Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
ja nijak nesudim, beriem tvoj nazor, len ja som taky problem proste este nemal. napriklad lg g2 som mal asi rok a pol, teraz ho ma uz 2 roky kolega a nikdy sa nestazoval ze by sa baterka zhorsovala.
ja plne chapem ze rozni ludia maju rozne poziadavky na telefon, pre niekoho je vymenitelna baterka vysoka priorita no a pre mna je to uplne nulova priorita.
a sice nemam ziadne prieskumy ani statistiky za sebou, sudim len z toho ze vyrobcovia proste od toho upustaju, tak to bude asi preto ze pre vacsinu ludi to bude nizka priorita.
ja plne chapem ze rozni ludia maju rozne poziadavky na telefon, pre niekoho je vymenitelna baterka vysoka priorita no a pre mna je to uplne nulova priorita.
a sice nemam ziadne prieskumy ani statistiky za sebou, sudim len z toho ze vyrobcovia proste od toho upustaju, tak to bude asi preto ze pre vacsinu ludi to bude nizka priorita.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
neviem o ziadnom telefone, kde by si si baterku po tych x rokoch ked zacne odchadzat nevedel vymenit sam. pocas 2 rokov co mas na mobil zaruku je velmi mala pravdepodobnost, ze sa ti nieco s baterkou stane. ak ano a uplynie ti aj pol rocna zaruka na baterku tak je to na zvazeni, ci das aj viac ako 60e autorizaku za vymenu alebo ozelies zaruku a vymenis si to sam za 15-20e
Guess
Pouzivam mobil velmi intenzivne, cez pracovne dni aj niekolko hodin vkuse, takze uz po roku je znizena kapacita a na to sa saruka nevztahuje lebo je to pouzivanim.
Pouzivam mobil velmi intenzivne, cez pracovne dni aj niekolko hodin vkuse, takze uz po roku je znizena kapacita a na to sa saruka nevztahuje lebo je to pouzivanim.
-
guess.whoo
Redeemer
ja mam uz druhy rok ten isty mobil cez pracovne dni mobil non-stop na kabli k PC ale znizenu kapacitu som nepostrehol.
zaruka sa vsak vztahuje na zvysok mobilu a ked si ho doma rozoberies tak ti automaticky padne (pokial to nespravis sikovne a nekupis si aj folie/srobiky/znacky ktore sa kontroluju).
cize ked si aj po roku vymenis sam baterku tak ti zaruka pada na zvysok
zaruka sa vsak vztahuje na zvysok mobilu a ked si ho doma rozoberies tak ti automaticky padne (pokial to nespravis sikovne a nekupis si aj folie/srobiky/znacky ktore sa kontroluju).
cize ked si aj po roku vymenis sam baterku tak ti zaruka pada na zvysok
ved prave preto chcem ne-integrovanu aby som mohol menit baterku bez straty zaruky, pripadne za silnejsiu ako je standard od vyrobcu
-
likvidator
Amateur
ak pouzivas intenzivne mobil tak si precitaj nejaky navod ako nabijat mobil ... pri spravnom nabijani je aj pri nejakych 1000 nabiti zhruba rovnaka kapacita az potom to klesa ... a uz vidim ako nabijas 3 krat denne mobil a bezi 24 hodin denne akurat potom by si pocitil znizenie kapacity po roku
Vie mi niekto poradit ako nastavim mms na blackberry, operator TM poslal som aj tu sms na 99202 nepomohlo
likvidator
cez vikendy nenabijam skoro vobec, ale cez pracovne dni to byva casto aj 3x denne. 6-8hodin ide na nom spotify, internet, aplikacia pri ktorej musi byt stale zapnuta obrazovka,pracuje v rezime ako normalny desktop pc.
cez vikendy nenabijam skoro vobec, ale cez pracovne dni to byva casto aj 3x denne. 6-8hodin ide na nom spotify, internet, aplikacia pri ktorej musi byt stale zapnuta obrazovka,pracuje v rezime ako normalny desktop pc.
-
mihalswk
Medium Professional
Ahojte, končí mi paušal mam narok na vymenu mobilu ...poradite mi aky mobil by som mal zobrat aby som ho hned predal ? ..ktore su teraz tak viac ziadane?
mihalswk: Najlepsie je dat na bazos inzerat, ze mas moznost vybrat telefon. Ak sa s niekym dohodnes, nasledne vyberes konkretne prenho. Aj ked tie ceny u nasich operatorov su aj po zlave porovnatelne s cenami na heureke.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Vezmi A5 2016 a dám ti 200€ 
-
mihalswk
Medium Professional
ak chces mozememe nieco poriesitK-u-b-i-a-k napísal:Vezmi A5 2016 a dám ti 200€
Trochu veľa za taký mobil bez záruky.. si myslím! 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Potrebujem súrne nový mobil. Váham medzi P9 Lite a A5 2016. Čo bude lepšia voľba? Využitie hlavne na hudbu, fotoaparát a sociálne siete. Dík za rady.
Ja by som išiel do Samsungu, má podľa mňa lepší foťák a aj stabilizáciu, ktorú Huawei nemá. Ďalej kvôli tomu, že nemusím čínske mobily 
sorry za trochu mimo príspevok , nepotrebujem mobil ale zháňam na mobil takúto redukciu. Neviete či sa dá kúpiť niekde aj na SK? Našiel som ju jedine na amazone a aliexpresse
- Prílohy
-
- 415O8Ttvq4L.jpg (22.08 KiB) 1148 zobrazení
Skôr by som to riešil klasickou USB čítačkou + OTG redukcia alebo potom MHL 
Čo z toho všetkého vlastne potrebuješ?
Čo z toho všetkého vlastne potrebuješ?
Potrebujem HDMI + Usb. Teda chcem zapojiť mobil na telku a možno aj myš. Preto zháňam také multi 
Btw. aj pri tej mojej postnutej redukcií aj pri MHL čo som našiel na alze sú reakcie že na niektorých mobiloch to funguje a na niektorých nie. Ako to??
Btw. aj pri tej mojej postnutej redukcií aj pri MHL čo som našiel na alze sú reakcie že na niektorých mobiloch to funguje a na niektorých nie. Ako to??
Také som rieši aj ja. MHL kábel už mám, ale ak by som chcel pripojiť myš, tak jedine cez Bluetooth.
No nie všetky mobily podporujú MHL. Aký máš mobil?
No nie všetky mobily podporujú MHL. Aký máš mobil?