Lenovo moto z play, môžem len a len odporučiť, super mobil, výdrž 2 dni + 10 ostDreamer napísal:Shakal
http://mobilne-telefony.heureka.sk/f:16 ... 71425/?o=4
Je tu niekolko modelov od 200€ ktore splnaju vacsinu alebo vsetky poziadavky, vsetky som nekontroloval, prip. co tak Lenovo Moto Z Play? Dokupis si externu bateriu, vymenis bez nutnosti odovzdat mobil. Okrem toho, objednas si niektory, vyskusas a ak nebudes spokojny, tak ho vratis.
Integrovaná vs. Vymenitelna batéria
Re: Integrovaná vs. Vymenitelna batéria
DAKUJEM.
O tom Lenove som ani nevedel... . Ten mobil vyzera naozaj zaujimavo.
Asi mam motivaciu....
O tom Lenove som ani nevedel... . Ten mobil vyzera naozaj zaujimavo.
Asi mam motivaciu....
Pilifo napísal:Ak nie si dostatočne zručný a nechceš starý tlačidlový telefón, na ktorom je výmena baterky otázka pár minút, tak ti nezostáva nič iné, ako si to dať spraviť v servise za pár eur. Čo je na tom však také čudné?
Veď aj auto si kupuješ s tým vedomím, že ak sa ti niečo pokazí v motore, asi ho doma nebudeš rozoberať na kolene, ale dáš ho do servisu. No a toto platí pre takmer každú sféru v živote. Ak proste niečo nevieš spraviť, tak to musíš zaplatiť niekomu, kto sa v tom vyzná a vie to spraviť!
Opravička za pár €aacid napísal:ja hlavne furt nechapem tej logike, potrebujes nieco za co si ochotny zaplatit 600+ eur, ale uz nie si ochotny zaplatit 50 eur za 2 roky?
ja uz drahe telefony nekupujem, kupil som xiaomi a na to co ja potrebujem je perfektny, stal malo, takze mi ho za rok a pol nebude luto vymenit za dalsi xiaomi. ci ma vymenitelnu bateriu alebo nie ma ani nenapadlo riesit.
https://www.mojandroid.sk/androidforum- ... nor-4c-27/
Čo si tým chcel povedať? Akože keď to nezvládne nejaký amatérsky servisák, tak to nezvládne nikto?
tiez nechapem co ma ten clanok akoze dokazat... rovnako si si mohol kupit novu bateriu do telefonu s vymenitelnou bateriou a mohla ti vybuchnut ta.
mne teraz praskol displej na mobile, pozeram ze vymena 100 eur... tak som sa rozhodol ze si ho objednam za 20 eur z ciny a vymenim sam, podla youtube navodu to nevyzera byt nic hrozne, oproti tomu vymena baterie je nic.
mne teraz praskol displej na mobile, pozeram ze vymena 100 eur... tak som sa rozhodol ze si ho objednam za 20 eur z ciny a vymenim sam, podla youtube navodu to nevyzera byt nic hrozne, oproti tomu vymena baterie je nic.
No čo asi? Je to snáď mimo témy?
Sú tu rady, že batériu vymenia v servise. No a takto to môže dopadnúť...
Ako spoznať amatérskeho servisáka?
Sú tu rady, že batériu vymenia v servise. No a takto to môže dopadnúť...
Ako spoznať amatérskeho servisáka?
su tu rady ze kupit mobil z vymenitelnou bateriou a po case bateriu vymenit. moze to dopadnut aj tak ze po 2 rokoch kupis bateriu, das ju do telefonu a tiez ti vybuchne.
sem ti mozem hodit 200 pribehov o tom ako nieco posrali v autoservise, uz potom nepojdes nikdy do autoservisu a budes si auto opravovat sam?
sem ti mozem hodit 200 pribehov o tom ako nieco posrali v autoservise, uz potom nepojdes nikdy do autoservisu a budes si auto opravovat sam?
Opäť ide porovnávať mobil a auto? Daj už s tým pokoj
.
ked mas problemy pochopit to, napisem to zrozumitelnejsie, specialne pre teba.
akykolvek servis cohokolvek moze obcas posrat servisny zakrok. to sa proste stane, statistika nepusti, nikto nie je dokonaly. to ze ty si sem dal jeden priklad toho ako sa vymena baterie pokazila realne nic neznamena.
akykolvek servis cohokolvek moze obcas posrat servisny zakrok. to sa proste stane, statistika nepusti, nikto nie je dokonaly. to ze ty si sem dal jeden priklad toho ako sa vymena baterie pokazila realne nic neznamena.
Problém s chápaním máš asi ty.
Hore píšem: "Sú tu rady, že batériu vymenia v servise. No a takto to môže dopadnúť...".
Môže. Môže. Chápeš význam toho slova?
Hore píšem: "Sú tu rady, že batériu vymenia v servise. No a takto to môže dopadnúť...".
Môže. Môže. Chápeš význam toho slova?
stale nechces odpovedat na otazku co si tym chcel vlastne povedat.
takto to moze dopadnut... a co? tym chces povedat ze si clovek nema vymienat baterku v servise? ze si nema kupovat telefon s nevymenitelnou bateriou? proste stale neviem co si tym chcel dokazat ze si sem dal ten link?
takto to moze dopadnut... a co? tym chces povedat ze si clovek nema vymienat baterku v servise? ze si nema kupovat telefon s nevymenitelnou bateriou? proste stale neviem co si tym chcel dokazat ze si sem dal ten link?
