balika do USA, aby ti zacala plynut reklamacia? Mne sam predajca napisal, ked som reklamoval notebook, ze zarucna lehota zacina plynut od nahlasenie reklamacie! Tak sa aj stalo, v piatok som nahlasil, v pondelok prisiel kurier. Po 2 tyzdnoch mi napisali, ze na cast notebooku neuznavaju reklamaciu a ci si to zaplatim. Dali mi termn na odpoved. V posledny den terminu som napisal, ze s opravou tej casti nesuhlasim a nech poslu notebook naspat. Dali si na cas a noteboook sice poslali pred koncom 30 dnovej lehoty ale nestihol prist z nemecka, naco mi sam predajca povedal aby som 30ty den zavolal a ziadal od vyrobcu dobropis. Tak sa aj stalo a do 3 dni prisiel dobopis aj notebook, ktory som poslal predajcovi potom. Kto neveri mozem dolozit komunikaciu s predajcom aj servisom. Perlicka na zaver, notebook prisiel v horsom stave ako odisiel, takze aj tak by siel naspat do servisu.
Neviem odkial cerpate tieto bludy. Reklamacia plynie az dalsi den od prijatia reklamovaneho tovaru predavajucim. Ja mozem niekde na Alze vo stvrtok vecer zadat reklamaciu, v piatok to poslat, v pondelok im to pride, ale reklamacia zacne bezat az od utorku!
Ale teba nezaujíma, kde má obchod servis. To nie je tvoja starosť, to je jeho starosť. Ty to doručíš obchodu a on si to už potom zariaďuje.
Presne tak ako píše Heker.
Presne tak ako píše Heker.
Mozno su to pre teba bludy, pre mna je to skusenost. ja reklamujem vzdy v autorizovanom servise a vynechavam predajcu a tieto bludy mi dali dobropis 850 eur na novy notebook. Ako teda reklamujete velku telku, ktoru maju prist opravit k tebe domov. Tam reklamacna doba ani neplinie, lebo telku servis nepreberie...
-
Dildogripak
Medium Professional
mikioko napísal:Ty si sam Fail, predstav si situaciu, ze si tu otvori niekto obchod a zahlasi, ze servis ma v USA. Tak budes cakat dva tyzdne do dorucenia balika do USA, aby ti zacala plynut reklamacia?
zobuď sa zo sna, reklamácia začína plynúť dňom nasledujúcim po dni doručenia balíku k predávajúcemu. Opakujem, k predávajúcemu! Mňa nezaujíma kde on má servis, bárs aj na Kamčatke.
Heker aj Dropdead píšu dobre, ty žiješ stále niekde inde (alebo si si len neprečítal celú tému)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Skusenosti, mozno si mal uplne stastie na niekoho v Nemecku, nic viac a nic menej. Inak je to tak ako sa tu pise - plynia nasledujucim dnom po doruceni tovaru.
Mozete sa rozculovat kolko chcete. V prilohe komunikacia s eshopom Kupoval som na Slovenskom eshope-autorizovany zlaty predajca Lenovo a mozem podlozit svoje tvrdenia mailami s veducim-majitelom eshopu. Mate pravdu radil by mi bludy, ked ma na to sam upozornil kedy zacina plynut a kedy konci reklamacna doba.
Ano s tym suhlasim, aj som to hore pisal, ze ako kupujuceho ma vobec nemusi zaujimat kde je servis. Preto nemoze byt zaciatok reklamacneho konania termin kedy servis prijme fyzicky tovar.
Ano s tym suhlasim, aj som to hore pisal, ze ako kupujuceho ma vobec nemusi zaujimat kde je servis. Preto nemoze byt zaciatok reklamacneho konania termin kedy servis prijme fyzicky tovar.