Máme, anketa sa napotvoru uskutočnila tri týždne pred incidentomephramko napísal:Nemate tam studentsku anketu? Aka velka ste katedra?
Vysokoškolskí pedagógovia - čo si môžu dovoliť a čo už nie
-
loveparademan
Medium Expert
Re: Vysokoškolskí pedagógovia - čo si môžu dovoliť a čo už n
Určite by som to neriešil s dekanom ani s nikým zo školy... učitelia držia spolu a žiaľ študenti častokrát ťahajú za kratší koniec... Ak je v tvojom záujme úspešne skončiť školu, tak sa nato vyser... Poprípade mu to po škole vyrozprávaj stručne. Samozrejme tak aby ťa nespoznal. Inak máš jednoducho smolu
neriesil by som to, iba keby bola anketa tak uviedol ze som bol svedkom ked mal neadekvatnu reakciu na studenta ktora sa vymyka slusnemu spravaniu. Budes si musiet zvyknut, ze v zivote treba vela veci prekusnut a ist dalej. Spravodlivost neexistuje a pokial nemas v suboji aspon vyrovnane sily tak nema zmysel bojovat. Ber to cele iba ako taky slaby trening na veci ktore ta cakaju neskor.
Pamätám si, že na výške bol jeden študent zo študentskej únie, ktorý sa snažil presadiť isté veci, ktoré pomáhali študentom a neboli príliš po vôli nejakým profákom. Preto ho niektorí nemali príliš v láske a to sa mu potom vypomstilo na štátniciach, z ktorých ho vyhodili - aj na 2. pokus. A to bol študák, ktorý sa každý semester pohyboval niekde na hranici prospechového štipka.
Z tohto dôvodu by som to byť tebou príliš neriešil a ako spomína gogo956, radšej by som to maximálne spomenul v nejakej anonymnej študentskej ankete k jeho predmetu po konci semestra.
Bohužiaľ toto je situácia, v ktorej by si veľmi pravdepodobne ťahal za kratší koniec...
Z tohto dôvodu by som to byť tebou príliš neriešil a ako spomína gogo956, radšej by som to maximálne spomenul v nejakej anonymnej študentskej ankete k jeho predmetu po konci semestra.
Bohužiaľ toto je situácia, v ktorej by si veľmi pravdepodobne ťahal za kratší koniec...
-
qwerty-xyz
Vysokoskolsky profak moze vsetko. to je nieco ako boh....
na slovensku je to tak. Lebo mame "demokraciu", a sme moderni, a lebo takmer kazdy profak, ma popri skole aj ine robotky, a ma okruh ludi co ho chrani.
zlata robota. ti ktori popri tom vopichavaju pravidelne vsetky svoje studentky tak ti su este lepsi......
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
neviem si predstavit kde vo svete by pochodil s nejakou staznostou v rovnakej situacii..takze je to jedno..profaci vopichavaju studentky od zaciatku cias takze ani toto nema so slovenskom a jeho zriadenim nic spolocne