Prečo by som mal svojim príspevkom niečo dokazovať?
Proste som dal príspevok, že takto to môže dopadnúť v servise s batériou. To je všetko.
Baví ma aké teórie vieš vydedukovať
.
Proste som dal príspevok, že takto to môže dopadnúť v servise s batériou. To je všetko.
Baví ma aké teórie vieš vydedukovať
OK, takže si sem hodil úplne nerelevantný odkaz na článok, ktorým si sa nesnažil nič dokázať.
Nabudúce si teda môžeš také posty nechať pre seba, keďže aj podľa teba samého bol očividne úplne zbytočný.
Možno jediné malé pozitívum, ktoré to prinesie užívateľom na fóre, je to, že si majú dať pozor na mobilshop, pretože je možné, že tam narazia na ťažkých amatérov. S touto témou to ale príliš nesúvisí, to si mohol radšej hodiť do témy "Skúsenosti s obchodmi/servismi"...
Nabudúce si teda môžeš také posty nechať pre seba, keďže aj podľa teba samého bol očividne úplne zbytočný.
Možno jediné malé pozitívum, ktoré to prinesie užívateľom na fóre, je to, že si majú dať pozor na mobilshop, pretože je možné, že tam narazia na ťažkých amatérov. S touto témou to ale príliš nesúvisí, to si mohol radšej hodiť do témy "Skúsenosti s obchodmi/servismi"...
Presne tak. Rovnako zbytočný ako tvoje príspevky.
O tom kde a čo budem písať, to nechaj na mňa láskavo
.
O tom kde a čo budem písať, to nechaj na mňa láskavo
Nemas argumenty, co?
Argumenty k čomu zase?
Ty máš schízu alebo čo? Veď tu argumentuješ za to, že výmena batérie nie je taká jednoduchá, očividne ju podľa teba nezvládajú ani v profesionálnych servisoch a teraz sa pýtaš, že aké argumenty ti mali dojsť. Tak WTF?!
Trochu vám nerozumiem. Priznávam.
Odkaz na fórum som dal iba tak - je to k téme.
Chalan chcel vymeniť integrovanú batériu, zveril mobil servisu a prišiel o neho.
Heker chce odo mňa argumenty - aké, k čomu?
Ty tu splietaš teórie že tým tvrdím že si ľudia nemajú dávať mobily do servisu a podobné sračky, ktoré som nenapísal...
Odkaz na fórum som dal iba tak - je to k téme.
Chalan chcel vymeniť integrovanú batériu, zveril mobil servisu a prišiel o neho.
Heker chce odo mňa argumenty - aké, k čomu?
Ty tu splietaš teórie že tým tvrdím že si ľudia nemajú dávať mobily do servisu a podobné sračky, ktoré som nenapísal...
ozaj ti to neni trapne. 2 strany tu argumentujes za mobily s vymenitelnou bateriou, potom sem supnes odkaz na video v style "aha, tu je krasne vidno ako to dopada ked mas mobil bez vymenitelnej baterie" a ked chce clovek o tom s tebou diskutovat tak sa tu hras na tr*ka ze "ja nic, ja som len tak mal to video v clipboarde, tak som ho sem dal"...
proste trapne.
proste trapne.
Takto sa môžeš baviť so svojou mamičkou ty šašo.
K diskusii - prečo preferujem mobil s vymeniteľnou batériou som už písal na prvej strane.
Po roku používania má batéria reálne polovičnú kapacitu.
Som heavy user, mobil naozaj ždímam a batéria dostane zabrať, takže nie je sa čo diviť.
Rýchla a lacná výmena batérie bez potrieb servisu mi predĺži životnosť mobilu. Takto mi xiaomi mi2s vydržalo 4 roky. 2 roky u mňa a potom som ho posunul v rodine, samozrejme s novou batériou.
Druhá vec, pre mobily s vymeniteľnou batériou sa zvyčajne vyrábajú aj rozšírené batérie s náhradným krytom. Aj to som využil pri htc evo 3d a tiež pri xiaomi mi2s 1-2 Ah naviac sa hodí vždy. Power banku používam tiež, ale na bežné nosenie je to otrava.
S mojimi argumentami nemusíš súhlasiť. Ale nepáči sa mi, keď mi nejaký debilko z fóra nadáva.
Mimochodom, o akom videu tu trepeš? Pukla ti žilka v hlave?
K diskusii - prečo preferujem mobil s vymeniteľnou batériou som už písal na prvej strane.
Po roku používania má batéria reálne polovičnú kapacitu.
Som heavy user, mobil naozaj ždímam a batéria dostane zabrať, takže nie je sa čo diviť.
Rýchla a lacná výmena batérie bez potrieb servisu mi predĺži životnosť mobilu. Takto mi xiaomi mi2s vydržalo 4 roky. 2 roky u mňa a potom som ho posunul v rodine, samozrejme s novou batériou.
Druhá vec, pre mobily s vymeniteľnou batériou sa zvyčajne vyrábajú aj rozšírené batérie s náhradným krytom. Aj to som využil pri htc evo 3d a tiež pri xiaomi mi2s 1-2 Ah naviac sa hodí vždy. Power banku používam tiež, ale na bežné nosenie je to otrava.
S mojimi argumentami nemusíš súhlasiť. Ale nepáči sa mi, keď mi nejaký debilko z fóra nadáva.
Mimochodom, o akom videu tu trepeš? Pukla ti žilka v hlave?