Vysokoškolskí pedagógovia - čo si môžu dovoliť a čo už nie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
loveparademan
Medium Expert
Medium Expert

Re: Vysokoškolskí pedagógovia - čo si môžu dovoliť a čo už n

Príspevok od používateľa loveparademan »

ephramko napísal:Nemate tam studentsku anketu? Aka velka ste katedra?
Máme, anketa sa napotvoru uskutočnila tri týždne pred incidentom :D Inkriminovaného pána som vtedy objektívne zhodnotil a vyjadril som naň pozitívny názor, hlavne z dôvodu zaujímavého výkladu jeho predmetu.
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Určite by som to neriešil s dekanom ani s nikým zo školy... učitelia držia spolu a žiaľ študenti častokrát ťahajú za kratší koniec... Ak je v tvojom záujme úspešne skončiť školu, tak sa nato vyser... Poprípade mu to po škole vyrozprávaj stručne. Samozrejme tak aby ťa nespoznal. Inak máš jednoducho smolu
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

neriesil by som to, iba keby bola anketa tak uviedol ze som bol svedkom ked mal neadekvatnu reakciu na studenta ktora sa vymyka slusnemu spravaniu. Budes si musiet zvyknut, ze v zivote treba vela veci prekusnut a ist dalej. Spravodlivost neexistuje a pokial nemas v suboji aspon vyrovnane sily tak nema zmysel bojovat. Ber to cele iba ako taky slaby trening na veci ktore ta cakaju neskor.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Pamätám si, že na výške bol jeden študent zo študentskej únie, ktorý sa snažil presadiť isté veci, ktoré pomáhali študentom a neboli príliš po vôli nejakým profákom. Preto ho niektorí nemali príliš v láske a to sa mu potom vypomstilo na štátniciach, z ktorých ho vyhodili - aj na 2. pokus. A to bol študák, ktorý sa každý semester pohyboval niekde na hranici prospechového štipka.

Z tohto dôvodu by som to byť tebou príliš neriešil a ako spomína gogo956, radšej by som to maximálne spomenul v nejakej anonymnej študentskej ankete k jeho predmetu po konci semestra.

Bohužiaľ toto je situácia, v ktorej by si veľmi pravdepodobne ťahal za kratší koniec...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Vysokoskolsky profak moze vsetko. to je nieco ako boh.... :lol: :lol: :lol: na slovensku je to tak. Lebo mame "demokraciu", a sme moderni, a lebo takmer kazdy profak, ma popri skole aj ine robotky, a ma okruh ludi co ho chrani. :roll: zlata robota. ti ktori popri tom vopichavaju pravidelne vsetky svoje studentky tak ti su este lepsi......
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

neviem si predstavit kde vo svete by pochodil s nejakou staznostou v rovnakej situacii..takze je to jedno..profaci vopichavaju studentky od zaciatku cias takze ani toto nema so slovenskom a jeho zriadenim nic spolocne
Napísať odpoveď