Battlefield 1

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
ONdr3j
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Battlefield 1

Príspevok od používateľa ONdr3j »

mam tam x6 1055T 2,8@3,6GHz, asus M4A88TD-V Evo/USB3, 7970 Ghz ed., 8gb ram, W7, 1920x1200
pri hre ide procesor na skoro 100%, este by sa dalo ho potlacit vyssie ale to sa mi uz s napatim velmi nepaci ist hore, kedze som posledny krok napatia ktory je bielou farbou, vyssiu voltaz uz ukaze zltou farbou a nerad by som bol kebyze to spalim ci inak znicim lebo potom ma drbne kedze nemam na novy PC...
lukostrel77
Star
Star

Príspevok od používateľa lukostrel77 »

Pýtal som sa lebo aj mám staršie "HW" phenom ii x4 955 3,2ghz,8gb ram,gtx750ti,to je dìvné že ti to ide tak slabo,čo som skúšal mne to ide na low-niečo med v 1080p na 40-60fps neseká to,sem tam dropy na 30 no nič hrozné,cpu ide na 95-98%skáče,no nejak ma to nebere ostávam pri bf4 :) .....
ONdr3j
Professional
Professional

ja mam vsetko na low, aj ked neviem uz presne kedze som to dlhsie uz nehral lebo ma to nebavi hrat pri sekaniach, fps dropoch a pod ako niekedy to ide celkom dobre ale vacsinou to je na ....
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mapy v BF su prilis velke, takze sa ani moc netreba divit, ze to ide tak ako to ide. Ten procesor je starucky a grafika tiez. Zial, myslim, ze s optimalizaciou si az tak velku hlavu nerobili.
rozumbrada
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rozumbrada »

hojko napísal:Mapy v BF su prilis velke, takze sa ani moc netreba divit, ze to ide tak ako to ide. Ten procesor je starucky a grafika tiez. Zial, myslim, ze s optimalizaciou si az tak velku hlavu nerobili.

lol hojko, ze vraj s optimalizaciou si velku hlavu nerobili. Ty potom asi hras nejaky iny Battlefield 1 nez ja.. Este aj na kartach pre chudakov ako GTX1060 a GTX1050Ti to ide na ultra. Optimalizacia je perfektna.
lukostrel77
Star
Star

pozrel by som si to ultra na 1050ti :D
Marekuus
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Marekuus »

Na tom BF fóre mi poradili že si mám dať Win 10, že to dosť pomáha.
Dnes som stiahol BF-ko, dal si všetko na ultra, vsync ON, DX11 a hra mi beží pri stabilných 75FPS, maximálne mi to dropne na 65FPS ale aj to len raz za 3-4 hry.
ONdr3j
Professional
Professional

tak teraz som si dal 3 hry po dlhej dobe a fps bolo cca 50-100, islo to v pohode ale boli to take mensie mapy, procak isiel na 99-100%, grafika len na cca 60-70% a vram mi bralo cca 2100mb, by som videl ako brzdu procak ale uz je to stare vsetko, pri kupe by som si nechal len hdd/ssd, skrinku, zdroj, dvd mech. takze vela nie :D
rozumbrada
Novice
Novice

lukostrel77 napísal:pozrel by som si to ultra na 1050ti :D
uplne v pohode v nejakom smiesnom rozliseni (900p, 1080p).
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

Kupil som si laptop MSI [MSI GP72 6QF] a neviem preco vsetky hry mi idu bez problemov, jedine pri BF1 mam problem so zvukom kt mi vobec nejde. Jedine pri BF1, fakt neviem cim to moze byt.. ma niekto podobny problem?
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

hojko napísal:Mapy v BF su prilis velke, takze sa ani moc netreba divit, ze to ide tak ako to ide. Ten procesor je starucky a grafika tiez. Zial, myslim, ze s optimalizaciou si az tak velku hlavu nerobili.
Vieš o tom, že píšeš o jednom z najlepšie optimalizovaných kúskov roka 2016? Tiež som nepobral to, prečo sú podla teba mapy príliš velké. Pokial si na predchodzích battlefieldoch nekempoval na Metre so zakázanými granátmi :smt081 Podla mna by mali mapy ešte kúsok zväčšit a povoliť aspoň 80 hráčov na server :smt007
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

rozumbrada: GTX1060 urcite nie je karta pre chudakov. Svojim vykonom, trebars GTX 1060 6GB dosahuje, resp. aj presahuje karty, ktore patrili v minulom a tomto roku k tym najvykonnejsim kuskom na trhu ako napriklad GTX 970 ci GTX 780 Ti, ak neratam teda GTX 980 a Titan X. Optimalizacia je podla mna taka aka je, vsak si to skus zahrat na i5-4460, 8GB RAM a GTX960, ze ci ti to aj na takej zostave pojde na ultra na FullHD. Sam mam GTX 1060 6GB verziu a mozem uplne s kludnym svedomim napisat, ze hra nie je dobre optimalizovana a nejde to perfektne ani na tejto karte, staci si dat mapu Monte Grappa a tam to vyzera hned inak. Ked si prebehnes oficialne BF forum, tak zistis, ze strasne vela ludi ma FPS dropy, neustale vytazovanie procesora a ine problemy.

