Re: Facebook
kde sa dá prehľadne na fb zistiť koľko ľuďom som poslal žiadosť o priateľstvo a tá žiadosť čaká na potvrdenie? Lebo zatiaľ sa to dá zrejme iba tak, že si kuknem toho človeka či už ma potvrdil, alebo nie, pokiaľ mi nepríde notifikácia..
-
tomas_svk456
Novice
Dobrý den, prosim vas moze mi tu dakto pomoct? chcel by som si vypnut chat pre jedneho pouzivatela ale ked si otvorim chat a tam si dam ze koliesko tak tam nemam vypnut chat. a minuly tyzden som tam este mal a teraz uz nie.. ked dam ten velky chat a tam ze vypnut chat tak tam mam iba ze vypnut chat pre kazdeho a zapnut chat pre kazdeho. kazdy iny clovek tam ma aj tretiu moznost ze vypnut chat pre niektorich ... nechapem. a to nefunguje ani na inom notebooku ci kompe..
Dakujem vam velmi pekne
Dakujem vam velmi pekne
-
iceman1414
Medium Star
Caute, kamaratka ma taky problem. Na stranke Leo Messi, ktoru uz ma zablokovanu a nikdy na nu nedala like, jej dava na videa tej stranky like. Neviete ako sa toho zbavit?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Treba to zmazat z aplikacii a aj vsetko ostatne nezname: https://www.facebook.com/settings?tab=applications
-
pablo64
Medium Star
Neide chat na FB
Zdravim
Vie mi niekto povedat ,kde je problem?
Nedaju sa mi prijimat spravy na FB cez chat.
Ja ked spravu odoslem normalne ju dotycny dostane , ale od nikoho spravy nedostanem , iba vidim take 3 bodky ... že dotycny pise , ale nic viac
Dik
Vie mi niekto povedat ,kde je problem?
Nedaju sa mi prijimat spravy na FB cez chat.
Ja ked spravu odoslem normalne ju dotycny dostane , ale od nikoho spravy nedostanem , iba vidim take 3 bodky ... že dotycny pise , ale nic viac
Dik
-
DanielDevil
Addict
mne to funguje, asi pôjde o nejaký dočasný problém pri niektorých účtoch
V poslednych dnoch sa mi v normalnej PC verzii facebooku objavi aj niekolkokrat notifikacia typu "Poznate tohto a tohto cloveka?". To je nejaka novinka? Viem, ze FB predtym poskytoval navrhy "ludi, ktorych mozno poznate", ale nedavalo mi to notifikacie. Uz to zacina byt dost otravne, z 11 notifikacii za 24hodin tvori "Poznate XY" az 8 notifikacii. To vzdy ked si niekto cudzi pozrie moj profil, tak mi to posle notifikaciu, ci ho nepoznam? Alebo ako to funguje? A kde sa to da vypnut?
-
DanielDevil
Addict
Mne nič podobné nechodí. Keď si na tej notifikácií v pravom hornom rohu klikneš na tú striešku, aké možnosti ti tam dá?
Tam je iba "skryt toto upozornenie". To som uz skusal a o chvilu mi prisla notifikacia na inu osobu... Mozno facebook vyhodnotil, ze mam malo priatelov alebo som si uz dlhsiu dobu nikoho nepridal medzi priatelov, tak ma otravuje. 
-
DanielDevil
Addict
iba skryť a pod tým nič? Ja tam mám vždy dve možnosti a tá druhá býva väčšinou kľúčová
ale inak ti neviem poradiť, ak máš menej ako 50- 100 priateľov, môže to byť práve tým
Nie, ziadnu inu moznost mi to neponuka. A mam stabilne +-150 priatelov na FB uz zopar rokov.
A neni to daka aplikacia, ktora by to mohla sposobovat?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Mám taký problém. Mama má svoju fb stránku a potrebujem aby sa na nej dali pridávať recenzie. V nastaveniach to povolím ale nefunguje to. Je tam potrebné ešte niečo povoliť?
-
DanielDevil
Addict
Recenzie nie sú dostupné pre všetky kategórie. Treba pozrieť kam ma stránku zaradenú.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nakupovanie/Maloobchod. Napr jej známa ma stránku pod týmto a má aj recenzie 
-
DanielDevil
Addict
Ešte skús dať settings, edit page a tam pozri, či je tab reviews, ak nie, skús ho pridať
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Dík už to funguje

-
kukiak
Addict
Je nejaka app, ktora mi da upozornenie na novy prispevok na nejakej fun page? Klasicky fb na mobile mi len da notifikaciu.. mobil nezazvoni ani nic..
-
DanielDevil
Addict
"fun" pages
vždy ma to pobaví
...ale aby som bol k veci, skús Pages Manager