Slovenskí Branci
-
loveparademan
Medium Expert
Slovenskí Branci
Určite ste už o tejto paramilitaristickej slovenskej organizácií počuli. Vyzerá že ich šíky v súčasnosti úspešne rastú. V poslednej dobe sa nejak nadrapujú a nehanbia sa producírovať po slovenských mestách: https://www.facebook.com/radovan.hynek. ... S_TIMELINE
Aký máte na nich názor? Schvaľujete ich činnosť?
Aký máte na nich názor? Schvaľujete ich činnosť?
Re: Slovenskí Branci
Veď si len počkaj na ešte väčšiu destabilizáciu západu (EU) a potom to bude smerovať (ak už aj teraz nesmeruje) aj k nám. Potom budú podobné komunity, združenia, domobrany len rásť.
Keď už zakladáš tému, tak by si mohol dať aspoň nejaký link, kde by sa o nich dalo niečo dozvedieť priamo od nich.
http://www.slovenski-branci.sk/kdo-sme/
Keď už zakladáš tému, tak by si mohol dať aspoň nejaký link, kde by sa o nich dalo niečo dozvedieť priamo od nich.
link je na 'kdo sme' 
To ťa vôbec prekvapuje?
Ich vodca - Švrček - v minulosti podporoval (a samozrejme spolu s ďalšími) akcie Slovenskej pospolitosti či NSS, kládli sa vence Tisovi a pod. Síce došlo k nejakému dištancovania sa od týchto vecí a iných skupín (VZDOR Kysuce), ale moc by som tomu nedôveroval.
Ich vodca - Švrček - v minulosti podporoval (a samozrejme spolu s ďalšími) akcie Slovenskej pospolitosti či NSS, kládli sa vence Tisovi a pod. Síce došlo k nejakému dištancovania sa od týchto vecí a iných skupín (VZDOR Kysuce), ale moc by som tomu nedôveroval.
Su naozaj taki relevantni aby sme tu mali celu temu o nich? Mozno by tu mohla byt nejaka spolocna tema o takychto skupinach.
Súhlasím s eMPikom. Navrhujem založiť tému (alebo premenovať túto) napr. Domobrana na Slovensku, a tam dávať všetko relevantné.
-
loveparademan
Medium Expert
Link máš priamo v komentároch, a ak ti to nestačí pomôže ti ujo gúgel. Ale no tak.... uvádzať tu konšpiračný, propagandistický vysielač ako seriózny zdroj informácií o tejto skupine mi príde, prinajmenšom, nedôstojnérebuss napísal:
//autoeditácia príspevku (14 Jan 2017, 21:36)
Existuje na Slovensku nejaká iná skupina okrem SB a Vzdor Kysuce ktorá by sa dala klasifikovať ako domobrana?rebuss napísal:Súhlasím s eMPikom. Navrhujem založiť tému (alebo premenovať túto) napr. Domobrana na Slovensku, a tam dávať všetko relevantné.
Mňa nezaujímajú nejaké komentáre. Zakladáš tému o nejakej veci, tak sa od teba vyžaduje aby si v prvom príspevku čo najlepšie popísal/ozdrojoval spomínanú vec, či už je to nejaká pomoc alebo v tomto prípade skupina ľudí, atp.. Nie každý má čas sa teraz preklikávať a skúmať po komentároch nejaký link, ktorý má hodí na informáciu, ktorú si si ty neráčil uviesť.loveparademan napísal:Link máš priamo v komentároch
Za prvé to je iba tvoj názor. Za druhé, nemení to nič na fakte, že do tej relácie si pozvali samotných ľudí z tej skupiny, jedným z nich bol ich šefo Peter Švrček, a že debatovali na tú tému. Neviem, kde na tej téme chceš konšpirovať.loveparademan napísal:Ale no tak.... uvádzať tu konšpiračný, propagandistický vysielač ako seriózny zdroj informácií o tejto skupine mi príde, prinajmenšom, nedôstojné
loveparademan napísal:Existuje na Slovensku nejaká iná skupina okrem SB a Vzdor Kysuce ktorá by sa dala klasifikovať ako domobrana?
