hej to moze mat akurat tak cina kupena z e-bay... nie origo, preto sa aj poskytuje zaruka na baterie jeden rok, tak aspon nepis hluposti resp. sa nevyjadruj k veciam ktore neovladas alebo este lepsie studuj: https://en.wikipedia.org/wiki/Lithium-ion_battery odstavec degradation.baldorex napísal: Po roku používania má batéria reálne polovičnú kapacitu.
Integrovaná vs. Vymenitelna batéria
Re: Integrovaná vs. Vymenitelna batéria
Na baterie je zaruka pol roka zo zakona, niekde sa ale dava zaruka aj rok alebo dva. Zalezi od vyrobcu a obchodu.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak ako pise heker..je to pol roka a vo vynimocnych pripadoch rok alebo dva..pri mobiloch som sa ale s dlhsou ako pol roka nestretol
tak schvalne som vykutral krabicku k tej mojej dochodkini a uz ta mala zaruku jeden rok na bat. aj ked to mohla byt vynimka pre GB trh, no ked uz aj sestrin stary galaxy s3 (brand od orange) mal zaruku rok, tak sme asi trafili nadstandartne zaruky
kazdopadne zbytok plati.
edit:// tak som zbehol este pozriet do krabiciek na zarucne podmienky starsich telefonov co sme mali a htc wildfire 2, se k810i, xcover 271 aj gt-s5610 vsade bola od vyrobcu rocna zaruka aj ked, a to som necakal, ze pri nokia 6300, e51, e71 boli naozaj len polrocne.
edit:// tak som zbehol este pozriet do krabiciek na zarucne podmienky starsich telefonov co sme mali a htc wildfire 2, se k810i, xcover 271 aj gt-s5610 vsade bola od vyrobcu rocna zaruka aj ked, a to som necakal, ze pri nokia 6300, e51, e71 boli naozaj len polrocne.
Ty si imbecil alebo nevieš čítať?patro16 napísal:
hej to moze mat akurat tak cina kupena z e-bay... nie origo, preto sa aj poskytuje zaruka na baterie jeden rok, tak aspon nepis hluposti resp. sa nevyjadruj k veciam ktore neovladas alebo este lepsie studuj: https://en.wikipedia.org/wiki/Lithium-ion_battery odstavec degradation.
Píšem o originál batérii v sony xperia Z3, mobil bol kupovaný nový, na Slovensku.
v celom tvojom prispevku na kt. som reagoval nemas ani jednu zmienku o tej tvojej sony xperia Z3, nieco beries alebo som mimo ja? a mal by si sa ukludnit, predtym ako ta roztrhne. 
Čítaj viac ako len posledný príspevok...
tak na toto ti odpovem tvojim dialektom:
"O tom kde a čo budem citat, to nechaj na mňa láskavo
. "

"O tom kde a čo budem citat, to nechaj na mňa láskavo
Uz sa tocite v kruhoch, zakladatel temy proste potrebuje vymenitelnu bateriu.