Solo_Kamen: Kto vyhlasil, ze je to najlepsie optimalizovana hra roka??? Mapy su prilis velka podla mna a to z toho dovodu, ze su to zbytocne velke naroky na hardware, ci je to procesor, grafika alebo RAM, urcite to nepomaha ani sietovemu kody pri multiplayeri. Nie je nic prijemne, ak sa respawnes na dakom bode a siroko daleko nie je ziadna technika, ktorou by si sa odviezol, takze len 2 minuty musis bezat, trebars taky Sinai Desert. Ak by sa povolilo 80 hracov na server, tak by sa opat len zvysili hardwarove naroky. Idealne by bolo, ak by pocet hracov ostal, mapy sa zmensili o 20 percent a hned by si mal dojem, ze je tam viac hracov.

To, ze pokial nemas doma GTX 1060, tak tazko si to zahras na FullHD a ultra - tomu neohovorim optimalizacia, ale oznacil by som to skor ako dobry hardware.
Solo_Kamen
King
King

hojko napísal: Solo_Kamen: Kto vyhlasil, ze je to najlepsie optimalizovana hra roka???
Je to môj subjektívny dojem pri porovnaní z ostatnými hrami, ktoré vyšli tento rok a názor nejakého bezvýznamného portálu na internete. http://www.dsogaming.com/editorial/top- ... s-of-2016/ [/quote]
hojko napísal:Mapy su prilis velka podla mna a to z toho dovodu, ze su to zbytocne velke naroky na hardware, ci je to procesor, grafika alebo RAM, urcite to nepomaha ani sietovemu kody pri multiplayeri. Nie je nic prijemne, ak sa respawnes na dakom bode a siroko daleko nie je ziadna technika, ktorou by si sa odviezol, takze len 2 minuty musis bezat, trebars taky Sinai Desert.

To, že kvoli väčším mapám sa zvýšia nároky na HW neznamená, že je hned zlá optimalizácia. A sieťovému kódu je tiež jedno, či je objekt A od objektu B vzdialený 50 alebo 100 metrov. To ostatné, čo spomínaš je záležitosť hratelnosti. A Sinai Desert tiež nemám rád, lebo je to príliš otvorené.
[/quote]
hojko napísal:
Ak by sa povolilo 80 hracov na server, tak by sa opat len zvysili hardwarove naroky.
Z hladiska herného zážitku irelevantné, pokial je ti prednejšia zaludnenosť pred grafikou
hojko napísal:
Idealne by bolo, ak by pocet hracov ostal, mapy sa zmensili o 20 percent a hned by si mal dojem, ze je tam viac hracov.
Mne sa tento BF práveže páči viac kvoli väčším mapám ale to je subjektívne. Je to pestrejší zážitok a dokonca sa môžeš preletiet aj na lietadle bez toho aby si sa musel každých 7 sekúnd točit aby si nevyletel z mapy (aj ked to sa dá pripísať aj menšej rýchlosti lietadiel)
hojko napísal:
To, ze pokial nemas doma GTX 1060, tak tazko si to zahras na FullHD a ultra - tomu neohovorim optimalizacia, ale oznacil by som to skor ako dobry hardware.
Nastavenia grafiky sú od toho aby si nepotreboval GTX 1060 na to, aby si tú hru spustil. A ked takto vynášaš rozsudky o optimalizácii, tak daj ty príklad nejakej dobre optimalizovanej hry.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Neviem dat priklad dobre optimalizovanej hry, kedze som dlho nic nehral, nic neskusal, jedine BF1 a pred rokmi BF3. Skor viem dat priklad zle optimalizovanych hier, napriklad GTA5 malo zle ohlasy, dalej Assassins Creed ci Watch Dogs. V minulosti aj Arma ci Arma 2.
Solo_Kamen
King
King

Ono, problém je ten, že po grafickej stránke je treba stále viac výkonný HW na implementovanie grafických vymožeností, ktoré sú stále menej badateľné. Navyše to stojí strašne vela času a peňazí a času niečo také vytvoriť a zákazník ti to ofrfle, lebo to nie je ten rozdiel, ktorý sme videli medzi rokmi 2002 a 2006.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

hojko napísal:Skor viem dat priklad zle optimalizovanych hier, napriklad GTA5 malo zle ohlasy
Nemýliš si to s GTA4?
rozumbrada
Novice
Novice

Hojko, ja fakt neviem kde ty zijes, ale GTA 5 a BF1 su jedny z najlepsie optimalizovanych hier na svete.
A GTX1060 je chudacka karta, ako inak sa da nazvat 250 eurova karticka?
Solo_Kamen
King
King

rozumbrada napísal: A GTX1060 je chudacka karta, ako inak sa da nazvat 250 eurova karticka?
V roku 2014 som si kúpil GTX 760 ale doteraz mi to na také bežné hranie vo FullHD na 60 FPS a stredných až vysokých detailoch stačí (hry od SCS software nepočítam, tie majú zastaralý herný engine), hoci na BF1 mám mierne FPS dropy, keď padá vzducholoď alebo tak nejak. To, čo nazývaš chudáckou kartou je karta strednej triedy pre casual hráča :smt006 (čiže mňa)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

rozumbrada: Cena karty hovori o tom, ze ci je to spickova karta alebo chudacka karta???
lukostrel77
Star
Star

Ja neviem čo tu splietaš rozumbrada,najprv napíšeš že na gtx1050ti ide všetko na ultra,a teraz píšeš že gtx1060 je chudácka karta,chlapec spametaj sa :roll:
Este aj na kartach pre chudakov ako GTX1060 a GTX1050Ti to ide na ultra
Ty si asi neaký kid ktorému všetko kupuju rodičia čo? :) ,bol by som zvedavý čo máš ty......
Napísať odpoveď