____________________________________________________loveparademan napísal:pomôže ti ujo gúgel
Ešte som zabudol uviesť novší rozhovor:
-
loveparademan
Medium Expert
Rebuss, popis čo som udal stačí, odo mňa sa nič nevyžaduje, kto chce hodí do googlu Slovenskí branci, a nájde si o nich relevantné info z ktorého zdroja uzná za vhodné. Nebudem tu postovať konšpiračné, propagandistické, lživé weby len preto že sa ti to páči a preto že sa snažíš ich hájiť 
Ked vidim tie gramaticke chyby na ich strankach, tak sa musim smiat na paradoxe, ze v rozhovore s Radovanom Branikom povedal vodca SB Svrcek, ze clenom sa moze stat ktokolvek, kto ovlada slovencinu.
krasna ukazka toho, a na Slovensk nefuguje vymozitelnost prava. korupcia na najvyssich miestach sa prepecie, v pohode su poslanci, ktori maju verejne nenavistne vyroky, prubertiaci obvinju prezidenta z vlastizrady a chcu ho vesat na strom... takze ked sa organizuje a cvici organizacia, ktora ide proti zakladom statu, este si urobi promo v konspiracnom mediu a aj tak sa nic nestane, je len ceresnicka na vrch
Gramatické snobstvo!hughito napísal:To ťa vôbec prekvapuje?
Upozorňovanie na chyby je dominanta starých povýšeneckých a bohatších belochov!
Na utešenie si môžeš prečítať 1984, tam "vymožiteľnosť práva" za nevhodné myšlienky funguje excelentne. Medzitým tých "nenáročnejších" budú skôr trápiť veci reálne ovplyvňujúce ich život.jackb napísal:krasna ukazka toho, a na Slovensk nefuguje vymozitelnost prava. korupcia na najvyssich miestach sa prepecie, v pohode su poslanci, ktori maju verejne nenavistne vyroky, prubertiaci obvinju prezidenta z vlastizrady a chcu ho vesat na strom... takze ked sa organizuje a cvici organizacia, ktora ide proti zakladom statu, este si urobi promo v konspiracnom mediu a aj tak sa nic nestane, je len ceresnicka na vrch
ja som ale nic o vhodnosti myslienok nenapisal. ale o realnych trestnych cinoch.
ano, aj "nenarocnejsi" by mohli oprasit pamat a zaspominat ako to dopadlo v nedalekych krajinach ked "vlastenci" zalozili sukromnu armadu a "robili dobro".
ano, aj "nenarocnejsi" by mohli oprasit pamat a zaspominat ako to dopadlo v nedalekych krajinach ked "vlastenci" zalozili sukromnu armadu a "robili dobro".
-
loveparademan
Medium Expert
K téme pripájam aj odomknutý článok Sama Marca k problematike.
https://dennikn.sk/blog/tyzden-ked-sme- ... to-pacilo/
//autoeditácia príspevku (16 Jan 2017, 17:56)
Chlapcom evidentne airsoftové sústredenia boli málo...
https://dennikn.sk/blog/tyzden-ked-sme- ... to-pacilo/
//autoeditácia príspevku (16 Jan 2017, 17:56)
Chlapcom evidentne airsoftové sústredenia boli málo...
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Chlapci sa prebehnú po čerstvom vzduchu. Lepšie než keby chlastali alebo drogovali. Alebo nie ? 
-
loveparademan
Medium Expert
Meh... V Budúcnosti môže nastať situácia keď si človek povie, že lepšie by bolo keby chaloši radšej vypili alebo zahúlili.Andi_Cibula napísal:Chlapci sa prebehnú po čerstvom vzduchu. Lepšie než keby chlastali alebo drogovali. Alebo nie ?
//autoeditácia príspevku (16 Jan 2017, 21:40)
Taktiež ako u nás, aj v Česku vznikol projekt prijímania dobrovoľníkov do armády, čo je super, nech tí mladí ktorí sa k sebe radi túlia pri -5C v zákopoch majú legálnu možnosť. V článku českého redakčného webu, ktorý teraz nemôžem nájsť, bola informácia od AČR že celý projekt sa pozastavuje z dôvodu, že do 50% záujemcov má vo väčšej alebo menšej miere extrémistické názory a cvičiť ich predstavuje bezpečnostné riziko.
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
neviem co si mam mysliet o tomto celom...kazdopadne to vyzera tak, ze vacsina z nich sa nekamaratilo s telesnou vychovou na skolach 
keby len s telesnou 
co poznam ludi z mojej zakladky ktory su teraz hrdí kotlebovci, tak v skole nepatrili k prave tym najsikovnejsim
ale o skole radsej nic, lebo pride butthead a skonstatuje ze sa tam aj tak ucia bludy, takze to je v podstate irelevantne
co poznam ludi z mojej zakladky ktory su teraz hrdí kotlebovci, tak v skole nepatrili k prave tym najsikovnejsim
Podľa mňa je to len ďalší čriepok do mozaiky súčasného stavu Slovenska. Ešte rok-dva ignorácie súčasného stavu a sme zrelí na ubytovanie ruských dovolenkárov.