Výber topánok na snowboard
Výber topánok na snowboard
Ahojte,som začiatočník na SB,takže neviem ako veľmi záleží na výbere topánok,ale rád by som si nechal poradiť s výberom topánok do tých 80-90€ ,viem že za to nič extra nekúpim,ale budem rád za každú radu a návrh. Vďaka 
Re: Výber topánok na snowboard
No nie som odborník, ale poviem ti môj názor. Pár rokov dozadu som si kúpil Thirty Two topánky (presný model si nepamätám ale môžem pozrieť ak by si chcel), stáli okolo 50€ (nebol to najnovší model) a môžem len odporučiť. Super materiál vo vnútri, celý deň noha v teple, pre mňa to je to hlavné, o čo ide
Myslím si, že za sumu 80-90€ už kúpiš dostatočne dobré topánky takmer akejkoľvek značky.
No ak by sa ti dalo tak by som bol rád keby si mi povedal ...a veľkosťou je to tak že o pol čísla vačšie ? Pretože som to čítal na pár blogoch 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Preco si to neskusis niekde v obchode??? Predpokladam, ze bude platit nieco podobne ako u normalnych topanok, ze kazda znacka moze mat trochu odlisne cislovanie. Navyse treba pocitat s tym, ze si das do toho hrubu lyziarsku ponozku. Takze teoreticky plati, ze o pol cisla vacsie z dovodu tej hrubej ponozky, ale zaroven znacka XXX moze mat o nieco vacsiu topanku rovnakeho cisla ako znacka YYY.
Thirty Two Men's Summit 2011-2012 to sú. Číslo no.. určite nie tesné, musíš vedieť pohybovať prstami, aj skrčiť prsty, čiže to pol čísla bude fajn, ale zase aby ti nebehala noha, hlavne päta musí byť pevná. Ja mám dokonca o číslo väčšie, tak sa trochu musím hrať so zaväzovaním. S hrubou lyžiarskou ponožkou sa už v dnešnej dobe nepočíta, už existujú všelijaké syntetické termo neviem čo ponožkysliziky napísal:No ak by sa ti dalo tak by som bol rád keby si mi povedal ...a veľkosťou je to tak že o pol čísla vačšie ? Pretože som to čítal na pár blogoch